Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

keşke büyük şehirlerdeki gibi burda da imkanlar sınırsız olsa,yazın spor yapması çok daha rahat oluyo ama kışın hava şartlarından dolayı spor yapamıyorum ve vücüdum buna isyan edercesine kilo almaya başlıyo :((( moralim bozuluyo ve bozuldukça tatlıya saldırıyorum,napıcağımı bilemiyorum :(((
bu arada dosbam hamiş olabilirmisin ki gerçekten ?:ecrin_bebek:

dosbacığım eğer duygusal yeme krizi geçirmiyosan inşallah hamilesindir acabamı dayene kadar kalk eczane yolunu tut bizide merakta bırakma şekerim inşallah bende şu 15 kiloyu vereyim hemen hamişlere doğru yol alacam

natc... canım spor sormuşsun.. ben 3 yıl düzenli spor yapan biri olarak salonda senin dediklerini yaptım
ozaman bekardım ve kilo problemim yoktu sadece sağlık için gidiyordum
sana tavsiyem şu dönemde salona git.... çooook fark edecektir...vücudun 1 ayda inanılmaz şekil alacaktır...
bahar aylarında da yüzmeye git derim tabii bu benim fikrim çünkü kışın havuzdan vazgeçmek çok kolay oluyor :((

Doğrusun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Reglim bitsin, başlayayım o zaman.
Dosbacım, sana bir soru saha sorayım. Evde eliptik bisiklete binerken 45 dk sonunda açlık duymuyorum. Bunun anlamı vücut şeker yakmıyor, yağdan gidiyormuş ve hareketlerin vücuda fazla gelmediğini gösteriyormuş. Bu step, aerobik, pilates dersleri 1,5 saatmiş. Bünyeme fazla gelir mi diye endişem var. Ve, spora başlamadan ne yemeliyim ki, spordan sonra yaktığım kaloriyi misliyle almayayım?

Doğrusun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Reglim bitsin, başlayayım o zaman.
Dosbacım, sana bir soru saha sorayım. Evde eliptik bisiklete binerken 45 dk sonunda açlık duymuyorum. Bunun anlamı vücut şeker yakmıyor, yağdan gidiyormuş ve hareketlerin vücuda fazla gelmediğini gösteriyormuş. Bu step, aerobik, pilates dersleri 1,5 saatmiş. Bünyeme fazla gelir mi diye endişem var. Ve, spora başlamadan ne yemeliyim ki, spordan sonra yaktığım kaloriyi misliyle almayayım?

canım ben de 1.5 saat yapıyordum ilk hafta zorlanmıştım ama 2.haftadan sonra hem hareketlere alışıyorsun hemde vücudun alışıyor
zaten ilk 20-25 dk ısınma hareketleri... sadece step biraz zorluyor...
spordan önce alınan kafein yağ yakımını 2 katına çıkarıyormuş... bunun içinde spordan yarım saat önce 1 adet kahve içmen kaslarının daha ii çalışmasını ve yağdan yakmana yardımcı oluyormuş... bunu bi prof.tan duymuştum

benim kocis geldi :)
meliscim .. patates kizartmasina hayir diyemiciimm :)))

hadi oglanda yok. biz kocisle $öle film keyfi yapalim yatakta.
öptüm canlar.

saol dosbikimm moral veren dillerine gurban olem :)))

nachtigallcim .. yüzmeyi seviyorsan yüz bence.
ben tercih etek zorunda kalsaydim yüzmeyi secerdim.
ama tabi illa hizli bir sekilde kilo vermem gerekiyor diyorsan spor salonunu tercih et.

en önemlisi hangisine daha severek gideceksen onu secmelisin.
sporun iyisi kötüsü yok.

Canım, yüzmeyi de seviyorum, stepi de. Pilatesi hiç yapmadım, denemek isterim.
Benim de gönlüm yüzmeye kayıyor ama dosba da doğru söylüyor, ne güzel sıkılaşırım stepte falan. Belki hayatımda ilk defa ince belli bile olurum.
Çok havalandım, in aşağı...

dosbacığım eğer duygusal yeme krizi geçirmiyosan inşallah hamilesindir acabamı dayene kadar kalk eczane yolunu tut bizide merakta bırakma şekerim inşallah bende şu 15 kiloyu vereyim hemen hamişlere doğru yol alacam

ya canım olsam bile bunu öğrenmeme daha en az 15 gün var :((
umarım öğledir yoksa bu iştahla kilo alırsam kendimi çoook suçlarım
iyisimi ben yemek yemeyi keseyim
canım seninde kızın büyüdü hadi kaydirigubbakcemileçabuk kilo verde ikinciyi beraber büyütelim

kızlar yazılanları okudum ancak o kadar çok şey yazmışsınız ki tek tek cevaplayamayacağım için üzgünüm akannehir
aşkitocum kesinlikle 68 göstermiyorsun gayet hoş bi fiziğin var ve koyu saç rengi çok yakışmış zaten sarı her zaman daha olgun gösterir fıstık gibisin maşallah diyeyim :nazar:

keşke büyük şehirlerdeki gibi burda da imkanlar sınırsız olsa,yazın spor yapması çok daha rahat oluyo ama kışın hava şartlarından dolayı spor yapamıyorum ve vücüdum buna isyan edercesine kilo almaya başlıyo :((( moralim bozuluyo ve bozuldukça tatlıya saldırıyorum,napıcağımı bilemiyorum :(((
bu arada dosbam hamiş olabilirmisin ki gerçekten ?:ecrin_bebek:

canım sende benim gibi bahane bulanlardansın
hemen bi ebru şallı dvd si bi tane plates topu ve lastiği
işte sana bütün kış spor yapacak malzeme
abii söyleyene bak
bu arada canım hamile değilimdir çünkü bu kadar çabuk belirtilerinin olmasımümkün değil sanırım

