Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada melis köfteleri yiyor bende melisi yerim köfte niyetine:) olsun o kadar kirlencek annesi öyle öyle alışacaklar işte.

melisim çok tatlı yav annesi bal gibi yerim onu ben
bugün bende bira kaçırdım ama saat enson 4 de yedim sabah rutin kahvaltı ama farklı sucuk yedim birkaçtane
öğlen kızımın arkadaşının doğumgünü vardı annesi çok güzel sama yapmıştı tahmini8-9 tane yedim
ve günümüz vardı bugün hamösi yaptılar mangalda
ne kadar eim bir tabağa yakın yemişimdir anlamadım ama hayatımda ilk dea mangalda hamsi yedim harika bişeymiş yarım bardak fanta ve yarım kaseden az puding yedim çokmu olmuş başkaca ağzıma hım birde şekersiz türk kahvesi başkada ekstra bişey yok ama sanki fazlamı olmuş birde suyumu içemedim pek amayinede 1.5litre içtim ona eminim siz neler yaptnız canlarım melisciğim çekiliş nezaman sabırsızlandım

dscn5368j.jpg
dscn5365z.jpg

şu kirli etobura bakın teyzeleri :)

Ben yerim o köfte canavarını :))))

Öğlen 4 tane kabak dolması yedim. Akşamüstü 3 mandalina ve akabinde 1 avuç antep fıstığı ve yarım dilim pizza. Bitse de şu pizza, kurtulsam... Artık, bir şey yemem.

Nasılsın melzeyitcim? Göremedim bir süre seni. Tabi ben iki gündür giremedim nete

Hmm, çıkmışsın şekerim :)

Son düzenleme:
bugun yediklerimi
kahvaltida,1/2 yumurta,1/2 domates,2 dilim ekmek,1k.k peynir,1 zeytin
ara 2 mandalina
4 tane biskuvicayin yaninda
aksam 2 kofte,2 dilim ekmek,biraz yesil salatasi
aksamdan sonra 3 ane mandalina
suan yesil cayimi iciyorum.

katılırım tabi ferdacım zevkle hemde.ben bi geçmişe göz atayım :)

iyi oldu canım birkşi kaldı soracağım o halde listemiz belli oldu.
zlar bir şey soracağım 5. takım sadece hediya yollayacakları kişiyi bilmek istiyorlar hediye alacakları kişiyi bilmek istemiyorlar. Bu sebeple çekilişi bana (ben de melise :)) yaptırdılar. Siz ne düşünüyorsunuz bizde öyle yapalım mı?kallisteden rica ederiz biz de tarafsız olur.

bu arada melis köfteleri yiyor bende melisi yerim köfte niyetine:) olsun o kadar kirlencek annesi öyle öyle alışacaklar işte.

sağol ayşegülüm :) cadı annesi de babası da etobur mellis de et görünce gözleri parlıyor.

melisim çok tatlı yav annesi bal gibi yerim onu ben
bugün bende bira kaçırdım ama saat enson 4 de yedim sabah rutin kahvaltı ama farklı sucuk yedim birkaçtane
öğlen kızımın arkadaşının doğumgünü vardı annesi çok güzel sama yapmıştı tahmini8-9 tane yedim
ve günümüz vardı bugün hamösi yaptılar mangalda
ne kadar eim bir tabağa yakın yemişimdir anlamadım ama hayatımda ilk dea mangalda hamsi yedim harika bişeymiş yarım bardak fanta ve yarım kaseden az puding yedim çokmu olmuş başkaca ağzıma hım birde şekersiz türk kahvesi başkada ekstra bişey yok ama sanki fazlamı olmuş birde suyumu içemedim pek amayinede 1.5litre içtim ona eminim siz neler yaptnız canlarım melisciğim çekiliş nezaman sabırsızlandım

:) sapğol canım. Ben de dün en son 4de yedim :) bence çok olmmış balığın çoğundan ne olur hem de ızgara.
shoya sormadım bir tek ona da sorayım. listemiz belli üstte yazdığım konuya fikir gelirse olumlu yada olumsuz hemen yaparız.

