Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fikriyecim nasıl oldu kayınvaliden iyi mi?

karamanlım henüz açıklamayan takımlar var belli değil henüz.
Saol canim,simdi biraz daha iyi.ama bu sabh cok korkuttu bize.Evde de kimse yoktu hic giyinmedik bile.Sanberk onu taksiye aldim acile gittik.Cocukla,hastayla iskence.Daha sonra da sanberke baska hastaneye goturmem gerekiyordu,hem cilt hem cocuk dr rendevumuz vardi,az kalsin kaciriyorduk.Sukur bugun de bitti.

geçmiş olsun canım. herşeyin yolunda olmasına sevindim. sanberkin randevuları nasıl gitti?

kızlar bu arada yaptırmayacağız diye ahkam kesiyordum ama hepimiz d.gribi aşısı olduk 2 gün önce söylemeyi unutmuışum.

tesekkurler canim,Sanberk de Melis gibi bu ay cok iyi kilo almis 11 840 dr olmus,81 cm boyu uzamis.Zaten bu ay iyi kilo aldigini bekliyordum,fena beslenmemisti.dun ben tartirken onu da tartim.Evde 11 800 gr gosteriyordu,sanirm benim tartim biraz eksik gosteriyor olabilir.ama aslinda 40 gr neyki.....
Melis sen disciye gitmissin,gecmis olsun canim.
Biz de Sanberki goturmek istiyoruz ama hastanye degil,hastaneler cok yogun.ama ozel bir dr da tanimiyorum.Hala aristirmaktayim.

maşallah sanberke biz de nihayet 9.5 olduk :)))
ben gittim sadece canım melisi götürmedim. Sanberki lekeleri için götürmek istiyorsan bence dişçide aynı şeyi söyler demirdendir. Ama üniversite hastanelerinde uzmanlığı çocuk olan dişçiler vardır bu doktorlara ulaşıp muayenehane tellerini alsan belki kolaylık olur.

nasılsın dosbacım ben de sonuçları bekliyorum hala açıklanmadı ortalardayız bu hafta.

kızlar dediğim gibi öğlenki yemekten sonra yemek yemedim 1 salkım üzüm yedim suyumu içiyorum.

Masallah Melise bir kiz icin cok normal bir kilo,ayrica onun kabiz sorunu olduguna bakaran cok iyi kilo almis.
Canim lekeler icin dr da sordum gecer dedi,zaten o da dislerine bakar her zaman.Ama benim kafamda taktigim bizim dr fluor tablet vermiyor,diyer annelerden duyduguma gore onlarin dr f depolamasini gerektigini soylemisler ve simdi depolamassa hayat boyunca surekli fluor almak zorunda kalir.Kafam karisti.Ama iki ay sonra Sanberkin yineden kan sayimi yapilaca o zamn fluor icin de baktircam.

bize de vermişti doktorumuz ama ihmal ediyorum çoğu zaman canım şimdi sen söyleyince utandım.
biz hangimiz kullanmıştık ki diş açısından bir eksiğimiz yok yani bilmem çok şart mı?

kızlar iyiyim alıntı yaptım ama hata verdi
melis fikriye nasılsınız
buralardayım ama sık sık hata verio sayfa sinir oldum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bugün annemin doğum günüydü haliyle biraz kaçırdım bugün benim kaçamak günüm olsun bari yediklerimi hiç yazmayım baya kalorili şeyler yarın kaldığım yerden aynen devam yerimseniben

kızlar iyiyim alıntı yaptım ama hata verdi
melis fikriye nasılsınız
buralardayım ama sık sık hata verio sayfa sinir oldum

dosbacım problem var iyiyim tatlım köfteden sonra birşey yemedim hafifim suyumu içiyorum baskül gülünce bugün daha da motive oldum.

canım tickerla uğraştım yine yok olmuyor problem var sanırım.
annenin d.günü kutlu olsun bizim adımıza da kutla nice yaşlara, eee hakketmiştin kaçamağı ama bu hafta bir daha da yok ona göre :)

canım tickerla uğraştım yine yok olmuyor problem var sanırım.
annenin d.günü kutlu olsun bizim adımıza da kutla nice yaşlara, eee hakketmiştin kaçamağı ama bu hafta bir daha da yok ona göre :)

saol canım benim zaten bahsediyorum sizden de biliyo böyle takımca yarıştığımızı söylerim güzel dileklerini kaydirigubbakcemile3
tamam kaptanım zaten haftada tek gün kaçamak hakkı var onu da kullandım bir hafta daha kaçamak yok yerimseniben

listeye baktim,ay nerdeyse sonundaymisiz.Bak takim arkadaslarim bu hafta siki tutalim kendilerimize.cocukmuyuz da kendimizi kontrol edemiyoruz.....bu hafta bol bol su,cay.hareket ve kacamak yapmamma olsun.anlastik mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…