Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de öğlene kadar yazmıştım.
ö.sonra az üzüm, 2 -3 diet bisküvi
akşam karnıbahar ve brokolili yeşil salata
sonra az üzüm yine, 2-3 diyet bisküvi

1 tane diyet bisküviyi bitiriyorum arada acıktıkça ağzıma atıyorum. Suyumu da içtim. Bakalım baskül ne diyecek bana yarın.

meliscim kaçamak yapmadım bugün aynen yazdıklarım kadar yedim yeminlesırnaşık şey ama 6 öğün olduğu için sanırım bana fazla geldi gibi.
bu arada eşimde diyete başladı birlikte yapıyoruz kendime özel yemek pişirmeme gerek kalmadı artık:dance:

aşermek olayı önemli bence kimisi çok aşeriyormuş ya da öyle sanıyorlar. Benim bir arkadaşım bir sabah önüne 5 çeşit puğaça açma koymuş hapur hupur yiyordu canım yapma çok kilo alırsın sonra çok zor verirsin dedim ağlayacaktı neredeyse (hamilelerin böyle de bir alınganlıkları oluyor). 33 kilo aldı toplamda çok da zor verdi. Ben de hiç aşerme olamadı ama hani dikkat ediyorum ya şimdi pasta kek börek yemiyim diye o zaman dikkat etmedim kısıtlma yapmadım ama canım bir şey de istemedi her zamanki gibi beslendim 17 kilo aldım birazcık dikkat etsem daha az alırdım demekki ama bence gerek yoktu.

Aşerme olayı hiç aklıma gelmedi tabi kaydirigubbakcemile3
Dün akşam yediklerimi yazmadım .
2 kaşık pilav, 6 tane hindi kuşbaşı, salata.
Şimdi de standart kahvaltı.

günaydın arkadaşlar melisciğim börek yağ süt ve et vede ekmek hakkımı fferagat ederek yediğim bişeydi napayım akşam salta ve çorba kesmedi bide eşime gıcık oldum sinirden ikinciyide yedim ama parçalrı küçük kestiğim için büyük bildiğimiz dilimin yarısıyydı
sabah ne yedim
iki bardak su
çeçil peyniri( buara ona sardım diğerleri zevk vermiyor)
maydanoz az domates az salatalık
1 kaşık kuşburnu
bugün kahvaltı pek yapamadım kızım uyuyordu uyandırmak istemedim bu yüzden geç kaldık yavruma hızlı hızlı yedireyim derken çocuğun miğdesi bulandı nasıl korktum hasta diye yiyeceğinide yemedi aklım onda kalacak

meliscim kaçamak yapmadım bugün aynen yazdıklarım kadar yedim yeminlesırnaşık şey ama 6 öğün olduğu için sanırım bana fazla geldi gibi.
bu arada eşimde diyete başladı birlikte yapıyoruz kendime özel yemek pişirmeme gerek kalmadı artık:dance:

:)) eşini diyete başlaması süper olmuş bi de benimki başlayabilse.

Aşerme olayı hiç aklıma gelmedi tabi kaydirigubbakcemile3
Dün akşam yediklerimi yazmadım .
2 kaşık pilav, 6 tane hindi kuşbaşı, salata.
Şimdi de standart kahvaltı.

:)) afiyet olsun canım.

günaydın arkadaşlar melisciğim börek yağ süt ve et vede ekmek hakkımı fferagat ederek yediğim bişeydi napayım akşam salta ve çorba kesmedi bide eşime gıcık oldum sinirden ikinciyide yedim ama parçalrı küçük kestiğim için büyük bildiğimiz dilimin yarısıyydı
sabah ne yedim
iki bardak su
1 kaşık kuşburnu
bugün kahvaltı pek yapamadım kızım uyuyordu uyandırmak istemedim bu yüzden geç kaldık yavruma hızlı hızlı yedireyim derken çocuğun miğdesi bulandı nasıl korktum hasta diye yiyeceğinide yemedi aklım onda kalacak

ben de cumayı atlatayım bir börek yerim belki :))
bizde de var çeçil peynir buzluğa atmıştım çıkarayım özendim şimdi. Bence yağsız olduğu için daha iyi daha az kalorili.
Sen nasıl oldun tatlım? kuzucuk iyi olsun da biz atlatırız ne de olsa.

bu arada günaydın hala evdeyim hemen çıkmam lazım.
kilom azıcık daha düşmüş. akşama annemdeyiz yemeyeceğim yarın tartılma günü.