Ben yerim o köfte canavarını :))))

Öğlen 4 tane kabak dolması yedim. Akşamüstü 3 mandalina ve akabinde 1 avuç antep fıstığı ve yarım dilim pizza. Bitse de şu pizza, kurtulsam... Artık, bir şey yemem.

:) tam canaar :)
dolaptamı var pizza canım dondurulmuş ne olacakki 1 dilimden bence birşey olmaz bir öğün yemekte çok değil.

bugun yediklerimi
kahvaltida,1/2 yumurta,1/2 domates,2 dilim ekmek,1k.k peynir,1 zeytin
ara 2 mandalina
4 tane biskuvicayin yaninda
aksam 2 kofte,2 dilim ekmek,biraz yesil salatasi
aksamdan sonra 3 ane mandalina
suan yesil cayimi iciyorum.

afiyet olsun canım.

ünaydınlar herkese,
kızlar dün sabah kahvaltımdan bahsetmiştim saat 3 gibi de öüğlen yemeğimi yedim 3 pirzola salata.
sonra acıkmadım ama 1 dilim kek yedim sadece çayla. ama suyumu çok az içtim eşim evde olunca tüm gün dengem bozuldu.
kilom da iyi :)

zlar bir şey soracağım 5. takım sadece hediya yollayacakları kişiyi bilmek istiyorlar hediye alacakları kişiyi bilmek istemiyorlar. Bu sebeple çekilişi bana (ben de melise :)) yaptırdılar. Siz ne düşünüyorsunuz bizde öyle yapalım mı?kallisteden rica ederiz biz de tarafsız olur.

Bana uyar canım. Hem de sürpriz olur bizim için de.

:) tam canaar :)
dolaptamı var pizza canım dondurulmuş ne olacakki 1 dilimden bence birşey olmaz bir öğün yemekte çok değil.

Canımcım, artık dolaba pizza almıyorum. Olan da eşime oluyor :))))
Dominosdan cuma akşamı sipariş vermiştik de. İki dilim kaldı bitmesine :)))))

ünaydınlar herkese,
kızlar dün sabah kahvaltımdan bahsetmiştim saat 3 gibi de öüğlen yemeğimi yedim 3 pirzola salata.
sonra acıkmadım ama 1 dilim kek yedim sadece çayla. ama suyumu çok az içtim eşim evde olunca tüm gün dengem bozuldu.
kilom da iyi :)

Günaydın canım,
Bu sabah sanırım tersimden kalktım. Yorguncayım. Aslında sebebini biliyorum galiba. İşlerim birikti, bir de üstüne ben iş çıkardım. Dün akşamdan itibaren Almanca çalışmaya başladım. Bugün de bi şeyler çalışmak istiyorum. Ama yapılması gereken ütüler, yıkanması gereken çamaşırlar var. Ev süpürülecek. Pazara gidilecek. Offf Off.
Üstelik okuldan dün bu hafta muhtemelen derslerin domuz gribi sebebi ile iptal edileceği söylendi, heveslendim. Tabi, hiç bir açıklama da yok.
Yarından itibaren spora başlıyorum. Haftada üç gün. Aeorbik, pilates ve step. Yorgunum ya, yarın gitmeye nasul üşeniyorum bilemezsiniz. Gerçi başlayınca eminim devamı gelir. Bu hafta sporda sorun olmayacak ama önümüzdeki haftadan itibaren özel derse gitmem gerekecek spordan sonra. Kafamı kurcalıyor bu mesele. Eve dönmeme vakit kalmayacak. Koştur koştur olacak biraz. Belki orada saçımı yıkar, öyle çıkarım diye düşündüm.
Bu arada uçuk çıktı dudağımda. Acımıyor ama rahatsız ediyor.
Kahvaltı standarttı, 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Belki bir kahve daha içmeliyim.

Bana uyar canım. Hem de sürpriz olur bizim için de.

