merhaba kızlar a.s.
kahvaltı bi parça peynir,az labne,iki zeytin,iki dilim uno
ara küçük bi avuç fındık
öğlen yarım kase mercimek çorbası,bi tabak pazı yemeği ekmek yokkk
ara bi fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
akşam yemeğindede az çorba,kereviz ve salata var bi dilimde uno yerim
sonrada meyvemi yerim
acaba çokmu yemiş olucam kızlar yaa??
insallah meöiscim ya cumaya kadar atrilmayacagim bakalim ne cikacakkaramanlım sen de belki 67leri görürsün cumaya kadar kaydirigubbakcemile5
baharım hiç mi balık sevmiyorsun belki sevdiğin bir tane bulursun ben de çok sevmem ama mesela levreğe bayılırım.
acıbiber iyiyiz işte cadı kızım delirtti beni bu gece 1 kere uyanıyordu uzun süredir gündüz uyukusunu 1e düşürdüğümden beri yani. Bu gece çıldırdı uyandı uyumak bilmedi 1 saat uyanık kaldı şimdi de dizlerimde uyuyor yatağına bırakınca çıldırmış gibi bağırıyor yeni dişmi geliyor anlamadım. Çalışmam gereken şeyler var ne akşam ne şimdi izin vermedi kızımla çalışma mücadelesi veriyorum adeta.
süpersin vallakızlar günaydın bu arada,
hafta sonu regl şişkinliğinin de etkisiyle 63.3 ü görüdm bi d pazartesi yeni listeye başlıyorum diye sakınmadan yedim annemlerdeydim de biliyorsunuz. dün de 62l,i kilolardaydım
sanırım şişim de indi bugün 61.1 çıktım cumaya kadar bakalım ne olacak (geçen hafta 61.6 idim)alkisalkisalkis
kaçamak yapmayın kızlar 2 gündür hiç yapmadım bugün mutluyum.
harikasin canim demekki insan isteyince ve kendini skmayinca oluyormusben sana dedim dönüsün muhtesem olacakne kadar su o kdar kilo ona göre
aman canım topla kendini şuan almassan uzun bir süre almazsın
melisciğin söylediklerin kesinlikle doğruda bu saatte ayakta ne işin var onu anlamadım sende bence kendine biraz dikkat et uykusuzluk vücudun en büyük düşmanı
evet kaçamak yapmayın benimde bugün tartıda yüzüm güldü şekerler aldığım 3 kilodan geriye 2 kilo kaldı bu hafta inşallh 1 kilosunu daha veririsem rahatlayacam melisciğim galiba bu sefer işe yarayacak
adcim merhaba canim seninle fazla karsilamaz olduk nasilsin nasil gidiyor ne o pastalar pogacalar mi duydumgünaydın kızlar. herkesler iyidir umarım. bende idareediyorum çok şükür. bu sabah geç uyandık.işe apar topar yetiştim.kahvaltı etmedim,şimdi grissini yiyip çay içiyorum. dünkü yediklerimide yazyım.
öğlen bir tabakta az pilav,az izmir köfte,1kepçe çorba ve 1 tabak salata.
akşam çok az yaklaşık 3 kaşık falan karnıbahar.
çay içerken kayınvalidenin yaptığı muzlu pastanın yarısının biraz azı %40 falan.1 ad poğaça yedim.
2lt suyumu içtim.uzun zamandan sonra ilk defa 2 lt su içtim.bugün hedefim 3 lt. innşşallahhh.
