fikriyeciğim birkase puding günlük 1 meyve 1 bardak süt ve 2 dilim ekmeğine eşit canım kendini ona göre ayarlarsın
ben bu değişimleri nerdenmi biliyorum 1 yıllık diyetisyen mecaresının sonucu kitap yazarım bu konuda ama nerde bende obeceri zaten ebru şallı bir ben iki benim tek farkım ouygulamada iyi ben sıfır o zayıf ben şişman birde ben pilav yapılacağı zaman pirincin sıcak suda bekletilmesi ve yıkanması gerektiğini biliyorum ama poşetten tencereye direk boşaltıyor
birde ebru şallının yaptığı plates vücutta önemli hasarlar bırakıyormuş prof anlattı biyerde ama hatırlamıyorum bilinçli yAPMIYORMUŞ ŞALLI BACIM HEHEHWEHE
canım nachtigall o bisküveler sana yağ olarak döneceğini düşün ağzına her attığında bazen bende tutamıyorum miğdeniz bulanabilir ama ağzıma atıp çiğniyorum sonra bin pişmanlık hemen peçete saldırıyorum yutmadan direk çöpe bu herzaman olmuyor ama pişmanlık yaşamaktansa yememek en güzeli birde bu hazır aburcuburların içideki glikoz şekeri doyma hissini kaybettiriyor deneyin tokken bir paket bisküviyi yi yiyebilirsiniz içindeki o madde size sürekl,i yeme ihtiyacı hissettiriyor
bu arada kızlar kkda çok güzel filmler var araada boş olunca mutlaka izleyin
mafoldumbenben bugün diyete geri basladim..
1 haftada 2 bucuk kilo almisim.69 uda gördüm bu sabah-yuh bana.
kilo almak ne kadar kolaymis bunu bu hafta bir kez daha anladim.
yarina kadar 500 gram gitse bari yha. ay rezil oldum.
yok yani birde benim yüzümden gerilerde kalacagiz.. cok üzgünüm..
Canım ya, bağlantı bu aralar kötü. Sınavlarım bitti ve hepsini okudum. Ohhhhh
fikriyeciğim birkase puding günlük 1 meyve 1 bardak süt ve 2 dilim ekmeğine eşit canım kendini ona göre ayarlarsın
ben bu değişimleri nerdenmi biliyorum 1 yıllık diyetisyen mecaresının sonucu kitap yazarım bu konuda ama nerde bende obeceri zaten ebru şallı bir ben iki benim tek farkım ouygulamada iyi ben sıfır o zayıf ben şişman birde ben pilav yapılacağı zaman pirincin sıcak suda bekletilmesi ve yıkanması gerektiğini biliyorum ama poşetten tencereye direk boşaltıyor
birde ebru şallının yaptığı plates vücutta önemli hasarlar bırakıyormuş prof anlattı biyerde ama hatırlamıyorum bilinçli yAPMIYORMUŞ ŞALLI BACIM HEHEHWEHE
merhaba kızlar a.s.
bu sabah regl oldum.
bugün sabah bir bardak ılık sirkeli ballı suyumu içtim
kahvaltıda bi parça peynir,bi yumurta,bi domates,iki zeytin,bi iki lokma reçel iki uno yedim.
kahvaltı geç olduğu için ara yapamadım
öğlen bi kase mercimek çorba,bi porsiyon zeytinyağlı kereviz ekmek yemedim
bu arada bişey keşfettim kereviz beni çok tok tutuyo herkes sevmez ama tavsiye ederim.dünde akşam yemiştim yatana kadar bişey yemek istemedim.
arada bi kahve içerim ve 2-3 kepekli bisküvi yerim.
akşamda az çorba,az kereviz,ızgara köfte ve havuç salata yemeyi planlıyorum.
yatmadan öncede meyvemi yerim.
[FONT="Comic Sans MS
[B][FONT="Comic Sans MS"]hadi gözün aydın canım ama yakında ikinci sınavlarda başlar kurtuluş yok sınav kağıtlarından[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?