Canımcım, artık dolaba pizza almıyorum. Olan da eşime oluyor :))))
Dominosdan cuma akşamı sipariş vermiştik de. İki dilim kaldı bitmesine :)))))

Günaydın canım,
Bu sabah sanırım tersimden kalktım. Yorguncayım. Aslında sebebini biliyorum galiba. İşlerim birikti, bir de üstüne ben iş çıkardım. Dün akşamdan itibaren Almanca çalışmaya başladım. Bugün de bi şeyler çalışmak istiyorum. Ama yapılması gereken ütüler, yıkanması gereken çamaşırlar var. Ev süpürülecek. Pazara gidilecek. Offf Off.
Üstelik okuldan dün bu hafta muhtemelen derslerin domuz gribi sebebi ile iptal edileceği söylendi, heveslendim. Tabi, hiç bir açıklama da yok.
Yarından itibaren spora başlıyorum. Haftada üç gün. Aeorbik, pilates ve step. Yorgunum ya, yarın gitmeye nasul üşeniyorum bilemezsiniz. Gerçi başlayınca eminim devamı gelir. Bu hafta sporda sorun olmayacak ama önümüzdeki haftadan itibaren özel derse gitmem gerekecek spordan sonra. Kafamı kurcalıyor bu mesele. Eve dönmeme vakit kalmayacak. Koştur koştur olacak biraz. Belki orada saçımı yıkar, öyle çıkarım diye düşündüm.
Bu arada uçuk çıktı dudağımda. Acımıyor ama rahatsız ediyor.
Kahvaltı standarttı, 2 dilim ekmek, peynir ve kahve. Belki bir kahve daha içmeliyim.

ooo benim eşim cumadan kalan pizzayı mideye indirirdi hiç durmazdı :)
bizlerin işi normal iş değil ki canım evde çalışmak gerekiyor sürekli kendini revize etmen gerekiyor, dolayısıyla dinlenmek yok, yine bu günlerin kıymetini bil çocuk olunca inan yorgunluğun en az 2 -3 katına çıkacak gözünü korkutmak gibi olmasın ama. Bir süre işle ilgili bir şey yapamayacaksın inman bu sene ilk defa ne anlatacağıma dersten önce bakabiliyorum oda arkadaşım şaşırıyor sen hep hazırlıklı gelirdin diyor vakit yok yolda okuyrum yolum uzun da işe yarıyor. Evvelsi gün 2.30da yattım çalıştım tabi bizim hanımla saat 7de kalktım dün akşam uyukusuzdum 10da uyudum kızımda 2de kalkıp 5.30a kadar çalıştım tabi sabah yine 7.30da uyandık. Bir şeylerden feda ediyorum bu da uyuku oluyor ne yapayım. Bana 2 hafta vize haftasdı iyi geldi ders yoktu dinlendim biraz ama hişç bir kağıdı henüz okumadım bayram tatilinde okurum herhalde.
saçını orada yıkarsan yolda üşütmezmisin havalar da soğudu, spor sana iyi gelecek hem daha dinç olursun hem de moralin düzelir canım.

ooo benim eşim cumadan kalan pizzayı mideye indirirdi hiç durmazdı :)
bizlerin işi normal iş değil ki canım evde çalışmak gerekiyor sürekli kendini revize etmen gerekiyor, dolayısıyla dinlenmek yok, yine bu günlerin kıymetini bil çocuk olunca inan yorgunluğun en az 2 -3 katına çıkacak gözünü korkutmak gibi olmasın ama. Bir süre işle ilgili bir şey yapamayacaksın inman bu sene ilk defa ne anlatacağıma dersten önce bakabiliyorum oda arkadaşım şaşırıyor sen hep hazırlıklı gelirdin diyor vakit yok yolda okuyrum yolum uzun da işe yarıyor. Evvelsi gün 2.30da yattım çalıştım tabi bizim hanımla saat 7de kalktım dün akşam uyukusuzdum 10da uyudum kızımda 2de kalkıp 5.30a kadar çalıştım tabi sabah yine 7.30da uyandık. Bir şeylerden feda ediyorum bu da uyuku oluyor ne yapayım. Bana 2 hafta vize haftasdı iyi geldi ders yoktu dinlendim biraz ama hişç bir kağıdı henüz okumadım bayram tatilinde okurum herhalde.
saçını orada yıkarsan yolda üşütmezmisin havalar da soğudu, spor sana iyi gelecek hem daha dinç olursun hem de moralin düzelir canım.

