merhaba kızlar a.s.
kahvaltı bi parça peynir,az labne,iki zeytin,iki dilim uno
ara küçük bi avuç fındık
öğlen yarım kase mercimek çorbası,bi tabak pazı yemeği ekmek yokkk
ara bi fincan nescafe 3 kepekli bisküvi
akşam yemeğindede az çorba,kereviz ve salata var bi dilimde uno yerim
sonrada meyvemi yerim
acaba çokmu yemiş olucam kızlar yaa??
çok olmamış canım arada başka şeyler kaçmamışsa.
insallah meöiscim ya cumaya kadar atrilmayacagim bakalim ne cikacak
ben bugün ne yedim kizlar
sabah normal kahvaltimi yaptim
bugün ne olduysa sabah öglene kadar yarim litr su ictim
1 elma
öglen
bamya yemegi vardi etli 2 kasik ondan yedim yaninda salata
1 litr su
1 mandalina
saat 4 de sadece meyve yedim
aksam 1 litre su
azim azim inşallah yüzün çok gülecek karamanlım. Ben senin kadar az yiyemiyorum irademe yenik düşüyorum.
merhaba herkese..noluyo bu siteye yazı yazdım o kadar hata verdi.puffffffff
sabah patatesli kek ve tarçınlı yeşil çay
ara tarçınlı yeşil çay
öğle 1 kase mercimek çorbası
ara azıcık kabak tatlısı
akşama ıspanaklı börek var ama ben az yiyeceğim
bu arada adet olucam bekliyorum ama daha gelen giden yok
3 sene önce bugün benim kına gecem vardı.ne oynamıştım ama
ertesi gün benim memleketimde nikah
25 kasımdada eşimin memleketinde düğün
utanmasak 40 gün 40 gece düğün yapacakmışız....kaydirigubbakcemile3
acıbibercim hep hamurişi yemişsin bugün yemek yememişsin ama aldığın kalori çoktur dikkat et selülit yapar :)
hep böyle keyifle hatırla inşallah kına geceni düğünlerini.
bizim de öyle olmuştu kına gecesi, ertesi gün burada nikah kokteyl, ertesi hafta eşimin memleketinde düğün. Ben bir haftada sanki kilo almıştım 1 kilo farketmişti evde yiyip içiğ oturmaktan gelinliğim sıkmıştı ahhhh ahhh 51 kilo ile evlenmiştim.
Allah isteyen herkese nasip etsin
burda sanırım ben,sho,nact..,ve yeni öğreniyorum ki melzeyit var bebiş isteyen :))
evet yerimizi ayırt ettirelim kürkçü dükkanı ne de olsa :))
diyetisyenime hamile kalırsam 6.aydan sonra size gelirim dedim güldü sakın gelme dedi...
çünkü hamileleikte ilk 6 ay çok kilo almamak lazımmış zaten 6.aydan sonra almaman mümkün değil diyo...
zaten diyeti tarzı değilde bebeğinde besleneceği bi program yaparız hiç bişeyden kısıtlama yapılmaması lazım diyo...
ben inş. çok istiyorum ve aslında kiloyu da çok takmam ama çokta ileri gitmeden anne olmak istiyorum
canım heyecanla bekliyoruz teyzoş olacağımız günleri görmeye de gelirim yolum düşerse minişi.
önemli olan senin kilo almaman bebeğin alması güzel beslenmesi tabi senin de güzel beslenmen öyle bir sömürüyorlarki vücudumuzu.
canım ben bu sabah bi deneyeyim dedim ebru şallının programıyla ama sanırım ilerlemiş hareketleri yapıyolar dayanamadım yarım bıraktım en kolay hareketlerden başlayarak zora gitmek gerekiyo sanırım
ayy baharım ben de yapamıyorum anlamıyorum değişik terimleri var kaburgalarını birleştir bilmem ne yap anlamadım ki ben de en başından izlemek lazım galiba.
bugün yediklerimi de yazayım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük parça peynir 1 domates 4 zeytin bol yeşillik
ara yok
öğle 2 dilim kepek ekmeği az kalan bi patates yemeği vardı biraz da ondan yedim
ara 2 mandalina
akşam yarım kepçe çorba 4 yemek kaşığı etli fasülye yemeği 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
3 litre su ve 2 fincan yeşilçay
ama spor yapamıyorum ne yazık ki bugün plates deneyim dedim o da yarım kaldı
süper yemişsin sen bu hafta kesin kilo verirsin hiç kaçamak görmedim.
Bence de kiloya (sağlıklı beslendiğimiz sürece) çok bakmamak lazım hamilelikte. Çikolata kuyusuna da düşmek kötü tabi.
Sonra da bebişlerimizi büyütürüz birlikte..
aşermek olayı önemli bence kimisi çok aşeriyormuş ya da öyle sanıyorlar. Benim bir arkadaşım bir sabah önüne 5 çeşit puğaça açma koymuş hapur hupur yiyordu canım yapma çok kilo alırsın sonra çok zor verirsin dedim ağlayacaktı neredeyse (hamilelerin böyle de bir alınganlıkları oluyor). 33 kilo aldı toplamda çok da zor verdi. Ben de hiç aşerme olamadı ama hani dikkat ediyorum ya şimdi pasta kek börek yemiyim diye o zaman dikkat etmedim kısıtlma yapmadım ama canım bir şey de istemedi her zamanki gibi beslendim 17 kilo aldım birazcık dikkat etsem daha az alırdım demekki ama bence gerek yoktu.
kızlar direk siteye giremiyorum akşam 1kase salata ve çorba 2 küçük dilim börek yedim oda gün boyu almm gereken ekmekten saydım 1 çay bardağı taze meyve suyu ve yarım elma bir bardak süt ile günü kapatıyprum
börek mi, ekmek yerine sayılıyor mu bunu bana söylememiştin :umursamaz: diğerleri güzel olmuş. ben de yazarım birazdan.
iyi aksimlar herkese
Bugun yazamadim,tam yazacaktim guzel havayi gorunce oglumu parka gotureyim dedimkalktim bi daha nette giremedim bugun.
Klasik kahvalti peynir,zeytin,ekmek,yesil cay
ara bir elma
oglen bir kase sutlu konfleks
ara bir bardak hazir brokoli corbasi ve 2 corba kasigi yogurt
aksam patatesli bezelye.ekmek.yogurt
afiyet olsun gayet güzel.