Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah inşallah gencizacım inşallah. bakalım neler yapıcaz.iyi akşamlar kızlar a.s.
ad1 cim bende senin yanacıklarından öpüyorum canım ee bu hafta biz bidahaki hafta siz inşallah.
meliscim valla bayramda pek biyere gitmedim bize gelende olmadı o yüzden yemek işini çok abartmadım.sadece bi akşam eşimle kendimizi tatlıya vurduk onun haricinde bikaç dilimde baklava yemişimdir.aslında ben çok kilo verdiğimi düşünmüyorum çünkü bi önceki kilo regl dönemlerindeydi muhtemelen onunda etkisi vardı bu yüzden fark biraz çok oldu.
canııım bozma moralini hemen. verirsin hayatım.önce toparla kendini. a.s.kızlar ilk defa girebildim
moralim bozuk geçmişi de okuyamadım şimdi ben diskalifiye mi oldum(
eğer olmadıysam kilom 67.2( çok kilo aldım
(
karamanlım çok geçmişolsun prensese. atlattığına sevindim hayatım.günaydin kizlar sabah siteye girmekte zorlandim yine ama girdim meliscim 66 kiloyum
meliscim senin msn adesini alabilirmiyim siteyegiremedigim zaman sana haber veririm
biliyorun bensabah erken gidiyorum öglen de saat 1 gibi geliyorum isyerindenn de giremiyorum
canaim kizim grip olmus ama simdi iyi
karamandan gectigin zaman mutlaka beklerim yazlari ben orda oluyorum
canım inşallah ablanda atlatır. bu grip ne illet bişey ya. yakaladığı zaman düşmez yakasından insanın.günaydın herkese günaydın karamanlım. Eeee sen 1.5 kilo vermişsin bayram da girdi araya çok azimlisin canım.
geçmiş olsun bir an çönce atlatır inşallah benim ablam da grip hem de şu a tipi gripten sanırım acayip başağrısı var atlatırlar bir an önce inşallah.
msnimi özelden yolluyorum ama gmail adresimi de yollayayım o sürekli açıktır msn kullanmıyorum pek gözümden kaçar.
genelde annemlerle birlikte gidiyoruz babam uzun mola vermez ama eşimle gidersek durur uğrarız sana canım.
yaramazlık yaptımı prenses merak ettim. kaydirigubbakcemile3kızlar eşim aradı şimdi eşimin hocası (bölüm başkanları) ailecek yemeğe çağırmış tüm bölümü, biz gelmeyelim dedim melis ortalığı birbirine katar olayın resmiyeti kalmaz diyorum yok öyle çağırdı çocuğu da getirim dedi diyor. Hadi bakalım ne yapacak cadı.
tebrikederim hayatım isteyince oluyor da dediğim gibi istememiz lazım. inşallah diğer kilolarda gider. opuyorumnanaktankızlar siteye girmek işkence gibi yarın tartı günü umarım sabah sorun çıkmaz da girebiliriz ben 2.5 gün çorba diyeti yaptım buçuk diyorum çünkü bu akşam evde olanlardan yedim herkesle birlikte yediklerimi yazayım:
sabah 1 kase çorba 2 dilim kepek ekmeği
ara 1 mandalina
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 küçük armut
akşam 2-3 kaşık kuru fasülye 3 kaşık pirinç pilavı 2 tane fırında yapılmış köfte 1 tane tulumba tatlısı ve ne yazık ki turşu da yedim umarım ödem yapmaz sabah tartıldım ve 82,1 i gördüm çok şükür bayramda aldıklarımı yerleşmeden verdim neyseki 84.2 yi görmüştüm salı günüumarım yarına kadar da birazcık gider de almış görünmem turşu da su tutmazsa vücudumda fazla çıkacağımı sanmam..
daha nice güzel günlerini görürsün inşallah yavrunun. işin daha zor ayaklandıkları zaman aısl film ozaman başlıyor. kolaylık diliyorum canım. çok özletme kendini kısa sürede dön hayatım. opuyorumnanaktancanlarım hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun...