Çocuk konusunda doğrusun canım. Bana şimdi çok cazip geliyor çocuk fikri. Düşündükçe mutlu oluyorum. Ama şu var. Biz 7 yıllık evliyiz ve muhtemelen sessizliğe ve nispeten az sorumluluğa alışmışımdır. Kesinlikle zorlanacağım. Tabi, bu zorluktaan korkmuyorum. Çocuk konusu açıldı ya, enejik hissettim kendimi hemen:)))
İşlere başlayayım hemen:))
Belki canım, orada saç kurutma makinası vardır. Daha gidip bakmadım, biliyor musun?
İOkuldan arkadaşlar gidiyoruz, memnunuz dedikten sonra gerek duymadım. Uzun vadeli bir şey de düşünmüyorum. Gidip bakmayı hiç düşünmedim :))))

Çocuk konusunda doğrusun canım. Bana şimdi çok cazip geliyor çocuk fikri. Düşündükçe mutlu oluyorum. Ama şu var. Biz 7 yıllık evliyiz ve muhtemelen sessizliğe ve nispeten az sorumluluğa alışmışımdır. Kesinlikle zorlanacağım. Tabi, bu zorluktaan korkmuyorum. Çocuk konusu açıldı ya, enejik hissettim kendimi hemen:)))
İşlere başlayayım hemen:))
Belki canım, orada saç kurutma makinası vardır. Daha gidip bakmadım, biliyor musun?
İOkuldan arkadaşlar gidiyoruz, memnunuz dedikten sonra gerek duymadım. Uzun vadeli bir şey de düşünmüyorum. Gidip bakmayı hiç düşünmedim :))))

biz de 6 yıllık evk-liydik kızımız oldu inan rahatlığaçok alışmıştık zor geldi ama çok güzel tabi kızımla birlikte uyumuşuz sabaha doğru beni öperek uyandırdı böyle birşey varmı dedim :)) hayırlısı ile olur canım sizin de, zaten çok bir kilon da kalmadı artık çalışmalara başlayabilirsiniz zaten öyle hopp diyince de olmuyor biz 5 ay bekledik kaydirigubbakcemile3
enerjin düşünce açarım konuyu :)))
eğer saç kurutma makinesi yoksa yanında da götürebilirsin ama genelde oluyor.

günaydin kizlar.. bir kac gün paylasimda bulunmadim :))
iyi bir haber .. cumadan sonra kilo almadim :roflol:
2 kilo cok ac kalarak gitti.. belkide ondan hemen geri aldim.
ama masallah diim 68 de kaldim. haftasonu kahvaltilari ve disarda yemeyle.
bugün kahvaltim hafif klasik kahvalti (ekmeksiz)

aksamada partiye davetliyim. dogum günü partisi.. izniniz olursa hafif cozutacagim..:)
ama yarin protein diyetine baslamayi düsünüyorum..

pek gerilere gidemedim ins yaramazlik yoktur dicem ama bi yaramazi gördüm benn
yiyesim geldii ..:)) masallah melicigime.

günaydin kizlar.. bir kac gün paylasimda bulunmadim :))
iyi bir haber .. cumadan sonra kilo almadim :roflol:
2 kilo cok ac kalarak gitti.. belkide ondan hemen geri aldim.
ama masallah diim 68 de kaldim. haftasonu kahvaltilari ve disarda yemeyle.
bugün kahvaltim hafif klasik kahvalti (ekmeksiz)

aksamada partiye davetliyim. dogum günü partisi.. izniniz olursa hafif cozutacagim..:)
ama yarin protein diyetine baslamayi düsünüyorum..

pek gerilere gidemedim ins yaramazlik yoktur dicem ama bi yaramazi gördüm benn
yiyesim geldii ..:)) masallah melicigime.

