Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet içiyorum suyumu yarım lt bitti bile. Melise uyandım canım 3de sonra çalışayım dedim akşam erken yatmıştım melisi uyuturken babası da ben de uyuyakalmışız 10 bile olmamıştı saat. bitirmem gereken işler vardı yaptım mı yapamadım çünkü melis 3de uyanıpğ 4.30 da uyudu kucağımda dalınca yatağına götürdüm de ben de uyudum. Başka vaktim yok ne yapayım işlerim bitmiyor melis akademisyenliğimi baltalıyor sürekli, nisanda doçentliğe başvurmak istiyorum aslında geçen sene istiyordum ama olmadı ((
melzeyitim sağol canım senin motivasyonunla başladım ben de inan çok mutluyum bayrama kadar biraz hafiflesek iyi olur tabi beni en çok akşamki çayla ufakta olsa atıştırmalarım etkiliyormuş onları hallettim. Suyumu içiyorum yemeğe dikkat gidiyor işte :) senin de gider haftaya kadar fazlalıklar çabuk alınan çabuk veriliyor.

muzlu pastaya bayılırım hamileyken de en çok ona aşermiştim. Bizi yoldan çıkarma şekercim sen de yeme senağlama
suya başladık takımcak hadi hayırlısı.

günaydıııınnnn a.s.
günaydım dosbacım.

canım benim 4 ay bitti ve kaçamaklarım oldu ama şöyle keyfimce hiç kontrolden çıkmadım (
yediğim herşeyden artık pişman oluyorum bu sanırım beni yoran şey ....
ama takımı sakın bırakma ...tecrübe ile sabittir gidip dönen herkes kilo aldı...

spor aslında beni mutlu ediyor ama bırakıncada tekrar zor başlanıyor

canım işin çok zor Allah kolaylık versin

günaydııııınnnn
afiyet olsun adcım
su konusunda biri de beni gaza getirse nooollluuurrrrr

dosbacığım sağol şekerim evet yemek konusunda topladım kendimi birazda verdim ama aldıklarımı halem veremedim inşalklaha bayrama kadar onlar gidecek ama kızlar grip oluyorum demiştim ya olmadım dün akşam eve kendimi zor attım sürekli uyku halindeyim sani sakinleştirici yada uyku lacı almış gibiyim eve gider gitmez uyudum bu arada kızım ne bulduysa yemiş cips çikolata kek daha ne yedi bilmiyorum
sersem gibiyim yarın doktora gidip birkaç tahlil yaptıracam

melzyitim kendine dikkat et rejim yapıyorsun ya vitamin takviyesi de al idstersen. ben kızımı azıcık gezdireyim hava çok güzel.

canım melisin dediği gibi vitamin takviyesi al istersen... tabi önce doktora git..
ayyy bende dışarı çıkmak istiyorum ama yarın temizlik var bugün şöyle bi ortalığı toparamam lazım

insllah baharcim ya sen nasilsin ne kadar verdin

canım ben alışmışım ya haftada bir tartılmaya çıkmadım hala tartının üzerine artık cumaya inşallah :)

bi karadenizli olarak sadece hamsiyi seviyorum canım :) diğer balıkları ancak çok zorlıycam da yiycem kendimi bende sevmeyerek yemektense hiç yememeyi tercih ediyorum :)

zorlu bi sınavda hepimizin başına geliyo canım bu sınavda heyecandan birbirine giriyo bilgiler tüyo vermen iyi olmuş zira bizim gaddar hocalarımız hayatta böyle bir iyilik yapmadıııı kötükedihüso

canım süper gidiyosun valla tebrik ederim yerimseniben

muzlu pastalar poğaçalar hemde akşam vakitleri noluyo adcımmmm klava:

tekrardan geçmiş olsun canım aman dikkat et doktora gitmeyi de ihmal etme inşallah sıradan bir soğuk algınlığıdır

evet öğlen yemeğimide yedim geldim
karnım doymadı ama
sabah 6 yeşil zeytin(yeşilzeytinin yağ oranı siyaha göre daha az)
biraz çeçil peyniri
1.5 dilim ekmek
domates küçük salatalık maydanoz 4 kaşık süt
ara
4 kayısı
3 bardak su
öğlen
2 bardak su
az tavuk çok az 4 kaşık çorba
salata
1 dilim ekmek az yedim farkındayım akşam telafi ederim artık
arada yine kayısı 1 bardak süt ve 4 adet kayısı yerim

dün akşam sadece çorba ve 2 tane patates yedim
2adette meyve

bende alinti yaptim yaptim bad gateway dedi öfff

kizlar hepinize desteginiz icin tsk ederim.
bugün tartida yine 68 i gördüm .. cizelgemi degistirmeye bile elim varmiyor,
ben en iyisi bu hafta kendime dikkat etmek sartiyla izin vereyim.
haftaya kadar güc toplayip yeniden baslayim.
zate haftasonu büyük bir dogum günü partisine katilacagiz.. eminim orada bol bol motive olurum-

ferdacim efede cigliklarla kalkiyor bir kac gecedir. dpn gecede 3 bucuk gibi uyandi 6 ya geliordu tekrar uyudugunda, bende di$tir diyorum. yani insallah :)

hafif kirkinligim devam ediyor.. oglani anneme yolladim. bende dinleniyorum.
kolum kalkmiyor, esim mc donaldstan mama getirecek istn cikinca-tatlicadiarzu-

karamanli cok iyi gidiyorsun.. beni gececegin kesinn :)

meliscim dilerim 60 i görürsün cumaya..

allah benden aldigi iradeyi size versin hhahahahyy duaya bakarmisiniz :)))))))))

baska ne vardi unuttum yafff

Benim de hedefim bu canım. Meliscim, senin branşın ne? Sayısal olunca benim tüm güvenim gidiyor. Hiç beceremiyorum.

