Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohhh çok güzel çalıştım keşke hep böyle oturabilsem. Yatayım bir an önce benim küçük hanım sabah 7de uyanır uyukusuz kalacağım.

askitom kendini üzme biz bir takımız sen bizi birinci de yapmıştın

Tebrik ediyorum canım. Hep böyle devam eder umarım. Azmettin, mükafatını alıyorsun:))

yok hayatım geçen ayda uygulamadık bu ayda uygularsak haksızlık olur kuralları deliyoruz hep beraber ne yapalım kaydirigubbakcemile3 ben de çok sabit geçtim sıkma canını haftaya verirsin.

Teşekkür ederim canımcım.

Tamam şekerim.

olmadı belki de bozuldu tickerım şimdi çıkmam lazım dişçiye gidiyorum dönüşte bakarım. görüşürüz.

Canım, senin dişler epey uzadı galiba. Bayağı işi var sanırım. Geçmiş olsun.

Canım, çok yoğun bir gün geçirmişsin. Geçmiş olsun.

takımca 5. olduk.
karamanlım 2. oldun yine derecedesin tebrikler :)

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım haftaya hepimiz kilo veririz :)

Kızlar, dün giremedim nete.
Dün yediklerimi yazayım:
Öğleye doğru 1 bardak light süt, 1 pk etiform
Öğlen uno light sand ekm. arası peynir, 3 ince hindi salam
Öğleden sonra 3 mandalina
Daha da sonra yarım dilim mozaik pasta ve yarım dilim ton balıklı pizza.
Bu sabah klasik kahvaltımı ettim. Şimdi okula gidiyorum. Öğleye doğru 3 mandalina yemeyi planlıyorum. Öğle yemeği için termosuma 4 çok küçük kabak dolamsı koydum, onu yiyeceğim. YAnında ayran ve 1 dilim ekmek olacak. Kabaklar gerçekten çok küçük.
Şimdi çıkıyorum.
Sevgiyle kalın

bu hafta bayram öncesi diye bütün takımlar gaza gelecek kızlar... bu sebepten haftasonu kaçamağı da yapmamamız lazım tabii dayanabilirsek

takımca 5. olduk.
karamanlım 2. oldun yine derecedesin tebrikler :)
tesekkürler meliscim benim hedefim kiloma ulasaincaya kadar yapabilirsem 0 kacamak
canim annenin dogum günü kutlu olsun hepnizle beraber nice dogum günlerine
bu hafta bayram öncesi diye bütün takımlar gaza gelecek kızlar... bu sebepten haftasonu kaçamağı da yapmamamız lazım tabii dayanabilirsek
evet canim haklisin hafta sonu kendimize sahip olmamiz lazim
günaydın arkadaşlarr....

günaydin canim nasilsin
ben henüz kahvalti yapmadim evde kimse yok birazdan alisverise gidecem
ögleden sonra calisacgim yilbasi öncesi yogunuz

canım 2 dişim çekilmişti köprü yapılacak onların işleri var evet bayaa uzun gerçekten. panoromik çektirmiştim tüm elden geçiriyor.
inşallah haftaya hepimiz veririz.
afiyet olsun canım.

evet bence de bayrama zayıf girelim :)

günaydın arkadaşlarr....

günaydın canım.

tesekkürler meliscim benim hedefim kiloma ulasaincaya kadar yapabilirsem 0 kacamak

harikasın canım azmini tebrik ederim.

sağol canım görmemişim msjını,sen nasılsın? ay bana bişeyler oldu zaten bu aralar tavuk gibi erkencikten uyuyorum kaydirigubbakcemile3

bazen öyle oluyor melankolim alışkanlık bence.

kızlar merhabalar herkese ben de sabah biraz h.sonu kahvaltısı gibi yaptım omlet simit falan, yarın eşim yok çünkü nöbetçi bugün keyif yapalım dedik.
ben dün en son yazdığım gibi yedim köfte salata ekmek akşam da sadece üzüm ama kilom dünden fazlaydı neden acaba .çok şaşırdım 200-300 gr gitmiştir diye beklerken ne odu anlamadım. turşu yedim öğlen köftenin yanında şişirmiş olabilir mi acaba?

bir de haberim var haftaya bayram olması nedeniyle kilo bildirimi olmayacak sonraki hafta 2 haftalık bildirim olacak, bayramlarda öyle oluyor.

aaa güzelmiş :))

ayy benim yüzümden b u kadar gerilerdeyiz bu hafta..

ama haftaya telafi edicemm sözz

olur mu öyle şey canım hepimizin aldığı zamanlar oluyo biz neden takımız destek olmak için değil mi sıkma canını sen azimlisin aldıklarını fazlasıyla verirsin yerimseniben

listeye baktim,ay nerdeyse sonundaymisiz.Bak takim arkadaslarim bu hafta siki tutalim kendilerimize.cocukmuyuz da kendimizi kontrol edemiyoruz.....bu hafta bol bol su,cay.hareket ve kacamak yapmamma olsun.anlastik mi?

bencede canım bayramda geliyo zaten bayramlarda ister istemez kaçamaklar oluyo o zamana kadar bari tutalım biraz kendimizi

Tebrik ediyorum canım. Hep böyle devam eder umarım. Azmettin, mükafatını alıyorsun:))

saol canım baştan sıkı tutsaydım kendimi şimdiye kadar çoktan 70 olmuştum ama evde olmanın verdiği gevşeklikle ve hareketsizlikle bir aldım bi verdim inşallah bundan sonra bırakmıycam kendimi sıkı yönetim ilan ediyorum kendime kaydirigubbakcemile3

bencede canım haklısın

canim annenin dogum günü kutlu olsun hepnizle beraber nice dogum günlerine

teşekkürler karamanlım inşallah :Saruboceq:

canım turşu çok tuzlu ya su tutmuştur bence vücudunda akşam da hiç yememişsin kilo olduğunu sanmıyorum yarına baktığında inmiş olacaktır muhtemelen fazlalıklar
bu arada 2 haftalık bildirim bakalım nasıl olacak bayramda verilenler de alınmasın da

merhaba kızlar a.s.
bugün kahvaltıda bir yumurta,bi parça peynir,az labne,az reçel (regliyim idare edin:)) iki uno
öğlen bi tabak çok çok az yağlı bol yeşillikli ve baharatlı kısır
şimdi arada bi fincan nescafe ve 5 kepekli bisküvi yedim
akşam daha belli değil düşünüyorum :)

meliscim yılbaşı çekişilimi yapıcaz ayy çok güzel bi fikir bayıldım valla :dance:

5. olmuşuz sanırım olsun artık, hep 1. olunca zevki olmuyo zaten :))

bayramdada kilo bildirimi yapılmıyo süpermişzemuszemus

aaa senin haberin yokmuydu yokkk sen izindeydin o zaman geçmişi de okuyamamışsındır evet yapıyoruz katılıyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…