Ben bir mesaj gönderene kadar konu değişiyor :)))
Bağlantım kötü herhalde.
Melyezitcim hadi bakalım. İkincide daha rahat bile edersin. Hep öyle diyorlar. Üstelik senin kız kendini kurtardı, kariyer basamaklarını da hızla tırmanıyor opuyorumnanaktan Dosbacım, bana öyle geliyor ki sen benden önce kiloları vereceksin ve hamile kalacaksın :))))
Yeniçeri usulü gidersem ben (3 ileri 1 geri) Yaza ancak istediğim kiloya inerim :))))

Melankolicim, al evine bir koşu bandı ya da bisiklet. Daha kalıcı olur. Sürekli spor salonlarına muhtaç kalmak da can sıkıcı. Bi 55 e düşsem 3 gün eliptiği yapacağım. Şimdiki arayışlarım geçici.

muzlu pastaya bayılırım hamileyken de en çok ona aşermiştim. Bizi yoldan çıkarma şekercim sen de yeme senağlama
suya başladık takımcak hadi hayırlısı.
tamam çıkarmam meliscim.

günaydııııınnnnafiyet olsun adcım
su konusunda biri de beni gaza getirse nooollluuurrrrr
sağol dosbacım.
canım evin her odasına,banyo dahil 500 ml şişelerde su koy.böylelikte aklından hiç çıkmaz. 5 tane koysan 2,5 lt yapar.kendini biraz zorla hayatım. ben şimdi eve gidesiye kadar 1.5 lt içmeye çalışıyorum. bu akşam 3 ad 500 su alıp evdede onları içmeyi düşünüyorum.

muzlu pastalar poğaçalar hemde akşam vakitleri noluyo adcımmmm :oklava:
:sm_confused: :kedi:

Şekerim poaça ve muzlu pasta hariç iyi olmuş beslenmen. Bugün dikkat edersen daha iyi olur.
:kedi:

selam kızlar...sabah kahvaltım
yarım susamsız simit ve sekersiz çay
öğle olarak da bir küçük poğaça yedim
çok dengesiz bir beslenme şekli ama napim...canım onları istedi :umursamaz:
cuma günü tartdıda 75 görsem keşke..inşş
poğaçaçılar burayaaa geell delikafadulden

evet canım çok güzel ve de zayıfsın. Bence sporun etkisi büyük olmuş kilo verirken spor yapmasaydım 66 kilon 70-72 gibi görünürüd halbuki şimdi 60ın altında görünüyorsun.
tıpkı ben gibi. spor yapsaydım şimdi çok rahat olurdum. mafoldumben

aşkito kilolu halinde güzeeel şimdiki halin daha güzel. millet suratına bakmaktan diğer tarafalarına bakmaya fırsat bulamıyordur zaten. yok bi fazlalığın zaten.

Ben bir mesaj gönderene kadar konu değişiyor :)))
Bağlantım kötü herhalde.
Melyezitcim hadi bakalım. İkincide daha rahat bile edersin. Hep öyle diyorlar. Üstelik senin kız kendini kurtardı, kariyer basamaklarını da hızla tırmanıyor opuyorumnanaktan Dosbacım, bana öyle geliyor ki sen benden önce kiloları vereceksin ve hamile kalacaksın :))))
Yeniçeri usulü gidersem ben (3 ileri 1 geri) Yaza ancak istediğim kiloya inerim :))))

aman be canım bende yeniçeri usuluü gidyorum ama tam tersi bir ileri 3 geri
evet teyzesi kızım basamkları hızla çıkıyor hızına yetişemiyorum
hadi bakalım dosbacığım galiba çocukları beraber büyüteceğiz bu arada yalnız ikimiz değiliz gibi geliyor takımda seneye birkaçımız hamiş olarak dolaşacak buralarda:sm_cool::sm_cool:

aman be canım bende yeniçeri usuluü gidyorum ama tam tersi bir ileri 3 geri
evet teyzesi kızım basamkları hızla çıkıyor hızına yetişemiyorum
hadi bakalım dosbacığım galiba çocukları beraber büyüteceğiz bu arada yalnız ikimiz değiliz gibi geliyor takımda seneye birkaçımız hamiş olarak dolaşacak buralarda:sm_cool::sm_cool:

Buradan mezun olup hamiş topiclerine gideriz, sonra mecbur buraya geri döneriz :))))))
Hayat böyle geçecek galiba canım. Dönüm dolaşıp 13. takıma döneceğiz. Ayrılırken yer mi ayırtsak?

merhaba kızlar a.s.
kahvaltı bi parça peynir,az labne,iki zeytin,iki dilim uno
ara küçük bi avuç fındık
öğlen yarım kase mercimek çorbası,bi tabak pazı yemeği ekmek yokkk
ara bi fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
akşam yemeğindede az çorba,kereviz ve salata var bi dilimde uno yerim
sonrada meyvemi yerim

acaba çokmu yemiş olucam kızlar yaa??

Back