ne kadar su o kdar kilo ona göre
melisciğin söylediklerin kesinlikle doğruda bu saatte ayakta ne işin var onu anlamadım sende bence kendine biraz dikkat et uykusuzluk vücudun en büyük düşmanı
evet kaçamak yapmayın benimde bugün tartıda yüzüm güldü şekerler aldığım 3 kilodan geriye 2 kilo kaldı bu hafta inşallh 1 kilosunu daha veririsem rahatlayacam melisciğim galiba bu sefer işe yarayacak
günaydın kızlar. herkesler iyidir umarım. bende idareediyorum çok şükür. bu sabah geç uyandık.işe apar topar yetiştim.kahvaltı etmedim,şimdi grissini yiyip çay içiyorum. dünkü yediklerimide yazyım.
öğlen bir tabakta az pilav,az izmir köfte,1kepçe çorba ve 1 tabak salata.
akşam çok az yaklaşık 3 kaşık falan karnıbahar.
çay içerken kayınvalidenin yaptığı muzlu pastanın yarısının biraz azı %40 falan.1 ad poğaça yedim.
2lt suyumu içtim.uzun zamandan sonra ilk defa 2 lt su içtim.bugün hedefim 3 lt. innşşallahhh.
günaydım dosbacım.günaydıııınnnn a.s.
of dosbikim benimde istahim cok acik.
yine dayanamayip limonlu kek yedimsicak sicak
tamam belki cok yemedim bugün
1 meyveli yogurt
yarim tas tarhana
ve 1 bucuk dilim kek
ama ben kendimi artik gücsüz hissediyorum.. birde hastalanir gibi oldum.
vücudumun hic direnci kalmadi.
acaba 1-2 hafta listeden ciksam mi?
yada cikmasam ama sadece kilo almamaya dikkat etsem.
cünkü gercekten cok yoruldumm(
bu akil verin nolur.
saolun canlarim benim .. iyiki varsiniz.
halsizdim bugün .. esimde cok kiziyor bana. eridin gittin diyor.
halbuki ben kendimi cok sisman hissediyorum.
aslinda 4 gün mola vermistim.. ama biraz abartmistim diyete baslamadan ne bulursam hüp migdeye.. sanki kitlik yasanacakmis gibi :)
spor yapacak gücümde kalmadi ..
iyice negatif enerji verdim sizede k.bakmayin.
canım işin çok zor Allah kolaylık versinkaramanlım sen de belki 67leri görürsün cumaya kadar kaydirigubbakcemile5
baharım hiç mi balık sevmiyorsun belki sevdiğin bir tane bulursun ben de çok sevmem ama mesela levreğe bayılırım.
acıbiber iyiyiz işte cadı kızım delirtti beni bu gece 1 kere uyanıyordu uzun süredir gündüz uyukusunu 1e düşürdüğümden beri yani. Bu gece çıldırdı uyandı uyumak bilmedi 1 saat uyanık kaldı şimdi de dizlerimde uyuyor yatağına bırakınca çıldırmış gibi bağırıyor yeni dişmi geliyor anlamadım. Çalışmam gereken şeyler var ne akşam ne şimdi izin vermedi kızımla çalışma mücadelesi veriyorum adeta.
günaydın kızlar. herkesler iyidir umarım. bende idareediyorum çok şükür. bu sabah geç uyandık.işe apar topar yetiştim.kahvaltı etmedim,şimdi grissini yiyip çay içiyorum. dünkü yediklerimide yazyım.
çay içerken kayınvalidenin yaptığı muzlu pastanın yarısının biraz azı %40 falan.1 ad poğaça yedim.