aman canim sakin ihmal etme zaten bir rahatsizligin var hemen git tahlillerini yaptirdosbacığım sağol şekerim evet yemek konusunda topladım kendimi birazda verdim ama aldıklarımı halem veremedim inşalklaha bayrama kadar onlar gidecek ama kızlar grip oluyorum demiştim ya olmadım dün akşam eve kendimi zor attım sürekli uyku halindeyim sani sakinleştirici yada uyku lacı almış gibiyim eve gider gitmez uyudum bu arada kızım ne bulduysa yemiş cips çikolata kek daha ne yedi bilmiyorum
sersem gibiyim yarın doktora gidip birkaç tahlil yaptıracam
canim insallah cuma günü yüzün gülercanım ben alışmışım ya haftada bir tartılmaya çıkmadım hala tartının üzerine artık cumaya inşallah :)
bi karadenizli olarak sadece hamsiyi seviyorum canım :) diğer balıkları ancak çok zorlıycam da yiycem kendimi bende sevmeyerek yemektense hiç yememeyi tercih ediyorum :)
zorlu bi sınavda hepimizin başına geliyo canım bu sınavda heyecandan birbirine giriyo bilgiler tüyo vermen iyi olmuş zira bizim gaddar hocalarımız hayatta böyle bir iyilik yapmadıııı kötükedihüso
canım süper gidiyosun valla tebrik ederim yerimseniben
muzlu pastalar poğaçalar hemde akşam vakitleri noluyo adcımmmmklava:
tekrardan geçmiş olsun canım aman dikkat et doktora gitmeyi de ihmal etme inşallah sıradan bir soğuk algınlığıdır
cok guzel canim ya sen bu isi basaracaksinevet öğlen yemeğimide yedim geldim
karnım doymadı ama
sabah 6 yeşil zeytin(yeşilzeytinin yağ oranı siyaha göre daha az)
biraz çeçil peyniri
1.5 dilim ekmek
domates küçük salatalık maydanoz 4 kaşık süt
ara
4 kayısı
3 bardak su
öğlen
2 bardak su
az tavuk çok az 4 kaşık çorba
salata
1 dilim ekmek az yedim farkındayım akşam telafi ederim artık
arada yine kayısı 1 bardak süt ve 4 adet kayısı yerim
dün akşam sadece çorba ve 2 tane patates yedim
2adette meyve
canim burda kal ama kendine baski yapmayi birak canim evet iyi gidiyor yavas yavas gidyor bakalim eeeeee gitsin artik ya üzerime yapisti kaldi sankibende alinti yaptim yaptim bad gateway dedi öfff
kizlar hepinize desteginiz icin tsk ederim.
bugün tartida yine 68 i gördüm .. cizelgemi degistirmeye bile elim varmiyor,
ben en iyisi bu hafta kendime dikkat etmek sartiyla izin vereyim.
haftaya kadar güc toplayip yeniden baslayim.
zate haftasonu büyük bir dogum günü partisine katilacagiz.. eminim orada bol bol motive olurum-
ferdacim efede cigliklarla kalkiyor bir kac gecedir. dpn gecede 3 bucuk gibi uyandi 6 ya geliordu tekrar uyudugunda, bende di$tir diyorum. yani insallah :)
hafif kirkinligim devam ediyor.. oglani anneme yolladim. bende dinleniyorum.
kolum kalkmiyor, esim mc donaldstan mama getirecek istn cikinca-tatlicadiarzu-
karamanli cok iyi gidiyorsun.. beni gececegin kesinn :)
meliscim dilerim 60 i görürsün cumaya..
allah benden aldigi iradeyi size versin hhahahahyy duaya bakarmisiniz :)))))))))
baska ne vardi unuttum yafff
evet canim ya biraz dengesiz olmus ama yarin telafi edersinselam kızlar...sabah kahvaltım
yarım susamsız simit ve sekersiz çay
öğle olarak da bir küçük poğaça yedim
çok dengesiz bir beslenme şekli ama napim...canım onları istedi :umursamaz:
cuma günü tartdıda 75 görsem keşke..inşş
seninkide güzel meliscimmelzeyitim sen de güzel yemişsin ben ne yedim.
sabah 1 dilim ekmeğin dışı (içini kızım yedi) 1 dilim peynir 1 yumurta 1 domates
arada yarım kase üzüm
öğlen 2yk bulgur pilavı 4 yk etli türlü, 1 yk yoğurt (ekmek yemedim)
akşama yine çorba salata yemeği planlıyorum.
ayy insallah canim ya hadi bakalim gelsin bebislerkızlaaaar ben kendime hakim olamıyorum acaba hamile miyim ???
kuzum gec bile kaldindosbacığım eğer duygusal yeme krizi geçirmiyosan inşallah hamilesindir acabamı dayene kadar kalk eczane yolunu tut bizide merakta bırakma şekerim inşallah bende şu 15 kiloyu vereyim hemen hamişlere doğru yol alacam
allah hepnizin gönlüne göre versin biz erinize kimseyi oturtmayiz canim siz bebisleri dogurun biz sizi bekleriz burdaBuradan mezun olup hamiş topiclerine gideriz, sonra mecbur buraya geri döneriz :))))))
Hayat böyle geçecek galiba canım. Dönüm dolaşıp 13. takıma döneceğiz. Ayrılırken yer mi ayırtsak?
Allah isteyen herkese nasip etsin
burda sanırım ben,sho,nact..,ve yeni öğreniyorum ki melzeyit var bebiş isteyen :))
evet yerimizi ayırt ettirelim kürkçü dükkanı ne de olsa :))
diyetisyenime hamile kalırsam 6.aydan sonra size gelirim dedim güldü sakın gelme dedi...
