Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam sana canım arkadaşım.çok geçmişolsun. inşallah ağrın sızın yoktur vede olmaz. prensesde sana zorluk çıkarmaz inşallah. gerçi hep bu günlerde azacakları tutar. kaydirigubbakcemile3
ben şimdi çıkacağım eve gidince yazarım hayatım.şimdilik öpüyorum görüşmek üzere.
yok hayatım kendim yapmıyorum hazır damlasakızlı kahve satılıyo,merak ettim ve denedim çok hoşuma gitti çok farklı bir lezzet bence,tabi ben sütlü seviyorum kahveyi o da ayrı bir lezzet veriyoa.s pazartesi inş. tekrardan gidip başlamayı düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı inş. bir ayda forma girerim şu lahana suyunu ve soğan suyunu da deniycem bu zaman zarfı içerisinde artık gelişmeleri paylaşırım sizlerlekaydirigubbakcemile2
kızlar ilk defa girebildim
moralim bozuk geçmişi de okuyamadım şimdi ben diskalifiye mi oldum(
eğer olmadıysam kilom 67.2( çok kilo aldım
(
inanamıyorum listeyi tamamlayp ekleyebildiğime.
5. takıma da bir el atayım. bu sitenin hali ne olacak bilmiyorum. melzeyit ve ad cepten söylediler kilolarını iyi oldu en iyisi ben hepinize cebimi vereyim.
Kızlar, bugün biraz karıştırdım, aslında karıştırmadım da saatler şaştı.
Öğleye doğru 1 bardak light süt içtim ve 45 dk sonra 1 kaşarlı tost (diyetisyenimin dediğine göre 1 pk etiforma eşdeğermi) yedim. Saat 11 di.Ama gene de hafif vicdan azabı var. Spora gittim, hoca üzerimden silindir geçirdi :))) 15 de spordan çıktım. Nasıl aç çıktığımı tahmin edersiniz herhalde. Dünden hazırladığım light sandviç ekmeği arası (içi çıkarılmış) hindi yedim ve ayran içtim. Birazdan banyo yapacağım ve evden çıkarım, akşam eşimle tiyatroya gideceğiz. Dışarda yemek yiyeceğim ya bir kase çorba içerim ya da sebze yemeği yerim. Ama kaçamak yapmayacağım.
kızlar sabahtan beri kaç kere geldim ama yazabilmek nasip olmadı,aralardada giremedim tabi,yazdım hata verdi,giriş yapamadım. çıldırdım resmen. sayfa sonundaki cevap yazma pencerem bile yoktu.şuan biraz daha iyi sanırım,görecez tabi.
genciza ve karamanlım sizleri çok ama çok tebrik ediyorum.bu bolllukta böyle kilo verdinizi bravo. valla getirin yanakları öpücem. getirin getirin. a.s. a.s.
kilo alan arkadaşlarım da üzülmeyin olan oldu,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
bu kendimizi tanıtma fikri iyi oldu ama ben malesef doğru dürüst okuyamadım yazan olduysa bu akşam evden okumaya çalışacağım. kendimide yazarım.
bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltı olarak 1 pk kraker büskivi,(işyerinde yedim)2 çatal haşlanmış yumurta(oğlumdan kalan,evde yedim)
ara 1 fincan nescafe
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası,1 ad haşlanmış tavuk göğsü,1 tabak salata.
ara 1 fincan nescafe
kahve fazla oldu sanırım.ama yeşil çay yanımda getirmedim.bugünde burası müsait değildi.çıkıpta alamadım.o yüzden nescafe içtim.
ayrıca bi itirafta bulunmak istiyorum.bayramda tatlı coşkusu yaşayan ben bu coşkuyu bayram sonrasında da sürdürdüm. ve dün en son mini eklerlerden yedim hemide 4 tane. oohh çok datlı. ama artık tatlı yemek istemiyorum. az yiyipte kilo veremememin sebebi bu diyorum. ya zaten biliyordumda uygulamak işime gelmiyordu. ama söz verdim kendime yemicem. kuru kayısıma devam. (duyda inanma) ama bu ayın sonunda eski kiloya düşeyim dimi kızlar. hadi bakem görcez.öptüm hepinizi.
canım çok zor bir diş operasyonu geçirdim 2.5 saat falan sürdü listeyi toparlayıp yattım biraz.
evet kendini tanıt merakla bekliyoruz.
evet bu ayın sonuna kadar sık dişini hayatım.