Gunaydin
daha kahvalti etmedim,oglumun keyfini bekliyorum.Yemek icin 1 k.k peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek,1 domates ve yesil cay hazirladim.

melisciğim bende daha iyiyiym inşallah yarın yüzün güler şekerim benim şu ödem problemim olmasa tam oalcak ama ne yapalım onuda atlatacam inşallahhadi bakalım yarın için hepinizden iyi haberelr bekliyorum

günaydın kızlar.
dün yediklerim; sabah kahvaltı yok.öğleye doğru grissini ve çay.öğleden sonra saat 2 gibi 1 kpç çorba.1 tabak salata ve 1 tabakta az pilav az musakka. akşam 1 kpç çorba. suyu 3 lt yapamadım ama 2,5 lt yaklaştı rekoru bugün kırarım inşallah.

neden içimden bises hamile olduğumu söylüyor bilmiyorum ama inşallah değilimdir çünkü resmen çökerim.

hayırdır adcığım dosbağayla sana bir haller oluyor kız yoksa teyzemi oluyoruz dırırım dırıdırırı şarkı öyledim hadi bakalım hadi aklın varsa arayı açma sonra benim gibi bu sene öbürsene aradaki fark açıldıkça açılır inşallah güzel haberlerinizi alırım

aman melzeyitçim yok hayatım.daha yeni toparlamaya başladım,tekrardan aynı strese girmek istemiyorum. birkaçgün geçti reglim. kafayı sıyırcam olmam lazım.
dua ediyorum hamile olmayayım diye bu seferde istemeyince olurum diyekorktum. çünkü oğlumdada kesinlikle istem,yorum demiştim ama hamileymişim meğer.
henüz hazır değilim

Baharcım, konuşamadık seninle bugün. Umuyorum ki çok iyisin.

Eşim çağırıyo, film seyredecekmişiz. Gidiyorum.
Sevgiler...

canım dün yazdım cevap ama birkaç defa denememe rağmen hata verdi ben de daha sonra girer yazarım diye bıraktım ben iyiyim canım sende iyisindir inşallah sınav dönemi yoğunluk vardır hala di mi

kızlar yazdıklarım bi türlü gitmio :((
denemeeee

kaydirigubbakcemile3

ayy baharım ben de yapamıyorum anlamıyorum değişik terimleri var kaburgalarını birleştir bilmem ne yap anlamadım ki ben de en başından izlemek lazım galiba.

süper yemişsin sen bu hafta kesin kilo verirsin hiç kaçamak görmedim.

sorma canım resmen anatomi dersindeymişiz gibi konuşuyo sanki vücudumuzu yeni baştan tanıtıyo kaydirigubbakcemile3 bende yapamadım her yanım tutulmuş bi 10 dk dayanabildim hala acıyo sırtım :oklava:
canım bugün tartıldım yüzüm güldü tartıda bu hafta sadece 1 gün spor yaptım yani sporla hala aram yok ama 700 gram vermişim :lepi: yarına kadar 300 gram daha gider mi ki :utangac:

ben de öğlene kadar yazmıştım.
ö.sonra az üzüm, 2 -3 diet bisküvi
akşam karnıbahar ve brokolili yeşil salata
sonra az üzüm yine, 2-3 diyet bisküvi

1 tane diyet bisküviyi bitiriyorum arada acıktıkça ağzıma atıyorum. Suyumu da içtim. Bakalım baskül ne diyecek bana yarın.

canım sen de bu hafta hiç kaçamak yapmadın seninde çok güzel gitmiş olacak heralde diğer haftalara nazaran

aman melzeyitçim yok hayatım.daha yeni toparlamaya başladım,tekrardan aynı strese girmek istemiyorum. birkaçgün geçti reglim. kafayı sıyırcam olmam lazım.
dua ediyorum hamile olmayayım diye bu seferde istemeyince olurum diyekorktum. çünkü oğlumdada kesinlikle istem,yorum demiştim ama hamileymişim meğer.
henüz hazır değilim
Canim bebgin ne kadarlikki,niye hamile kalmak isteiyorsun,hayirlisi artik.ama bu korku surekli ben de yasiyorum.Bagrsaklarimda kucuk bir hareket olsun kalbim hizli atmaya basliyor,delikafaduldenhamile olmaktancok korkuyorum.

Ben de yazayim aksam ogulum icin pudig yapmistim,aksam dayanip yememistim ama bu sabh dayanamadim bir kase yedim,fircayi iyecem ama pudug de cok guzeldi.lülülülülülü:kedi:

21 aylık fikriyecim.daha çok erkenbenim için.yenide işe girmişim. amanın istemiyorum ben şuanda 2.çocuğu.Allah isteyenlere versin dilerim.
pudingede bayılırım. hııımmm. olan olmuş artık şeker afiyet olsun. ama akşama kadar yakarsın o kaloriyi diye düşünüyorum.

