Bugünkü menüm:
10.00: 3 y.k. yağsız menemen
Yeşillik
3 zeytin
2 dilim light ekmek
12.30: 1 hurma
15.00: 2 dilim ekmek
1 dilim light ekmek
18.00: 1 fırında yağsız alabalık
Salata
2 dilim kepek ekmek
20.30: 1 portakal
1 elma
1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
1.5 lt su+2 fincan bitki çayı
kuzenim gitti doktora ilk dahiliyeye gitti o doktor onu endokrine sevk etmiş bi sürü hormon testi yapıldı insülün direncide çıktı.o da diyet yapıyodu 4 ayda 10 kilo verdi ama 1 aydır 1 kilo bile gitmiyodu.gerçekten iyi bi doktora git bence canım sende de böyle bişey olabilir.üst bölgede karın bel bölgesinde yağlanma fazlaysa insülin direnci olma ihtimali yüksekmiş.
Ilac kullandiktan sonrami 10 kilo verdi?
Gobisim cok yagli benim.:)
Cnm 2 yil once ozel hastanede dahiliye dr.na gittim insulin direnci dedi ama emzirdigim icin ilac vermedi.kestiginde gel dedi.
Gecenlerde devlete gittim hikayeyi biliyorsundur oyle kaldi.sekerim 112 cikti.
Baska ilçedeki devlet hastanesinde endokrin var.onada uzman dr.un sevketmesi lazim.ve ozel aracla minimum 1 saat yol.
Bilemedim ya ne yapacagimi.o zamanlar sırf ilac satilsin diye ilac yazdiklarini dusunur gibi olmustum.
Cunku gecen yaz 77lerden 67lere indim.
Bilmiyorum belkide daha cok kilo aldigim icin insulin direnci artmis olabilir.
Birde forumda gezinirken birinin yazisina denk geldim.onun sekeri 115 cikmis dr ilac vermis.baska tahlil istemismi bilmiyorum.
Mumkunse Kuzenine sorabilirmisin cnm onun degerleri kac cikmis?insulin hormonu,sekeri falan.
Ilac kullanmak istemiyorum sanirim ondan taktım bukadar.
10 kiloyu ilaç kullanmadan önce verdi.sonra kilo vermesi durunca doktora gitti.onunda kilosu karın bölgesindeydi.haklısın canım endokrin için doktor sevkediyomuş onuda dahiliye uzmanı sevk etmiş zaten.arar sorarım sana söylerim değerlerini.sende belki yoktur ama varsada önemli bişey yol uzunda olsa bi gere gidip öğrenmekte fayda var canım
Olmadi 2 yil once gittigim ozel hastanedeki dr.a giderim tekrardan.oda bir suru tahlil istemisti.
Insulin hormonunu ogrenmek icin Ankara'ya yollamislardi tahlili.:-/
Bana gore yine iyi vermis.2 ay 10 gun olacak 83.1 dum cuma gunu ancak 79.6 ya inebildim.
Ne guzel gecen agustosta 67.5 olmustum.
Orada coklu diye bir secenek var oradan oluyor.Buldummm ama tek 1tane msj alintilayabiliyorum.
Cok alinti yapmak istedigimde nasil olacak??
Günaydın kızlar hepinizenasılsınız? kahvaltımı ettim geldim.
geçmiş olsun canım ben iyileştin sanıyodum(hastayken insanın canı istemiyor biliyorum ama yediklerine dikkat et
Afiyet olsun cnm.iyilesmedin sanirim gecmis olsun tekrardan.Uyanınca
Süt
Kahvaltı
2kepce tarhana
Öğlen
2dilimden az tam tahilli
Küçük parça peynir
Yimirta
Zeytin
Yeşillik
Çay
Ara 15:30
1bardak portakal greyfurt suyu
1.5ceviz
3findik
6-7beyaz leblebi
Akşam18:30
1lahmacun
Ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar bi krıklık var üstümde hasta olcm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?