olurmu oyle canim,biz takimiz eger geride kaldiysak bu hepimis den kaynaklanan bisey.kaydirigubbakcemileayy benim yüzümden b u kadar gerilerdeyiz bu hafta..
ama haftaya telafi edicemm sözz
kızlar bu sabah tartıda istediğim oldu başka bişey istesem kabul olurmuş gerçekten 300 gram daha gitmiş tam tamına 1 kilo gitmiş oldu uzun zamandır gramlar dışında gitmemişti çok mutlu oldum kilom 81,9 zemuszemus
yok hayatım geçen ayda uygulamadık bu ayda uygularsak haksızlık olur kuralları deliyoruz hep beraber ne yapalım kaydirigubbakcemile3 ben de çok sabit geçtim sıkma canını haftaya verirsin.
5. takımın yılbaşı çekilişini benim yapmamı istemişlerdi melisle çekiliş yaptık. herkes kimden hediye alacağını bilmek istemiyor sadece yollayacağı kişileri bilmek istiyorlar adreslerini bana özelden verdiler ben özelden yollayacakları kişileri ve adresi yollayacağım :)
bizimkine de ayarlarım akşama bakarım.
olmadı belki de bozuldu tickerım şimdi çıkmam lazım dişçiye gidiyorum dönüşte bakarım. görüşürüz.
Saol canim,simdi biraz daha iyi.ama bu sabh cok korkuttu bize.Evde de kimse yoktu hic giyinmedik bile.Sanberk onu taksiye aldim acile gittik.Cocukla,hastayla iskence.Daha sonra da sanberke baska hastaneye goturmem gerekiyordu,hem cilt hem cocuk dr rendevumuz vardi,az kalsin kaciriyorduk.Sukur bugun de bitti.
takımca 5. olduk.
karamanlım 2. oldun yine derecedesin tebrikler :)
günaydın arkadaşlarr....
tesekkürler meliscim benim hedefim kiloma ulasaincaya kadar yapabilirsem 0 kacamaktakımca 5. olduk.
karamanlım 2. oldun yine derecedesin tebrikler :)
canim annenin dogum günü kutlu olsun hepnizle beraber nice dogum günlerineiyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bugün annemin doğum günüydü haliyle biraz kaçırdım bugün benim kaçamak günüm olsun bari yediklerimi hiç yazmayım baya kalorili şeyler yarın kaldığım yerden aynen devam yerimseniben
evet canim haklisin hafta sonu kendimize sahip olmamiz lazimbu hafta bayram öncesi diye bütün takımlar gaza gelecek kızlar... bu sebepten haftasonu kaçamağı da yapmamamız lazım tabii dayanabilirsek
günaydın arkadaşlarr....
dosba.melankoli,nasilsiniz.
Canım, senin dişler epey uzadı galiba. Bayağı işi var sanırım. Geçmiş olsun.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım haftaya hepimiz kilo veririz :)
Kızlar, dün giremedim nete.
Dün yediklerimi yazayım:
Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform
Öğlen uno light sand ekm. arası peynir, 3 ince hindi salam
Öğleden sonra 3 mandalina
Daha da sonra yarım dilim mozaik pasta ve yarım dilim ton balıklı pizza.
Bu sabah klasik kahvaltımı ettim. Şimdi okula gidiyorum. Öğleye doğru 3 mandalina yemeyi planlıyorum. Öğle yemeği için termosuma 4 çok küçük kabak dolamsı koydum, onu yiyeceğim. YAnında ayran ve 1 dilim ekmek olacak. Kabaklar gerçekten çok küçük.
Şimdi çıkıyorum.
Sevgiyle kalın
bu hafta bayram öncesi diye bütün takımlar gaza gelecek kızlar... bu sebepten haftasonu kaçamağı da yapmamamız lazım tabii dayanabilirsek
günaydın arkadaşlarr....
tesekkürler meliscim benim hedefim kiloma ulasaincaya kadar yapabilirsem 0 kacamak
sağol canım görmemişim msjını,sen nasılsın? ay bana bişeyler oldu zaten bu aralar tavuk gibi erkencikten uyuyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabalar herkese ben de sabah biraz h.sonu kahvaltısı gibi yaptım omlet simit falan, yarın eşim yok çünkü nöbetçi bugün keyif yapalım dedik.
ben dün en son yazdığım gibi yedim köfte salata ekmek akşam da sadece üzüm ama kilom dünden fazlaydı neden acaba .çok şaşırdım 200-300 gr gitmiştir diye beklerken ne odu anlamadım. turşu yedim öğlen köftenin yanında şişirmiş olabilir mi acaba?
bir de haberim var haftaya bayram olması nedeniyle kilo bildirimi olmayacak sonraki hafta 2 haftalık bildirim olacak, bayramlarda öyle oluyor.
ayy benim yüzümden b u kadar gerilerdeyiz bu hafta..
ama haftaya telafi edicemm sözz
listeye baktim,ay nerdeyse sonundaymisiz.Bak takim arkadaslarim bu hafta siki tutalim kendilerimize.cocukmuyuz da kendimizi kontrol edemiyoruz.....bu hafta bol bol su,cay.hareket ve kacamak yapmamma olsun.anlastik mi?
Tebrik ediyorum canım. Hep böyle devam eder umarım. Azmettin, mükafatını alıyorsun:))
bu hafta bayram öncesi diye bütün takımlar gaza gelecek kızlar... bu sebepten haftasonu kaçamağı da yapmamamız lazım tabii dayanabilirsek
canim annenin dogum günü kutlu olsun hepnizle beraber nice dogum günlerine
kızlar merhabalar herkese ben de sabah biraz h.sonu kahvaltısı gibi yaptım omlet simit falan, yarın eşim yok çünkü nöbetçi bugün keyif yapalım dedik.
ben dün en son yazdığım gibi yedim köfte salata ekmek akşam da sadece üzüm ama kilom dünden fazlaydı neden acaba .çok şaşırdım 200-300 gr gitmiştir diye beklerken ne odu anlamadım. turşu yedim öğlen köftenin yanında şişirmiş olabilir mi acaba?
bir de haberim var haftaya bayram olması nedeniyle kilo bildirimi olmayacak sonraki hafta 2 haftalık bildirim olacak, bayramlarda öyle oluyor.
meliscim yılbaşı çekişilimi yapıcaz ayy çok güzel bi fikir bayıldım valla :dance:
5. olmuşuz sanırım olsun artık, hep 1. olunca zevki olmuyo zaten :))
bayramdada kilo bildirimi yapılmıyo süpermişzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?