Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım ben de öyle bazen deli gibi yiyorum sanki günlerdir açmışım gibi hepimize oluyo birkaç güne eski düzenine dönersin merak etme
ferda ablacım sen baktın mı kilo çizelgesine ben hala yapamadım kabul etmiyo ticker factory den yapıyor olmama rağmen

canım bakamaım listelerle uğraşıyordum 5. takıma yolladım onlarınkini kontrol ettim falan şimdi bakarım. ama site bir tuhaf hata veriyor belki ondan olmuyordur.

bhrcım bende değiştiremedim (kabul etmiyor "

bugün yediklerim
sabah az kaşar,az labne,iki zeytin,az reçel,iki dilim uno ve çay
öğlen sadece bikaç çatal salata ve iki üç dilim turp
az önce bi paket altınbaşak iki tutku bi fincan nescafe
akşama yoğurt çorbası,tavuk sote ve salata var

selam kızlar kimsecikler uğramamış..sanırım h.sonu erken gelmiş...
ohh evim mis gibi oldu
azıcık ütüm kaldı... yemeği bugün saat 4 de yedim
bakalım kaçamak yapmadan nasıl geçireceğim
sonuçta haftaya bayram kendimi toparlamam lazım

selam şekerler,bugün neler yedim yazayım sabah birkaç burçak bisküvi ve çay,öğleden sonra iş çıkışı sohbetim vardı orda yedim iki dilim börek birkaç sarma eve geldiğimde de yarım yemek kaşığı barbunya yemeği yedim ve bu akşamı ve yemek işini bitirdim,bu saatten sonra sadece sıvı şeyler tüketirim beli bir adet meyve yerim,bu aralar bu taktği uyguluyorum bakalım neler olcak erken saattte yemek işlerimi bitiriyoruma.sinş. farkeder a.s

selam şekerler,bugün neler yedim yazayım sabah birkaç burçak bisküvi ve çay,öğleden sonra iş çıkışı sohbetim vardı orda yedim iki dilim börek birkaç sarma eve geldiğimde de yarım yemek kaşığı barbunya yemeği yedim ve bu akşamı ve yemek işini bitirdim,bu saatten sonra sadece sıvı şeyler tüketirim beli bir adet meyve yerim,bu aralar bu taktği uyguluyorum bakalım neler olcak erken saattte yemek işlerimi bitiriyoruma.sinş. farkeder a.s

kızlar ben dişçiye gittim işim uzun sürdü geldim annem ve kızımla ramiz köfteye gittik :)
bugün biraz ödül verdim kendime ama yemek işim 4de bitti birşey yemeyeceğim artık şu an bile çok tokum belki meyve yerim.
sabah domatesli omlet yedim gerisi aynı ekmek niyetine de simit yedim.
öğlen köfte az pide bol salata. tek kaçamağım yarım porsiyon kadayıf oldu annemle bölüştük. ama yetti bana cumaya kadar yok bir şey.

selma,bugun cok zor bir gun gecirdim,kahvaltim falan yok,saat 3/ te oglen yemegi yedim direk,6 tane sarma ve 4 tane kasigi yogurt.Birazdan aksam yemgimi yiyecem mercimek corbasi,ekemk,yesil salata.

merhaba kizlar nasilsiniz kacinci olduk bilen varmi
ben ne yedim
sabah kahvalti
1 litre su
1mandalina
öglen 4 tane köfte biraz firinda az yagli patates
salata
1 elma
1litre su
canim su anda birsey istemyor birazdan stepe gidecem
1 litre su daha icerim

börek??? hhhmmmm olmamış bi de o bi kaç sarma n3e kadar ?? canım hatırlatayım 4 sarma =1 dilim ekmek +1 tk yağ ihtiyacı demek
afiyet olssun akşamı çook hafif atlatmışsın bende öyle yaptım bakalım dayanabilcek miyiz

kızlar nerdesiniz yaaaaa,genciza hariç :)))
burdayız :))

geçmiş olsun canım
köfte çok ideal olmuş...eee uzun zamandır böle ii kilo vermemiştin hakettin canım afiyet olsun

afiyet olsun canım sen bu hızla gidersen seni mezun edecez yakında

5-6 tane idi küçüktü ama sarmalar,börek dilimleride küçüktü ve ıspanaklıydı,ben zaten ekmek yemiyorum çok nadir yiyorum,ya çok mu kötü oldu bu börek ve sarma şimdi dosbam kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…