Ben de yazayim aksam ogulum icin pudig yapmistim,aksam dayanip yememistim ama bu sabh dayanamadim bir kase yedim,fircayi iyecem ama pudug de cok guzeldi.lülülülülülü:kedi:

kız bir gün daha dolapta bekletip yarın yeseydin ya kaydirigubbakcemile3 neyse canım sabah yemişsin gider akşama kadar o kaydirigubbakcemile5

mafoldumbenben bugün diyete geri basladim..
1 haftada 2 bucuk kilo almisim.69 uda gördüm bu sabah-:kızgın: yuh bana.
kilo almak ne kadar kolaymis bunu bu hafta bir kez daha anladim.
yarina kadar 500 gram gitse bari yha. ay rezil oldum.
yok yani birde benim yüzümden gerilerde kalacagiz.. cok üzgünüm..

sabah ne yedim
iki bardak su
1 kaşık kuşburnu

Afiyet olsun cnaım, ben de hanur işine bayılıyorum. Yemek yemek sakinleştiriyor insanı değil mi:)))
Kahvaltın güzelmiş ama. Kıyamam ben bebişine. Geçmiş olsun canım.

günaydın kızlar.
dün yediklerim; sabah kahvaltı yok.öğleye doğru grissini ve çay.öğleden sonra saat 2 gibi 1 kpç çorba.1 tabak salata ve 1 tabakta az pilav az musakka. akşam 1 kpç çorba. suyu 3 lt yapamadım ama 2,5 lt yaklaştı rekoru bugün kırarım inşallah.

Süper su içmişsin şeker. Kahvaltını atlamasan iyimiş canım. Onun dışında gayet iyi yemişsin. Afiyet olsun :))

neden içimden bises hamile olduğumu söylüyor bilmiyorum ama inşallah değilimdir çünkü resmen çökerim.

CAnım benim, allah gönlüne göre versin. Kaç gün geciktin? Kan tahlili yaptırsan hamile olup olmadığın çıkar herhalde.

canım dün yazdım cevap ama birkaç defa denememe rağmen hata verdi ben de daha sonra girer yazarım diye bıraktım ben iyiyim canım sende iyisindir inşallah sınav dönemi yoğunluk vardır hala di mi

Canım ya, bağlantı bu aralar kötü. Sınavlarım bitti ve hepsini okudum. Ohhhhh

Puding gene en masum tatlı. Daha fena bir tatlıdan daha iyidir, ama artık yeme :)))

mafoldumbenben bugün diyete geri basladim..
1 haftada 2 bucuk kilo almisim.69 uda gördüm bu sabah-:kızgın: yuh bana.
kilo almak ne kadar kolaymis bunu bu hafta bir kez daha anladim.
yarina kadar 500 gram gitse bari yha. ay rezil oldum.
yok yani birde benim yüzümden gerilerde kalacagiz.. cok üzgünüm..

Doğrusun canım ya. Kilo almak çok kolay, vermek zor. Sen azminle verirsin kiloları.

Meliscim, tartıda yüzünün gülmesine çok sevindim. Ben de bu sabah tartıldım ama herşey yerli yerinde duruyor. Giden yok :( Belki yarına regl e bağlı şişliğim varsa belki yansır.

Kızlar, bu aralar hanımeller e taktım. Okulda bir pakete yakın yedim. Öğlen 2 kaşık pilav, 8-9 tane de hindi kuşbaşı yedim. Yanında salata ve ayran.

Pazartesi spora yazılmaya karar verdim. 3 gün. Pilates, aerobik, step. Bi de Osman Müftüoğlu diyetlerinden bir tane seçeceğim.

Vee, okulda Almanca derslerine de gireceğim. Çok mutluyum. Almancayı çok seviyorum. Tabi uzun zamandır çalışma yapmadığım için konuları gözden geçirmem lazım. Olsun seve seve yaparım.

fikriyeciğim birkase puding günlük 1 meyve 1 bardak süt ve 2 dilim ekmeğine eşit canım kendini ona göre ayarlarsın
ben bu değişimleri nerdenmi biliyorum 1 yıllık diyetisyen mecaresının sonucu kitap yazarım bu konuda ama nerde bende obeceri zaten ebru şallı bir ben iki benim tek farkım ouygulamada iyi ben sıfır o zayıf ben şişman birde ben pilav yapılacağı zaman pirincin sıcak suda bekletilmesi ve yıkanması gerektiğini biliyorum ama poşetten tencereye direk boşaltıyor
birde ebru şallının yaptığı plates vücutta önemli hasarlar bırakıyormuş prof anlattı biyerde ama hatırlamıyorum bilinçli yAPMIYORMUŞ ŞALLI BACIM HEHEHWEHE

Back