(
baharcım sanırım geçmişe bir göz atıyosun yada pc de değilsin,yanaklarından mıncırıyorum ve ben çıkıyorum,yarına görüşürz a.s(bu arada site acayip hızlı şu an amaaaannn maşALLAH diyelimde nazar değmesin)kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun nachtigall.dışarıda yiyipte kaçırmamak çok zor oluyor umarım başarırsın.
bende bugün kahvaltıda bi yumurta,az peynir,iki zeytin,domates ve iki dilim ekmek yedim
kahvaltı biraz geç oldu arada yarım kase çorba içtim.
şimdide bi avuç fındık yedim buda ikinci ara oldu
akşama çorba,ciğer sote,salata var.
acaba kime çıktın :umursamaz: kaydirigubbakcemile2kargo gelince öğrenirsin artık kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canım spor da iyi olmuş yorulmakiyidir
canım çok zor bir diş operasyonu geçirdim 2.5 saat falan sürdü listeyi toparlayıp yattım biraz.
evet kendini tanıt merakla bekliyoruz.
evet bu ayın sonuna kadar sık dişini hayatım.
yok hayatım sistemden düştüm o yüzden çıktım kusura bakma,problem var sitede sayfalar geç açılıyo bazende açılmaya çalışırken düşüyo( ama kahve borcum olsun kaydirigubbakcemile5:içelim:
(
çok güzel gitmişsin bugün canım bence kaçamak yapmadığın için üstelik spora da başladığın için kısa sürede vereceksin kalan kiloları yerimseniben
sorma bhr cım bende sinir oldum siteye giremedikçe.bugün biraz daha iyi.inşallah tekrar bozulmaz. tatlı konusunda henüz sıkıntı yaşamadım yani 2 gündür yemiyorum ya canım çok istemedi. dün akşam aslında yemek yemedim sadece oğlumun tabağından tırtıkladım haliylede gece acıktım.dolaptaki eklerlere çok baktım ama kendime kızarak uzak durdum açıkçası.isteyince yaparızda yeterki isteğimiz olsun.evet canım site sorunluydu ne yazık ki daha önceden de yazdıklarınıza alıntılı cevaplar vermeye çalıştım ama hata verdi sürekli..tatlı tüm bayanların sorunu sanırım hayatımızdan çıkaramıyoruz bir türlü ama yılbaşına kadar dayanalım bari canım yeni yıla ne kadar az girersek o kadar güzel olur bende yeni yıla 8 le başlayan rakamlarla girmek istemiyorum![]()
canım iyi olmana sevindim.melisinde vardır bir sıkıntısı ama inşallah şimdi daha iyidir.dosbacım özledik seni 5 gündür falan yoksun diskalifiye edermiyim şekerim biz de giremedik doğru dürüst hepimiz de kilo aldık verirsin sen de haftaya kadar haftaya ben de aldıklarımı ve üzerine de vereceğim.
gencizam 2. olmuşsun tebrikler. Hepimizin kilo aldığı bayram haftasında harika bence.
baharım sağol canım iğne yerleri biraz ağrı yaptı ama iyiyim artık kızım huyusuz bu saate kadar 2 defa uyandı ve bağıryor nasıl derdi ne bilmiyorum. Ben de kalkım bir bakaıyım dedim. Yeni yıla 7 ile aşlayan rakamlarla girmen umuduyla opuyorumnanaktan
Gününüz güzel geçsin.
dosbacım özledik seni 5 gündür falan yoksun diskalifiye edermiyim şekerim biz de giremedik doğru dürüst hepimiz de kilo aldık verirsin sen de haftaya kadar haftaya ben de aldıklarımı ve üzerine de vereceğim.
gencizam 2. olmuşsun tebrikler. Hepimizin kilo aldığı bayram haftasında harika bence.
baharım sağol canım iğne yerleri biraz ağrı yaptı ama iyiyim artık kızım huyusuz bu saate kadar 2 defa uyandı ve bağıryor nasıl derdi ne bilmiyorum. Ben de kalkım bir bakaıyım dedim. Yeni yıla 7 ile aşlayan rakamlarla girmen umuduyla opuyorumnanaktan
Canım, tulum peynirli salata istedim yemekte. Yanında ayran. Ama tulum peyniri krokan kaplı geldi. Offff!!! Üzerinde kıtır kıtır fındık, fıstık vardı. Yok yere kalori aldım. Üstelik 1 dilim de ekmek yedim.