2lt suyumu içtim.uzun zamandan sonra ilk defa 2 lt su içtim.bugün hedefim 3 lt. innşşallahhh.
insllah baharcim ya sen nasilsin ne kadar verdin
karamanlım sen de belki 67leri görürsün cumaya kadar kaydirigubbakcemile5
baharım hiç mi balık sevmiyorsun belki sevdiğin bir tane bulursun ben de çok sevmem ama mesela levreğe bayılırım.
acıbiber iyiyiz işte cadı kızım delirtti beni bu gece 1 kere uyanıyordu uzun süredir gündüz uyukusunu 1e düşürdüğümden beri yani. Bu gece çıldırdı uyandı uyumak bilmedi 1 saat uyanık kaldı şimdi de dizlerimde uyuyor yatağına bırakınca çıldırmış gibi bağırıyor yeni dişmi geliyor anlamadım. Çalışmam gereken şeyler var ne akşam ne şimdi izin vermedi kızımla çalışma mücadelesi veriyorum adeta.
off ben hiç başlamadım yeni asistanken nasıl hoşuma giderdi okumak hocalar hep bana versin isterdim ama genelde bizde herkes kendi kağıdını kendi okur. şimdi eziyet geliyor, zor sınavdı aslında zor değil ama sözel bölümler sayısal olunca karışık geliyor, bir kız (derse çok devamlı tanıyorum) oturdu ağladı hocam biliyrum ama karıştırdım diye biraz tüyo vermeye çalıştım, ne yapacağımı şaşırdım.
azıcık fazlalıklatr olmuş yemeğinde ama bugün telafi edersin artık.
kızlar günaydın bu arada,
hafta sonu regl şişkinliğinin de etkisiyle 63.3 ü görüdm bi d pazartesi yeni listeye başlıyorum diye sakınmadan yedim annemlerdeydim de biliyorsunuz. dün de 62l,i kilolardaydım
sanırım şişim de indi bugün 61.1 çıktım cumaya kadar bakalım ne olacak (geçen hafta 61.6 idim)alkisalkisalkis
kaçamak yapmayın kızlar 2 gündür hiç yapmadım bugün mutluyum.
dosbacığım sağol şekerim evet yemek konusunda topladım kendimi birazda verdim ama aldıklarımı halem veremedim inşalklaha bayrama kadar onlar gidecek ama kızlar grip oluyorum demiştim ya olmadım dün akşam eve kendimi zor attım sürekli uyku halindeyim sani sakinleştirici yada uyku lacı almış gibiyim eve gider gitmez uyudum bu arada kızım ne bulduysa yemiş cips çikolata kek daha ne yedi bilmiyorum
sersem gibiyim yarın doktora gidip birkaç tahlil yaptıracam
off ben hiç başlamadım yeni asistanken nasıl hoşuma giderdi okumak hocalar hep bana versin isterdim ama genelde bizde herkes kendi kağıdını kendi okur. şimdi eziyet geliyor, zor sınavdı aslında zor değil ama sözel bölümler sayısal olunca karışık geliyor, bir kız (derse çok devamlı tanıyorum) oturdu ağladı hocam biliyrum ama karıştırdım diye biraz tüyo vermeye çalıştım, ne yapacağımı şaşırdım.
azıcık fazlalıklatr olmuş yemeğinde ama bugün telafi edersin artık.
kızlar günaydın bu arada,
hafta sonu regl şişkinliğinin de etkisiyle 63.3 ü görüdm bi d pazartesi yeni listeye başlıyorum diye sakınmadan yedim annemlerdeydim de biliyorsunuz. dün de 62l,i kilolardaydım
sanırım şişim de indi bugün 61.1 çıktım cumaya kadar bakalım ne olacak (geçen hafta 61.6 idim)alkisalkisalkis
kaçamak yapmayın kızlar 2 gündür hiç yapmadım bugün mutluyum.
