Saol canim,simdi biraz daha iyi.ama bu sabh cok korkuttu bize.Evde de kimse yoktu hic giyinmedik bile.Sanberk onu taksiye aldim acile gittik.Cocukla,hastayla iskence.Daha sonra da sanberke baska hastaneye goturmem gerekiyordu,hem cilt hem cocuk dr rendevumuz vardi,az kalsin kaciriyorduk.Sukur bugun de bitti.fikriyecim nasıl oldu kayınvaliden iyi mi?
karamanlım henüz açıklamayan takımlar var belli değil henüz.
tesekkurler canim,Sanberk de Melis gibi bu ay cok iyi kilo almis 11 840 dr olmus,81 cm boyu uzamis.Zaten bu ay iyi kilo aldigini bekliyordum,fena beslenmemisti.dun ben tartirken onu da tartim.Evde 11 800 gr gosteriyordu,sanirm benim tartim biraz eksik gosteriyor olabilir.ama aslinda 40 gr neyki.....
Melis sen disciye gitmissin,gecmis olsun canim.
Biz de Sanberki goturmek istiyoruz ama hastanye degil,hastaneler cok yogun.ama ozel bir dr da tanimiyorum.Hala aristirmaktayim.
maşallah sanberkebiz de nihayet 9.5 olduk :)))
ben gittim sadece canım melisi götürmedim. Sanberki lekeleri için götürmek istiyorsan bence dişçide aynı şeyi söyler demirdendir. Ama üniversite hastanelerinde uzmanlığı çocuk olan dişçiler vardır bu doktorlara ulaşıp muayenehane tellerini alsan belki kolaylık olur.
Masallah Melise bir kiz icin cok normal bir kilo,ayrica onun kabiz sorunu olduguna bakaran cok iyi kilo almis.
Canim lekeler icin dr da sordum gecer dedi,zaten o da dislerine bakar her zaman.Ama benim kafamda taktigim bizim dr fluor tablet vermiyor,diyer annelerden duyduguma gore onlarin dr f depolamasini gerektigini soylemisler ve simdi depolamassa hayat boyunca surekli fluor almak zorunda kalir.Kafam karisti.Ama iki ay sonra Sanberkin yineden kan sayimi yapilaca o zamn fluor icin de baktircam.
kızlar iyiyim alıntı yaptım ama hata verdi
melis fikriye nasılsınız
buralardayım ama sık sık hata verio sayfa sinir oldum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bugün annemin doğum günüydü haliyle biraz kaçırdım bugün benim kaçamak günüm olsun bari yediklerimi hiç yazmayım baya kalorili şeyler yarın kaldığım yerden aynen devam yerimseniben
canım tickerla uğraştım yine yok olmuyor problem var sanırım.
annenin d.günü kutlu olsun bizim adımıza da kutla nice yaşlara, eee hakketmiştin kaçamağı ama bu hafta bir daha da yok ona göre :)
baharım ben çıkayım melis de uyudu biraz çalışayım.
öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?