Canım yaa, tüm gün kaçamak yapmadım ama peynirdeki krokan işi bozdu. :sinifsinif:
sorma bhr cım bende sinir oldum siteye giremedikçe.bugün biraz daha iyi.inşallah tekrar bozulmaz. tatlı konusunda henüz sıkıntı yaşamadım yani 2 gündür yemiyorum ya canım çok istemedi. dün akşam aslında yemek yemedim sadece oğlumun tabağından tırtıkladım haliylede gece acıktım.dolaptaki eklerlere çok baktım ama kendime kızarak uzak durdum açıkçası.isteyince yaparızda yeterki isteğimiz olsun.
doğru tahminde bulunmuşsun melankolim geçmişe göz atıyordum iyiyim ben sen nasılsın gerçi çıkmışsın artık yarınki hatrını öğrenmiş olurum bende yazdığında napim kaydirigubbakcemile3
sagol canim benim bende seni öpüyorum sanal alemde iyi oluyor öpmek ortalikta malum hastalik varken öpmüyoruzkızlar sabahtan beri kaç kere geldim ama yazabilmek nasip olmadı,aralardada giremedim tabi,yazdım hata verdi,giriş yapamadım. çıldırdım resmen. sayfa sonundaki cevap yazma pencerem bile yoktu.şuan biraz daha iyi sanırım,görecez tabi.
genciza ve karamanlım sizleri çok ama çok tebrik ediyorum.bu bolllukta böyle kilo verdinizi bravo. valla getirin yanakları öpücem. getirin getirin. a.s. a.s.
kilo alan arkadaşlarım da üzülmeyin olan oldu,önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
bu kendimizi tanıtma fikri iyi oldu ama ben malesef doğru dürüst okuyamadım yazan olduysa bu akşam evden okumaya çalışacağım. kendimide yazarım.
bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltı olarak 1 pk kraker büskivi,(işyerinde yedim)2 çatal haşlanmış yumurta(oğlumdan kalan,evde yedim)
ara 1 fincan nescafe
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası,1 ad haşlanmış tavuk göğsü,1 tabak salata.
ara 1 fincan nescafe
kahve fazla oldu sanırım.ama yeşil çay yanımda getirmedim.bugünde burası müsait değildi.çıkıpta alamadım.o yüzden nescafe içtim.
ayrıca bi itirafta bulunmak istiyorum.bayramda tatlı coşkusu yaşayan ben bu coşkuyu bayram sonrasında da sürdürdüm. ve dün en son mini eklerlerden yedim hemide 4 tane. oohh çok datlı. ama artık tatlı yemek istemiyorum. az yiyipte kilo veremememin sebebi bu diyorum. ya zaten biliyordumda uygulamak işime gelmiyordu. ama söz verdim kendime yemicem. kuru kayısıma devam. (duyda inanma) ama bu ayın sonunda eski kiloya düşeyim dimi kızlar. hadi bakem görcez.öptüm hepinizi.
canim cok gecmis olsun bitti mi artik disci isin iyiki annecgin yaninda ahhhhhhhhh benimkide yanimda olsaydicanım sağol annemlerdeyim rahatım eşim de yok kızım azıyor ama annemle babam ilgileniyor. o kadar iğne yapmışki yeni açıldı uyuşukluklar.
afiyet olsun bence harika.
site çok kötüydü bildirimler aksadı sonuçlar tam bitmedi bakalım ne zaman düzelecek motivasyonumuz düşmesz inşallh bu sürede.
cocuklarda oluyor bazen canim insallah hasta falan degildirdosbacım özledik seni 5 gündür falan yoksun diskalifiye edermiyim şekerim biz de giremedik doğru dürüst hepimiz de kilo aldık verirsin sen de haftaya kadar haftaya ben de aldıklarımı ve üzerine de vereceğim.