günaydın canım evet yoktun birkaç gündür. ilo almadıysan iyi çok aç kalmıştın su kaybı olmuştur yiyince hemen geri gelmiştir doğru düşünüyorsun bence.
çok yaramaz sorma :)

çekiliş listemiz:
ad1
melis08
nacticall
genciza
karamanlı
melzeyit

shocum sen katılıyormusun? karamanlım için içinizde yurt dışına kargo yollayabilecek biri varmı yada karamanlım sen türkiyeye yollayabilirmisin bu konuda sorunumuz var sanırım.

ya da daha önceden katılmayacağını bildiren kişilerde bir değişiklik varsa bildirebilirler listeye alırız bence birbirimize bir hatıra vermek için güzel fırsat.
fikriyecim durumun belli oldumu (burada olup olmayacağın)?

Son düzenleme:
herkeze günaydınlar diliyorum öğlen vakti olmasına rağmen,tv programlarında takılı kaldım isim veriliyormu bilmiyorum ama bio... diye başlayan termoaktif yağ kompleksi az kalsın sipariş veriyodum iyki kadınlar kulübü var hemen yorumlara baktım ki içi tamamen boş bi ürün,sonra kendime kızdım nasıl aldandın diyee tabi anneminde gazına geldim ve aradım yarım saat sonra size döneriz dediler o arada da küçük bir araştırma yaparak aranan numarayı açmadım kaydirigubbakcemile3 yoksa 105tl çöpe gidecekti,iyki bir kulübüm var a.s

herkeze günaydınlar diliyorum öğlen vakti olmasına rağmen,tv programlarında takılı kaldım isim veriliyormu bilmiyorum ama bio... diye başlayan termoaktif yağ kompleksi az kalsın sipariş veriyodum iyki kadınlar kulübü var hemen yorumlara baktım ki içi tamamen boş bi ürün,sonra kendime kızdım nasıl aldandın diyee tabi anneminde gazına geldim ve aradım yarım saat sonra size döneriz dediler o arada da küçük bir araştırma yaparak aranan numarayı açmadım kaydirigubbakcemile3 yoksa 105tl çöpe gidecekti,iyki bir kulübüm var a.s

merhaba melankolim. çoğu ürün öyle yorumlarına bakmadan almamak lazım.c eşim actifry istiyordu ne zamandır ben de evde yer yok aletlerden diye istemiyordum askito iyiki dedi de haşlama gibi oluyor diye vazgeçirdim. iyiki kulübümüz var iyiki arkadaşlığımız var.

ben de öğlen yemeğimi de yedim ama birşey anlamadım mantarlı domatesli biftek yedim ama eşim sağolsın o kadar sert almışki çok kötüydü yarısını bıraktım, yanında da 1 yk makarna.

babam ö.sonra yemeğe gideriz dedi o zaman da az yer geçisştiririm.

dün akşam bi kase çorba ve yoğurtlu yağsız patates yedim bi tabak ekmeksiz
yatmadan öncede meyve
bugünde kahvaltıda bi yumurta,az peynir,iki zeytin,bi lokma reçel bi dilim uno
arada kızımın yarım daninosundan :)
birazdan kahve ve bisküvi yiyeceğim
akşamada çorba,haşlanmış tavuk ve salata var.

merhaba melankolim. çoğu ürün öyle yorumlarına bakmadan almamak lazım.c eşim actifry istiyordu ne zamandır ben de evde yer yok aletlerden diye istemiyordum askito iyiki dedi de haşlama gibi oluyor diye vazgeçirdim. iyiki kulübümüz var iyiki arkadaşlığımız var.

nasıl cazip gösteriyolara aslında hiç yapmadığım birşeydi,ben zayıflama ürünlerine inanan biride değilimdir ama işte bir anlık annemin gazına ve gaflette bulundum,neyse atlattık bi şekilde,herşeyin başında spor ve sağlıklı beslenme var işte biz bu konuda biraz çuvallıyoruz :((( ama iyki böle bir kulüp ve arkadaşlığımız var :))

Back