dün akşam bi kase çorba ve yoğurtlu yağsız patates yedim bi tabak ekmeksiz
yatmadan öncede meyve
bugünde kahvaltıda bi yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel bi dilim uno
arada kızımın yarım daninosundan :)
birazdan kahve ve bisküvi yiyeceğim
akşamada çorba,haşlanmış tavuk ve salata var.
nasıl cazip gösteriyolara aslında hiç yapmadığım birşeydi,ben zayıflama ürünlerine inanan biride değilimdir ama işte bir anlık annemin gazına ve gaflette bulundum,neyse atlattık bi şekilde,herşeyin başında spor ve sağlıklı beslenme var işte biz bu konuda biraz çuvallıyoruz(( ama iyki böle bir kulüp ve arkadaşlığımız var :))
hanımlar şimdilik çıkıyorum ama sonra yyine uğrarım :))
biz de 6 yıllık evk-liydik kızımız oldu inan rahatlığaçok alışmıştık zor geldi ama çok güzel tabi kızımla birlikte uyumuşuz sabaha doğru beni öperek uyandırdı böyle birşey varmı dedim :)) hayırlısı ile olur canım sizin de, zaten çok bir kilon da kalmadı artık çalışmalara başlayabilirsiniz zaten öyle hopp diyince de olmuyor biz 5 ay bekledik kaydirigubbakcemile3
enerjin düşünce açarım konuyu :)))
eğer saç kurutma makinesi yoksa yanında da götürebilirsin ama genelde oluyor.
günaydin kizlar.. bir kac gün paylasimda bulunmadim :))
iyi bir haber .. cumadan sonra kilo almadim :roflol:
2 kilo cok ac kalarak gitti.. belkide ondan hemen geri aldim.
ama masallah diim 68 de kaldim. haftasonu kahvaltilari ve disarda yemeyle.
bugün kahvaltim hafif klasik kahvalti (ekmeksiz)
aksamada partiye davetliyim. dogum günü partisi.. izniniz olursa hafif cozutacagim..:)
ama yarin protein diyetine baslamayi düsünüyorum..
pek gerilere gidemedim ins yaramazlik yoktur dicem ama bi yaramazi gördüm benn
yiyesim geldii ..:)) masallah melicigime.
nasıl cazip gösteriyolara aslında hiç yapmadığım birşeydi,ben zayıflama ürünlerine inanan biride değilimdir ama işte bir anlık annemin gazına ve gaflette bulundum,neyse atlattık bi şekilde,herşeyin başında spor ve sağlıklı beslenme var işte biz bu konuda biraz çuvallıyoruz(( ama iyki böle bir kulüp ve arkadaşlığımız var :))
melankoli aman diim.. birde bu zayiflama haplarindan sonra kilo 2 misli geri dönüyor.
ben diyetimin basinda, yani 90 kiloyken almistim reductil die bir ilaci.istahim kapansin die.
ama haftada en fazla 3 defa kullandim.. vücut alismasin die.
zaten sonrada biraktim..
diyete baslamama yardimci oldu ama hakkini yiyemem :))
birde su piskoloji olusuyor insanda : ay para bosa gitmesin sunu yemeyim de kilo yapmasin.
merhabalar insanın annesinin evi gibi yok.şimdi annemin evindeyim.insanın annesi babası gibi yok...ama.burası tam bir antirejim yeri...her şey çookkk güzell.aşure bile varrrrrrr yaaaaaa.açma böreklerrrrr gözlemelerrrrrrrrrrrr oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy
bu arada yarın sünnet oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzz.bize çookkk dua edinnnnnnn....
merhabalar insanın annesinin evi gibi yok.şimdi annemin evindeyim.insanın annesi babası gibi yok...ama.burası tam bir antirejim yeri...her şey çookkk güzell.aşure bile varrrrrrr yaaaaaa.açma böreklerrrrr gözlemelerrrrrrrrrrrr oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy
Aç hayatım konuyu :))) Ohh, tüm işlerimi bitirdim. Fazladan bile yaptım. Ama, 1 kaşık sade dondurmayı da yedim. Öğlen 5 tane kabak dolması yedim. Pizza bitti, şükür. Yarım dilim ben yedim, yarım dilim de eşim yedi. Rahatladım. Almamak lazım eve böyle şeyler.
çekiliş listemiz:
ad1
melis08
nacticall
genciza
karamanlı
melzeyit
shocum sen katılıyormusun? karamanlım için içinizde yurt dışına kargo yollayabilecek biri varmı yada karamanlım sen türkiyeye yollayabilirmisin bu konuda sorunumuz var sanırım.
ya da daha önceden katılmayacağını bildiren kişilerde bir değişiklik varsa bildirebilirler listeye alırız bence birbirimize bir hatıra vermek için güzel fırsat.
fikriyecim durumun belli oldumu (burada olup olmayacağın)?
ohh ohhh nasıl işe yaramış bak. Ben senin motivasyonunu buldum :)
afiyet olsun. Bende de inanılmaz azim var ben bile şaşıyorum kendime midem de küçüldü galiba. Kızım sabah vir piko açtı elinden aldım ona uygun değil diye eskiden olsa yerdim şimdi masanın üzerinde öylece duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?