çünkü hamileleikte ilk 6 ay çok kilo almamak lazımmış zaten 6.aydan sonra almaman mümkün değil diyo...
zaten diyeti tarzı değilde bebeğinde besleneceği bi program yaparız hiç bişeyden kısıtlama yapılmaması lazım diyo...
ben inş. çok istiyorum ve aslında kiloyu da çok takmam ama çokta ileri gitmeden anne olmak istiyorum
merhaba herkese..noluyo bu siteye yazı yazdım o kadar hata verdi.puffffffff
sabah patatesli kek ve tarçınlı yeşil çay
ara tarçınlı yeşil çay
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara azıcık kabak tatlısı
akşama ıspanaklı börek var ama ben az yiyeceğim
bu arada adet olucam bekliyorum ama daha gelen giden yok
3 sene önce bugün benim kına gecem vardı.ne oynamıştım ama
ertesi gün benim memleketimde nikah
25 kasımdada eşimin memleketinde düğün
utanmasak 40 gün 40 gece düğün yapacakmışız....kaydirigubbakcemile3
inş olursun bitanem Allah isteyen herkese versin inş.ben hamişken 12 kilo almıştım.şimdi onları verdim eski kilolafrım kaldı.yani hamişliktek,iler çokk kolay verilkiyor önemli olan oturmuş kilolarAllah isteyen herkese nasip etsin
burda sanırım ben,sho,nact..,ve yeni öğreniyorum ki melzeyit var bebiş isteyen :))
diyetisyenime hamile kalırsam 6.aydan sonra size gelirim dedim güldü sakın gelme dedi...
çünkü hamileleikte ilk 6 ay çok kilo almamak lazımmış zaten 6.aydan sonra almaman mümkün değil diyo...
zaten diyeti tarzı değilde bebeğinde besleneceği bi program yaparız hiç bişeyden kısıtlama yapılmaması lazım diyo...
ben inş. çok istiyorum ve aslında kiloyu da çok takmam ama çokta ileri gitmeden anne olmak istiyorum
teşekkür ederim canım evet gelinliğe verilen paraya değdi tekrar tekrar giydimkaydirigubbakcemile3acıbiber hayatım nice güzel yıllara...
ben düğünümden çok keyif almıştım
benimde eşimle memleketlerimiz farklı bizimde düğün merasimlerimiz uzun uzun oldu :)) iiki de olmuş :))
canım sende benim gibi bahane bulanlardansın
hemen bi ebru şallı dvd si bi tane plates topu ve lastiği
işte sana bütün kış spor yapacak malzeme
abii söyleyene bak
bu arada canım hamile değilimdir çünkü bu kadar çabuk belirtilerinin olmasımümkün değil sanırım
Ben bir mesaj gönderene kadar konu değişiyor :)))
Bağlantım kötü herhalde.
Melyezitcim hadi bakalım. İkincide daha rahat bile edersin. Hep öyle diyorlar. Üstelik senin kız kendini kurtardı, kariyer basamaklarını da hızla tırmanıyor opuyorumnanaktan Dosbacım, bana öyle geliyor ki sen benden önce kiloları vereceksin ve hamile kalacaksın :))))
Yeniçeri usulü gidersem ben (3 ileri 1 geri) Yaza ancak istediğim kiloya inerim :))))
Baharcım, hoşgeldin. Sana merhaba diyemedim
merhaba kızlar a.s.
ara küçük bi avuç fındık
sonrada meyvemi yerim
canim insallah cuma günü yüzün güler
ben bugün ne yedim kizlar
sabah normal kahvaltimi yaptim
bugün ne olduysa sabah öglene kadar yarim litr su ictim
1 elma
öglen
bamya yemegi vardi etli 2 kasik ondan yedim yaninda salata
1 litr su
1 mandalina
saat 4 de sadece meyve yedim
aksam 1 litre su
ara tarçınlı yeşil çay
ara azıcık kabak tatlısı
bu arada şekerler ben dün geceden itibaren sirkeli su içmeye başladım bal koymadım çünkü içeceklerde şeker bal beni bayıyor içemiyorum umarım işe yarar
allah hepnizin gönlüne göre versin biz erinize kimseyi oturtmayiz canim siz bebisleri dogurun biz sizi bekleriz burda
1 elma
öglen
1 litr su
1 mandalina
aksam 1 litre su
ara tarçınlı yeşil çay
ara azıcık kabak tatlısı
inş olursun bitanem Allah isteyen herkese versin inş.ben hamişken 12 kilo almıştım.şimdi onları verdim eski kilolafrım kaldı.yani hamişliktek,iler çokk kolay verilkiyor önemli olan oturmuş kilolar
teşekkür ederim canım evet gelinliğe verilen paraya değdi tekrar tekrar giydimkaydirigubbakcemile3
bende yanma ypmıyo ama kokusu kötü yawcanım ben bu sabah bi deneyeyim dedim ebru şallının programıyla ama sanırım ilerlemiş hareketleri yapıyolar dayanamadım yarım bıraktım en kolay hareketlerden başlayarak zora gitmek gerekiyo sanırım
ilk gün diye zorlamışsındır belki..