Tebrik ediyorum canım ya, devamı da gelir bence. Ben de bu sabah regl oldum. Sabah tartılmadım ama asabiyetim gitti. Ohhh

Şekerim poaça ve muzlu pasta hariç iyi olmuş beslenmen. Bugün dikkat edersen daha iyi olur.

İlham verici yemekler yemişsin canım. Böyle devam et.

Ben de öğlen tavuk döner, 2 dilim ekmek yedim. Akşama da dikkat edeceğim.

selam kızlar...sabah kahvaltım
yarım susamsız simit ve sekersiz çay
öğle olarak da bir küçük poğaça yedim
çok dengesiz bir beslenme şekli ama napim...canım onları istedi :umursamaz:
cuma günü tartdıda 75 görsem keşke..inşş

Aşkitocum, geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Bu hafta ara vermekte iyi etmişsin. Rejim düşüncesinden uzaklaşman iyi olur.

Kilo çizelgemi değiştirmeye elim varmıyor dediğinde dikkat ettim, ben de değiştirmedim. Çünkü beceremedim :))))

evet canım en yisi öyle yapbir motive ol haftaya sil süpür buraları :)
inşallah ben de 60 görmek istiyorum zaten bunlar yeni aldığım kilolar 59.3e kadar inmiştim bir dönem (

ben istatistikçiyim canım. benim de ezberim yoktur hatta unutkanım tarih ve coğrafyadan hep kalırdım :)
inşallah. ohh rahatlamışsındır sen de belki cumaya şişin de iner.
öğlen iyi olmuş akşamı da halledersen tamamdır.

evet canım azıcık dengesiz olmuş ama başka bir şey yememişsin neyse acıkırsın kesin acıkınca meyve ye bari

100 gram bile versem KK ya girdigimde ilk yaptigim sey kilo cizelgemi degistirmek oluyor. 1 bucuk kilo almisim ama bunu degistiremiyorum :))))

simdi birazda iyi yönünden bakarak kendimi motive edeyim huzurlarinizda.
6-7 hafta önce 73,9 kiloydum.
simdi 68 .. yani 6 kilo kadar vermis bulunuyorum. bu da bisi :)

caktirmayin birazdan hamburgerler gelecek ya :)))) kendimi ruhen hazirliyorum hahahayy :))

melzeyitim sen de güzel yemişsin ben ne yedim.
sabah 1 dilim ekmeğin dışı (içini kızım yedi) 1 dilim peynir 1 yumurta 1 domates
arada yarım kase üzüm
öğlen 2yk bulgur pilavı 4 yk etli türlü, 1 yk yoğurt (ekmek yemedim)
akşama yine çorba salata yemeği planlıyorum.

klava:klava: poaça mı dedin!!!!
Artık sana poaça yok kaydirigubbakcemile5

nachtigallcim sen boyumu merak etmissin boyum 1.62 :)
yani epey kilo vermem lazim daha.

Canım, 62 kiloya düştüğünde 38-40 beden arası giyersin. 38 de bence çok makul bir beden. Hele senin gibi doğum yapmış bir kadın için :))) Bu aralar yaptığın kaçamaklar daha kiloya dönüşmemiştir bence. O yüzden seni 66 kabul ediyorum. Kaç kilolardan buraya geldin sen. 4 kiloyu gayet rahat verirsin. Bence 'nacizane düşüncem' haftalık 1000 ya da 1200 kalorilik bir diyet yap. Hiiççç moralini bozma. Sakin sakin gitsin şu kiloların.

olsun askitocum yaaa o 1 kiloyu verene kadar canım çıkıyor.
evdeki kıyafetlerim hep oluyor (1 kotum var sadece ona gıcığım 52 kiloyken almıştım o olmuyor) ama hep dar oluyor sinir oluyorum hep uzun birşeyler giyiyorum toto çıkıyor.

sen de patates kızartması yemesen sadece hamburger yesen olmaz mı :kedi:

nachtigallcim ben zaten 38 gyiyiorum su an :))
pantolon likrali deilse 40 olabiliyor.
gecen biri beni 55 kilo tahmin etti :)))))))))
neden böyle bilmiyorum. tabi 55 gibi durmasamda 60 falan gösteriyorum..
yani öyle pörtleyen göbüsüm fln da yok.
:dance:
durun size son halimin resmini atayim. yanlislikla cogunu silmisim ama bir iki dene olmasi lazimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…