evet öğlen yemeğimide yedim geldim
karnım doymadı ama
sabah 6 yeşil zeytin(yeşilzeytinin yağ oranı siyaha göre daha az)
biraz çeçil peyniri
1.5 dilim ekmek
domates küçük salatalık maydanoz 4 kaşık süt
ara
4 kayısı
3 bardak su
öğlen
2 bardak su
az tavuk çok az 4 kaşık çorba
salata
1 dilim ekmek az yedim farkındayım akşam telafi ederim artık
arada yine kayısı 1 bardak süt ve 4 adet kayısı yerim
dün akşam sadece çorba ve 2 tane patates yedim
2adette meyve
bende alinti yaptim yaptim bad gateway dedi öfff
kizlar hepinize desteginiz icin tsk ederim.
bugün tartida yine 68 i gördüm .. cizelgemi degistirmeye bile elim varmiyor,
ben en iyisi bu hafta kendime dikkat etmek sartiyla izin vereyim.
haftaya kadar güc toplayip yeniden baslayim.
zate haftasonu büyük bir dogum günü partisine katilacagiz.. eminim orada bol bol motive olurum-
ferdacim efede cigliklarla kalkiyor bir kac gecedir. dpn gecede 3 bucuk gibi uyandi 6 ya geliordu tekrar uyudugunda, bende di$tir diyorum. yani insallah :)
hafif kirkinligim devam ediyor.. oglani anneme yolladim. bende dinleniyorum.
kolum kalkmiyor, esim mc donaldstan mama getirecek istn cikinca-tatlicadiarzu-
karamanli cok iyi gidiyorsun.. beni gececegin kesinn :)
meliscim dilerim 60 i görürsün cumaya..
allah benden aldigi iradeyi size versin hhahahahyy duaya bakarmisiniz :)))))))))
baska ne vardi unuttum yafff
bende alinti yaptim yaptim bad gateway dedi öfff
kizlar hepinize desteginiz icin tsk ederim.
bugün tartida yine 68 i gördüm .. cizelgemi degistirmeye bile elim varmiyor,
ben en iyisi bu hafta kendime dikkat etmek sartiyla izin vereyim.
haftaya kadar güc toplayip yeniden baslayim.
zate haftasonu büyük bir dogum günü partisine katilacagiz.. eminim orada bol bol motive olurum-
ferdacim efede cigliklarla kalkiyor bir kac gecedir. dpn gecede 3 bucuk gibi uyandi 6 ya geliordu tekrar uyudugunda, bende di$tir diyorum. yani insallah :)
hafif kirkinligim devam ediyor.. oglani anneme yolladim. bende dinleniyorum.
kolum kalkmiyor, esim mc donaldstan mama getirecek istn cikinca-tatlicadiarzu-
karamanli cok iyi gidiyorsun.. beni gececegin kesinn :)
meliscim dilerim 60 i görürsün cumaya..
allah benden aldigi iradeyi size versin hhahahahyy duaya bakarmisiniz :)))))))))
baska ne vardi unuttum yafff
Benim de hedefim bu canım. Meliscim, senin branşın ne? Sayısal olunca benim tüm güvenim gidiyor. Hiç beceremiyorum.
Tebrik ediyorum canım ya, devamı da gelir bence. Ben de bu sabah regl oldum. Sabah tartılmadım ama asabiyetim gitti. Ohhh
Ben de öğlen tavuk döner, 2 dilim ekmek yedim. Akşama da dikkat edeceğim.
selam kızlar...sabah kahvaltım
yarım susamsız simit ve sekersiz çay
öğle olarak da bir küçük poğaça yedim
çok dengesiz bir beslenme şekli ama napim...canım onları istedi :umursamaz:
cuma günü tartdıda 75 görsem keşke..inşş
selam kızlar...sabah kahvaltım
yarım susamsız simit ve sekersiz çay
öğle olarak da bir küçük poğaça yedim
çok dengesiz bir beslenme şekli ama napim...canım onları istedi :umursamaz:
cuma günü tartdıda 75 görsem keşke..inşş
nachtigallcim sen boyumu merak etmissin boyum 1.62 :)
yani epey kilo vermem lazim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?