oğluşumun sünneti oldu ve iyileşti çok şükür.hatta emeklemeye ve koltuklara tutunup kalkmaya başladı.sünneti bekliyormuş meğer:)
evime sağ salim ve kilo almış alarak döndüm fakat siteye giremedim sorun vardı anca girebildim..
ben sizden süresiz izin istiyorum netimde problem var ve ne zaman çözülür bilemiyorum. sadece ara sıra gelebiliyorum.şimdilik benim yerime birisini alın ben dışarıdan katılabildiğim kadar katılayım netim düzelince kaldığım yerden devam edeyim.şimdi oğlumu uyutayım hepinizi kocaman öptüm şekerler..
canım çok geçmişolsun. geçmiştir inşallah.ay kızlar sitenin yeni görünümü benim gözlerimi çok alıyo( bu arada uzun zamandır görüşemedik iki gündür siteye giremiyodum uğraşmama rağmen meğer yenileniyormuş(ama ben eski halini daha çok seviyordum) ben yine hasta oldum sinüzitten dolayı bayramda hep başım ağrıdı ve dayanamadı bünyem öksürükle birlikte sesim kısıldı dün doktora gidip 3 gün rapor aldım dinlenmedeyim yani,kendimde yenilikler aptım ve spor salonu araştırdım ve buldum aylık 100tl haftada beş gün ve bir saat sizce nasıl hanımlar? ama kararlıyım bu fil gömrünümlü hatundan kuğu gibi hale dönüş olacak inş.,sabah normal kahvaltı yaptım ama hastalıktan ötürü pek iştahım yok yarım dilim ekmek anca yemişimdir 4 zeytin ve 4 dilim beyaz peynir,akşam işe bir tabak çorba ve bir tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim 2 bardak ayranla...
Kızlar, dün girememdim siteye. Bayağı da uğraştım. Akşam yemekte taze fasülye, ayran ve 1 dilim ekmek yedim. Yanında 5 parça kuşbaşı et vardı. Bugün annem geliyor, bu sebeple dün migrosa gittik. Melzeyitcim, sen çeçil peyniri diyince benim de canım istedi ve çeçil peyniri aldım :))) ve 3 parça yedim. Yatmadan önce de 1 meyve (muz) yedim.
Şimdi de malum, 2 dilim ekmek arası çeçil peyniri :))), 1 çay kaşığı zeytin ezmesi ve kahve var.
merhaba kızlar a.s.
kahvaltıda biraz peynir,iki dilim uno ve şekersiz çay vardı
daha bişey yemedim bi ara yapsam iyi olacak sanırım gidip bi mandalina alayım :)
Canım, tulum peynirli salata istedim yemekte. Yanında ayran. Ama tulum peyniri krokan kaplı geldi. Offff!!! Üzerinde kıtır kıtır fındık, fıstık vardı. Yok yere kalori aldım. Üstelik 1 dilim de ekmek yedim.
CAnım, geçmiş olsun. Dİşçiyle işin bitti mi?
Kızlar, birazdan okula gideceğim. Kahvaltı tamam, herşey aynı. Öğleye doğru 1 bardak süt var. Öğlen de okulda olacağım için 1 light sand ekmeği arası (ekmeğin içi çıkmış) peynir var.
Gününüz güzel geçsin.
sorma bhr cım bende sinir oldum siteye giremedikçe.bugün biraz daha iyi.inşallah tekrar bozulmaz. tatlı konusunda henüz sıkıntı yaşamadım yani 2 gündür yemiyorum ya canım çok istemedi. dün akşam aslında yemek yemedim sadece oğlumun tabağından tırtıkladım haliylede gece acıktım.dolaptaki eklerlere çok baktım ama kendime kızarak uzak durdum açıkçası.isteyince yaparızda yeterki isteğimiz olsun.
canım iyi olmana sevindim.melisinde vardır bir sıkıntısı ama inşallah şimdi daha iyidir.
