Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba fikriyecim. misafir yoğunluğun vardı neyseki atlattın. kahvaltın da hafif olmuş, akşamki yürüyüşle de yakarsın çikolatayı hayatım üzülme. yarım çikolatadan bişey olmaz. hatta sende genciza gibi pikolata bulundur.daha hafif en azından.
sabrediyoruz sonra kendimizi kaybediyoruz.böyle olmasa çooktan gitmişti kilolar.
kızlar kızımın okulundan geliyorum öğretmeni kızımdan çok memnun inşallah hep böyle gider (amin)
aramı yapıyorum şuan 4 adet kayısılı form bisküvi 1tane süt (meyveli) yarım elma
sütü ayran içemedim öğlen unutmuşum onun yerine içiyorum birazdan yeşil çayımıda içerim
Destegin icin sagol canim.Evet bugun kendime cok kizdim acikcasi,ben cocukmuyum ne kendimi tutamiyorum.Bu kadar gun hep guzel yiecekler icndeyken ben kacamak yapmadim,sen al bugun bu kadar cikolata ye.Kendime nasil kizmayim ya.....
aksam sadece yuruyus degil kosacam kosacamkaydirigubbakcemile
Bi de sorayim aksam yemginden sonra yuruyus yapariz herhalde.acaba aksam yameginden once mi yapmaliyim.Hangi secenek daha iyidir.:uhm: