Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nachtigallcim ben zaten 38 gyiyiorum su an :))
pantolon likrali deilse 40 olabiliyor.
gecen biri beni 55 kilo tahmin etti :)))))))))
neden böyle bilmiyorum. tabi 55 gibi durmasamda 60 falan gösteriyorum..
yani öyle pörtleyen göbüsüm fln da yok.
:dance:
durun size son halimin resmini atayim. yanlislikla cogunu silmisim ama bir iki dene olmasi lazimdi.

Aşkitocum, boyunun 1.62 olduğunu söylediğinde bayağı şaşırdım. Çünkü resimlerinde kesinlikle kilolu görünmüyorsun. Kilo analizi yapan bir tartıda tartılsana canım. Belki de vücudunda yağdan fazla kas vardır. Vücudunda kaç kilo yağ var, bilirsin.

Meliscim, hoşgeldin

evet nachtigallcim yaptirmak lazim :)

meliscim son zamanlarda yaptigim spor pek fazla deil.
asil 90 dan 73 e düsene kadar.

step
haftada 3 saat yüzme- su jimnastigi
mekik
yürüyüs

onun bana cok faydasi oldu.

90 kiloluk resmimi koysam bidrde simdi bu annenmi dersiniz bi dk bulayim :)

evet nachtigallcim yaptirmak lazim :)

meliscim son zamanlarda yaptigim spor pek fazla deil.
asil 90 dan 73 e düsene kadar.

step
haftada 3 saat yüzme- su jimnastigi
mekik
yürüyüs

onun bana cok faydasi oldu.

90 kiloluk resmimi koysam bidrde simdi bu annenmi dersiniz bi dk bulayim :)

Bekliyorum resmini şekerim.
Bu arada bir soru: spora yazılmak istiyorum. Bir yer var. Haftada 3 gün. 1 gün aerobik, 1 gün step, 1 gün de pilates.
Bir de yüzme havuzu var. Fiyatını bilmiyorum. Tabi çok önemli fiyat. Belki de belirleyici olacak. Ama çok pahalı olmadığını düşünürsek hangisini tercih etmeliyim?

evet canım çok güzel ve de zayıfsın. Bence sporun etkisi büyük olmuş kilo verirken spor yapmasaydım 66 kilon 70-72 gibi görünürüd halbuki şimdi 60ın altında görünüyorsun.

hoşbulduk nacthigallim.

Bekliyorum resmini şekerim.
Bu arada bir soru: spora yazılmak istiyorum. Bir yer var. Haftada 3 gün. 1 gün aerobik, 1 gün step, 1 gün de pilates.
Bir de yüzme havuzu var. Fiyatını bilmiyorum. Tabi çok önemli fiyat. Belki de belirleyici olacak. Ama çok pahalı olmadığını düşünürsek hangisini tercih etmeliyim?

yani 3ünden birisini mi seçeceksin? bence üçü de güzel istersen sen herbirine birer gün misafir olmayı teklif et ona gre seçim yap step ve aerobik çok hareketli plates tam tesrsi hepsini dene hangisi uyarsa onu kesin seç. Yüzme olması çok iyi.

nachtigallcim .. eger basenlerin coksa kesinlikle step derim.
göbegin varsa plates.

ama yüzmede cok iyi yha. sanirim bunlarin yani sira yüzebilirsinde.
yüzmek sirt kaslarimi gelistirdi. sirt agrilarim azalmisti.

sen zaten orada problemlerini belirlersen onlar sana bir program cikarirlar.

benim kardesimde spor salonuna gidiyor. bende onunla gitsem mi diye düsünüyorum:S
ama eismle gitmek isterdim. hem zaten akli bende kalir :)) cok kiskaniyor.

B]

yani 3ünden birisini mi seçeceksin? bence üçü de güzel istersen sen herbirine birer gün misafir olmayı teklif et ona gre seçim yap step ve aerobik çok hareketli plates tam tesrsi hepsini dene hangisi uyarsa onu kesin seç. Yüzme olması çok iyi.

Hayatım, hepsi bir değil. Bir tane spor salonu var. Üye olursan 3 gün gideceksin. Pazartesi, çarşamba, cuma. Pazartesileri aerobik, çarşamba step, cuma da pilates.
Havuz da bir okulun havuzu. Şartlarını konnuşmadım. Eğer şartları uygunsa havuzu mu seçeyim, spor salonunu mu?

göbegin varsa plates.

benim kardesimde spor salonuna gidiyor. bende onunla gitsem mi diye düsünüyorum:S

B]

Hepsi bir arada değil maalesef. Step, pilates, aerobik bir salonda. Havuz da başka bir yerde.

aşkitocum son halin harika... seni diğer topiclerde de takip ediyorum çok değişiksin canım saç renklerin harika...
sanki her biri başka bi aşkito...
makyajına da hayranım... o kadar renklisin ki inan kilon zaten yok ama olsa bile dikkati sürekli başka yerlere çekmeyi çok ii biliyosun ....
hayat enerjin hiç bitmesin

natc... canım spor sormuşsun.. ben 3 yıl düzenli spor yapan biri olarak salonda senin dediklerini yaptım
ozaman bekardım ve kilo problemim yoktu sadece sağlık için gidiyordum
sana tavsiyem şu dönemde salona git.... çooook fark edecektir...vücudun 1 ayda inanılmaz şekil alacaktır...
bahar aylarında da yüzmeye git derim tabii bu benim fikrim çünkü kışın havuzdan vazgeçmek çok kolay oluyor :((

göbegin varsa plates.

B]

Hepsi bir arada değil maalesef. Step, pilates, aerobik bir salonda. Havuz da başka bir yerde.

saol dosbikimm moral veren dillerine gurban olem :)))

nachtigallcim .. yüzmeyi seviyorsan yüz bence.
ben tercih etek zorunda kalsaydim yüzmeyi secerdim.
ama tabi illa hizli bir sekilde kilo vermem gerekiyor diyorsan spor salonunu tercih et.

en önemlisi hangisine daha severek gideceksen onu secmelisin.
sporun iyisi kötüsü yok.

natc... canım spor sormuşsun.. ben 3 yıl düzenli spor yapan biri olarak salonda senin dediklerini yaptım
ozaman bekardım ve kilo problemim yoktu sadece sağlık için gidiyordum
sana tavsiyem şu dönemde salona git.... çooook fark edecektir...vücudun 1 ayda inanılmaz şekil alacaktır...
bahar aylarında da yüzmeye git derim tabii bu benim fikrim çünkü kışın havuzdan vazgeçmek çok kolay oluyor :((

Doğrusun canım. Tavsiyen için teşekkür ederim. Reglim bitsin, başlayayım o zaman.
Dosbacım, sana bir soru saha sorayım. Evde eliptik bisiklete binerken 45 dk sonunda açlık duymuyorum. Bunun anlamı vücut şeker yakmıyor, yağdan gidiyormuş ve hareketlerin vücuda fazla gelmediğini gösteriyormuş. Bu step, aerobik, pilates dersleri 1,5 saatmiş. Bünyeme fazla gelir mi diye endişem var. Ve, spora başlamadan ne yemeliyim ki, spordan sonra yaktığım kaloriyi misliyle almayayım?

Back