umarım canım bugün de kardeşim geliyor 2 ay sonra samsundan onun için evde bir ziyafet ortamı hazırladık resmen pastalar tuzlu kurabiyeler yemekler falan bakalım bugünü nasıl kurtarıcam ben de bilmiyorum akannehir
minik kuzunun nesi var acaba diş çıkarma dönemindemiydi canım ondan mı huysuzluğu acaba yavrucaklar daha tam anlatamıyolar ki dertlerini inşallah geçer en kısa zamanda :teselli:
bende iyiyim canım sağol öğlen kalktım ve kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içyorum sende istermisin?zemuszemus
canim cok gecmis olsun bitti mi artik disci isin iyiki annecgin yaninda ahhhhhhhhh benimkide yanimda olsaydi
cocuklarda oluyor bazen canim insallah hasta falan degildir
aksam benimde esim aldi laptopu vermedi tabiki bende giremedim
1 saat step yaptim carsamba günleride yogaya basliyorumm
bugün kahvaltimi yeni yaptim
aksama bilmiyorum bakalim ne yaparim
merhaba kızlar a.s.
kahvaltıda biraz peynir,iki dilim uno ve şekersiz çay vardı
daha bişey yemedim bi ara yapsam iyi olacak sanırım gidip bi mandalina alayım :)
canım inşallah ablanda atlatır. bu grip ne illet bişey ya. yakaladığı zaman düşmez yakasından insanın.
valla melzeyitin meşhur çeçil peynirini geçen bende aldım merak ettimde. kaydirigubbakcemile3 tuzlu ama güzel çerez gibi gidiyor. az aldım ama azar azar yiyorum daha bitmedi. aslında bir oturuşta tüketirdim ya neysee.klava:
bu arada bende kendimden bahsedeyim
16 aylık bi kızım var ferdanın melisiyle yaşıt :) zamanımın çoğu onunla geçiyor,ondan arta kalan zamanlarda temizlik,yemek,olmazsa olmaz kk. :) var.
işletme mezunuyum ama kızımdan dolayı çalışmayı düşünmüyorum.iki - üç sene sonra ikinci bi çocuk düşündüğümüz için evde oturup çocuk bakmayı tercih edenlerdenim :)
şu sıralar çocuk psikolojisiyle ilgili bi kitap okuyorum ama genel olarak çok kitap okuyamıyorum.
daha önceleri takı takardım,şimdi örtülü olduğum için haliyle kullanmıyorum.
kadınların çoğu gibi bende romantik-komedi filmlerinden hoşlanıyorum daha çok.eşim bir filmkolik olduğu için evlendikten sonra film konusunda kendimi aştım :) ama şimdi kızımdan dolayı sakin kafayla oturup uzun soluklu bi film izleyemiyorum.en son izlediğim film "prestij"
genelde reailst bi insanım,herşeyde mantık ararım.
en sevdiğim renk turkuaz.
boğa burcuyum.
selam kizlar..
68,4 ciktim bu sabah..
bayramdan sonra bi kendime gelemedim..
abartmasamda.. normal yiyiyorum..
ama olmayacak böyle , bende farkindayim.. zaten bir kac gündür hem site sorunluydu,hemde yüzüm olmadi yediklerimi paylasmaya..
yilbasina kadar bir hedef koydum.. 62 dedim..
biliyorum ki zor !
Karamanli canim sen cok iyi gidiosun bu ara.. bana rakip olurmusun?
ikimiz yarisalim mi ne dersin? motivasyona ihtiyacim var noluuuuuuuuur :))
kızlar herkes hediye alacağı kişiyi biliyor değilmi, kalliste dönen olmamış dedi de.
site problemliydi ya emin olamamış.
karamanlım iyi olmasına sevindim kızının çok şükür bitmiş.
kızlar eşimin hocasına gideceğiz demiştim ya hazırlanmalıyım. Adamın müstakil evi varmış 100 kişi çağırmış tüm bölümü başka kimler var bilmiyorum yemek verecekmiş. hacdan dönmüştü. Ne alsak bilmiyorum giderken çok düşündm tatlı falan gitmez çok kalabalık çünkü çikalatamı alsak pelitten falan karar veremedim ilk gidişim boş da gitmek istemiyorum.
Evine birşey alalım dedim ama adam antikacıymış hatta antikacı dükkanı varmış kapatmış evi müze gibiymiş ondan vazgeçtim bir şey beğendiremeyiz herhalde.
baba kız uyudular 3.30gibi çıkacağız ben biraz hazırlık biraz da süs yapayım opuyorumnanaktan