Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşermek olayı önemli bence kimisi çok aşeriyormuş ya da öyle sanıyorlar. Benim bir arkadaşım bir sabah önüne 5 çeşit puğaça açma koymuş hapur hupur yiyordu canım yapma çok kilo alırsın sonra çok zor verirsin dedim ağlayacaktı neredeyse (hamilelerin böyle de bir alınganlıkları oluyor). 33 kilo aldı toplamda çok da zor verdi. Ben de hiç aşerme olamadı ama hani dikkat ediyorum ya şimdi pasta kek börek yemiyim diye o zaman dikkat etmedim kısıtlma yapmadım ama canım bir şey de istemedi her zamanki gibi beslendim 17 kilo aldım birazcık dikkat etsem daha az alırdım demekki ama bence gerek yoktu.
meliscim kaçamak yapmadım bugün aynen yazdıklarım kadar yedim yeminlesırnaşık şey ama 6 öğün olduğu için sanırım bana fazla geldi gibi.
bu arada eşimde diyete başladı birlikte yapıyoruz kendime özel yemek pişirmeme gerek kalmadı artık:dance:
Aşerme olayı hiç aklıma gelmedi tabi kaydirigubbakcemile3
Dün akşam yediklerimi yazmadım .
2 kaşık pilav, 6 tane hindi kuşbaşı, salata.
Şimdi de standart kahvaltı.
günaydın arkadaşlar melisciğim börek yağ süt ve et vede ekmek hakkımı fferagat ederek yediğim bişeydi napayım akşam salta ve çorba kesmedi bide eşime gıcık oldum sinirden ikinciyide yedim ama parçalrı küçük kestiğim için büyük bildiğimiz dilimin yarısıyydı
sabah ne yedim
iki bardak su
çeçil peyniri( buara ona sardım diğerleri zevk vermiyor)
maydanoz az domates az salatalık
1 kaşık kuşburnu
bugün kahvaltı pek yapamadım kızım uyuyordu uyandırmak istemedim bu yüzden geç kaldık yavruma hızlı hızlı yedireyim derken çocuğun miğdesi bulandı nasıl korktum hasta diye yiyeceğinide yemedi aklım onda kalacak
Baharcım, konuşamadık seninle bugün. Umuyorum ki çok iyisin.
Eşim çağırıyo, film seyredecekmişiz. Gidiyorum.
Sevgiler...
kızlar yazdıklarım bi türlü gitmio(
denemeeee
ayy baharım ben de yapamıyorum anlamıyorum değişik terimleri var kaburgalarını birleştir bilmem ne yap anlamadım ki ben de en başından izlemek lazım galiba.
süper yemişsin sen bu hafta kesin kilo verirsin hiç kaçamak görmedim.
ben de öğlene kadar yazmıştım.
ö.sonra az üzüm, 2 -3 diet bisküvi
akşam karnıbahar ve brokolili yeşil salata
sonra az üzüm yine, 2-3 diyet bisküvi
1 tane diyet bisküviyi bitiriyorum arada acıktıkça ağzıma atıyorum. Suyumu da içtim. Bakalım baskül ne diyecek bana yarın.
Canim bebgin ne kadarlikki,niye hamile kalmak isteiyorsun,hayirlisi artik.ama bu korku surekli ben de yasiyorum.Bagrsaklarimda kucuk bir hareket olsun kalbim hizli atmaya basliyor,delikafaduldenhamile olmaktancok korkuyorum.aman melzeyitçim yok hayatım.daha yeni toparlamaya başladım,tekrardan aynı strese girmek istemiyorum. birkaçgün geçti reglim. kafayı sıyırcam olmam lazım.
dua ediyorum hamile olmayayım diye bu seferde istemeyince olurum diyekorktum. çünkü oğlumdada kesinlikle istem,yorum demiştim ama hamileymişim meğer.
henüz hazır değilim
Ben de yazayim aksam ogulum icin pudig yapmistim,aksam dayanip yememistim ama bu sabh dayanamadim bir kase yedim,fircayi iyecem ama pudug de cok guzeldi.lülülülülülü:kedi:
günaydın arkadaşlar melisciğim börek yağ süt ve et vede ekmek hakkımı fferagat ederek yediğim bişeydi napayım akşam salta ve çorba kesmedi bide eşime gıcık oldum sinirden ikinciyide yedim ama parçalrı küçük kestiğim için büyük bildiğimiz dilimin yarısıyydı
sabah ne yedim
iki bardak su
çeçil peyniri( buara ona sardım diğerleri zevk vermiyor)
maydanoz az domates az salatalık
1 kaşık kuşburnu
bugün kahvaltı pek yapamadım kızım uyuyordu uyandırmak istemedim bu yüzden geç kaldık yavruma hızlı hızlı yedireyim derken çocuğun miğdesi bulandı nasıl korktum hasta diye yiyeceğinide yemedi aklım onda kalacak
günaydın kızlar.
dün yediklerim; sabah kahvaltı yok.öğleye doğru grissini ve çay.öğleden sonra saat 2 gibi 1 kpç çorba.1 tabak salata ve 1 tabakta az pilav az musakka. akşam 1 kpç çorba. suyu 3 lt yapamadım ama 2,5 lt yaklaştı rekoru bugün kırarım inşallah.
neden içimden bises hamile olduğumu söylüyor bilmiyorum ama inşallah değilimdir çünkü resmen çökerim.
canım dün yazdım cevap ama birkaç defa denememe rağmen hata verdi ben de daha sonra girer yazarım diye bıraktım ben iyiyim canım sende iyisindir inşallah sınav dönemi yoğunluk vardır hala di mi
Ben de yazayim aksam ogulum icin pudig yapmistim,aksam dayanip yememistim ama bu sabh dayanamadim bir kase yedim,fircayi iyecem ama pudug de cok guzeldi.lülülülülülü:kedi:
mafoldumbenben bugün diyete geri basladim..
1 haftada 2 bucuk kilo almisim.69 uda gördüm bu sabah-yuh bana.
kilo almak ne kadar kolaymis bunu bu hafta bir kez daha anladim.
yarina kadar 500 gram gitse bari yha. ay rezil oldum.
yok yani birde benim yüzümden gerilerde kalacagiz.. cok üzgünüm..