bende canım öyleyim yaaa ufffff inşallah artık daha kontrollü gidicem bakalım cumaya az kaldı kaç oldum merak ediyorum doğrusu :bbo:
sorun değil canım ben de zaten pek kalamadım akşamüstü
bence çok değil canım gayet normal bi gün olmuş
saol canım benim inşallahhh :Saruboceq:
senin artık bünyen alışmış akşam yememeye bak ne güzel 4 ten sonra yemesende acıkmıyorsun
yazdıklarını kopyala yollamadan önce canım ne olur ne olmaz diye kaydirigubbakcemile3 ben birkaç defa başıma geldikten sonra artık öyle yapıyorum yerimseniben
inşallah Allah gönlüne göre verir canım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim tüm isteyenlere :Saruboceq:
canım bildiğim kadarıyla onun içine konan bal sirkenin keskin tadını kırmak için koyuluyo ama midene dokunmasın ben de senin gibi bi ara balsız kullandım o karışımı ama midemde yanma yapmaya başladı bi süre sonra hemen bıraktım
aaaaaaaaaaasirkelisuya bende bal koymamıştım ama ben yazın denediğim için ne kadar duş alsamda terimde kokmuştu heheh
Teşekkür ederim canımcım.
Bugün yediklerin detox gibi olmuş canım. Dikkat et kendine, halsizleşme.
Canım, ben de zor giriyorum foruma. Canım, bir ömrü kına gecendeki gibi mutlulukla, dans ederek geçirin inşallah. Nice yıllara...
Bence de kiloya (sağlıklı beslendiğimiz sürece) çok bakmamak lazım hamilelikte. Çikolata kuyusuna da düşmek kötü tabi.
Sonra da bebişlerimizi büyütürüz birlikte..
Çok doğrusun canım. Hamilelikteki kilo kısa süreli. Hemen gider. Mesele başlangıç noktası. Doğru kiloyla hamile kalmak lazım.
Baharcım, konuşamadık seninle bugün. Umuyorum ki çok iyisin.
Eşim çağırıyo, film seyredecekmişiz. Gidiyorum.
Sevgiler...
merhaba kızlar a.s.
ara küçük bi avuç fındık
sonrada meyvemi yerim
insallah meöiscim ya cumaya kadar atrilmayacagim bakalim ne cikacak
1 elma
öglen
1 litr su
1 mandalina
aksam 1 litre su
ara tarçınlı yeşil çay
ara azıcık kabak tatlısı
canım ben bu sabah bi deneyeyim dedim ebru şallının programıyla ama sanırım ilerlemiş hareketleri yapıyolar dayanamadım yarım bıraktım en kolay hareketlerden başlayarak zora gitmek gerekiyo sanırım
bugün yediklerimi de yazayım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük parça peynir 1 domates 4 zeytin bol yeşillik
ara yok
öğle 2 dilim kepek ekmeği az kalan bi patates yemeği vardı biraz da ondan yedim
ara 2 mandalina
akşam yarım kepçe çorba 4 yemek kaşığı etli fasülye yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
3 litre su ve 2 fincan yeşilçay
ama spor yapamıyorum ne yazık ki bugün plates deneyim dedim o da yarım kaldı
Bence de kiloya (sağlıklı beslendiğimiz sürece) çok bakmamak lazım hamilelikte. Çikolata kuyusuna da düşmek kötü tabi.
Sonra da bebişlerimizi büyütürüz birlikte..
kızlar direk siteye giremiyorum akşam 1kase salata ve çorba 2 küçük dilim börek yedim oda gün boyu almm gereken ekmekten saydım 1 çay bardağı taze meyve suyu ve yarım elma bir bardak süt ile günü kapatıyprum
iyi aksimlar herkese
Bugun yazamadim,tam yazacaktim guzel havayi gorunce oglumu parka gotureyim dedimkalktim bi daha nette giremedim bugun.
Klasik kahvalti peynir,zeytin,ekmek,yesil cay
ara bir elma
oglen bir kase sutlu konfleks
ara bir bardak hazir brokoli corbasi ve 2 corba kasigi yogurt
aksam patatesli bezelye.ekmek.yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?