Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yimağımı yiyip geldim. 1 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak pilav,1 but,2ad pat.kızartma. hiç ekmek yok tabiki.ama suda içmedim.
melzeyitim evet hayatım bizimde yapabilmemiz lazım.ama bende sinirlenip üzülünce yeminimi bozuyorum.

kerkese merhaba,Kacgundur ugramiyorum...misafirler,hafta sonu derken cok yoruldum hep.
Umarim bu hafta daha sakin gecer de ben de buraara daha sik gelirim.
Kahvaltim elma,yumurta,peynir ve ekmek.
Kotu olani yarim cikolata yedim,niye sormayin.kendimi tutamadim.Kacgundur misafirlerim gelirdi bir kez bile tatlidan yemedim ama bugun ne oldu?Deliyim ya.aksam esimle yuruyuse cikmayi anlastik,mecbur digecem yoksa bu cikolata 1 kilo aldirir bana.

merhaba fikriyecim. misafir yoğunluğun vardı neyseki atlattın. kahvaltın da hafif olmuş, akşamki yürüyüşle de yakarsın çikolatayı hayatım üzülme. yarım çikolatadan bişey olmaz. hatta sende genciza gibi pikolata bulundur.daha hafif en azından.
sabrediyoruz sonra kendimizi kaybediyoruz.böyle olmasa çooktan gitmişti kilolar.

merhaba fikriyecim. misafir yoğunluğun vardı neyseki atlattın. kahvaltın da hafif olmuş, akşamki yürüyüşle de yakarsın çikolatayı hayatım üzülme. yarım çikolatadan bişey olmaz. hatta sende genciza gibi pikolata bulundur.daha hafif en azından.
sabrediyoruz sonra kendimizi kaybediyoruz.böyle olmasa çooktan gitmişti kilolar.

Destegin icin sagol canim.Evet bugun kendime cok kizdim acikcasi,ben cocukmuyum ne kendimi tutamiyorum.Bu kadar gun hep guzel yiecekler icndeyken ben kacamak yapmadim,sen al bugun bu kadar cikolata ye.Kendime nasil kizmayim ya.....
aksam sadece yuruyus degil kosacam kosacamkaydirigubbakcemile
Bi de sorayim aksam yemginden sonra yuruyus yapariz herhalde.acaba aksam yameginden once mi yapmaliyim.Hangi secenek daha iyidir.:uhm:

kızlar kızımın okulundan geliyorum öğretmeni kızımdan çok memnun inşallah hep böyle gider (amin)
aramı yapıyorum şuan 4 adet kayısılı form bisküvi 1tane süt (meyveli) yarım elma
sütü ayran içemedim öğlen unutmuşum onun yerine içiyorum birazdan yeşil çayımıda içerim

kızlar kızımın okulundan geliyorum öğretmeni kızımdan çok memnun inşallah hep böyle gider (amin)
aramı yapıyorum şuan 4 adet kayısılı form bisküvi 1tane süt (meyveli) yarım elma
sütü ayran içemedim öğlen unutmuşum onun yerine içiyorum birazdan yeşil çayımıda içerim

Hadi insallah canim.Ama Bir cocuk iyi baslarsa hep boyle devam ediyordur.

kızlar midem bulandı ya sürekli yedim hepsi karıştı öğlene kadar aç kal öğleden sonra sürekli ye iyimiş bu böyle akşama 1 kase çorba salata pilav 4 kaşık sebze yemeği var ama sebze ne yapacam ya 2 yemek kaşığı pilav yada makarna diyor 1 ince dilimde ekmek
arada 2 porsiyon meyve 1 çaybardağı leblebi yarım yağlı 1 bardak süt ya ben bunları nasıl yiyecem ıyyyyy şimdiden miğde fesatı geçirecem

merhaba kızlar a.s.
bugün ne yedim
sabah bi domates,bi parça peynir,bi dilim uno
arada küçük bi avuç fındık
öğlen yarım kase çorba,3 kaşık makarna
arada bi fincan çay 6 kepekli bisküvi
az önce fazla olarak bi pikolata yedim :(
akşama balık-salata var bi dilimde uno yerim

baskülüm hala serviste olduğu için tartılamadım ama tatilde aldım kesin farkediyorum kendimden.

sanırım birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar alkisalkisalkis

bu arada eşim guzelim sende birinci olmuşsun senide ekstradan bidaha tebrik ediyorumalkisalkisalkis:nazar:

Destegin icin sagol canim.Evet bugun kendime cok kizdim acikcasi,ben cocukmuyum ne kendimi tutamiyorum.Bu kadar gun hep guzel yiecekler icndeyken ben kacamak yapmadim,sen al bugun bu kadar cikolata ye.Kendime nasil kizmayim ya.....
aksam sadece yuruyus degil kosacam kosacamkaydirigubbakcemile
Bi de sorayim aksam yemginden sonra yuruyus yapariz herhalde.acaba aksam yameginden once mi yapmaliyim.Hangi secenek daha iyidir.:uhm:

canım aç karnına spor daha iyidir. daha fazla kalori yakmana yardımcı olur. metabolizmayıda hızlandırır. daha sonra yemek yediğindede çabuk yakarsın.

fikriyecim üzme kendini şekerim yakarsın merak etme bişicik olmaz.
bende hergün mutlaka tatlı bişiler yerim ama hafif olacak şekilde tabi ya bi pikolata ya bi danone v.s.yoksa kendimi çok tuttuğumda sonra saldırıyorum ne varsa yiyorum en iyisi hergün az az yemek.
reglimde yaklaştı başkar tatlı krizlerim :((

genciza hoşgeldin nasılsın. bu hafta telafi eder verirsin kiloları üzülme hayatım. basgülden yana şansın olmadı.inşallah çabuk hallolur.
evet canım bu hafta 1.olduk güzelim çok güzel kilo verdi.

aşkidocum harika görünüyor vallahi
kızlar ben çıkıyorum müsait olursam akşam açarım yoksa yarın görüşürüz şekerler

ii akşamlar kızlar
öğleden sonra misafirim vardı biraz kaçırdım :((
yarın tartı günüm içim sıkılıo
akşamda ölçülü gitmedim :(( nooldu bana anlamadım :((
eee sıkırken sıkarken böle olur işte :((haftasonu kendime ödül vermeliydim şimdi pişmanım :((
aşkito salatan güzel görünüyor canım afiyet olsun

hım ben geldim galiba grip benide bulmak üzere akşam yemeğim çok az yağlı bol salata çrba 1 dilim ekmek 1 köfte öğlen yemediğim 4 dilim fırn patates biradan meyvemi ve sütümü içecem ama nereme yapacam bilmiyorum

selam kızlar pc deki sorun yüzünden bilgisayarım da acayip yavaşladı 5 uğraşıyorum bi siteyi amak için bazen takılıp kalıyo yazamıyorum da yarın inşallah halledicez bakalım sorunu bugün yediklerimi yazayım:
sabah(biliosunuz geç kalkıyorum o yüzden öğle saatlerinde oluyo kahvaltım) canım bişey yemek istemedi önce 2 fincan ıhlamur içtim bi 15 dk onrada 1 tane elmayla birlikte yarım bardak süt içtim
2 saat sonra yağsız ve kepek ekmeğiyle yapılmış bi tost
akşamda 1 kepçe çorba 2-3 kaşık yoğurtlu kabak bugünlük bu kadar dün yediğim alman pastasını telafi edebilmişimdir umarım :utangac:

merhabaaaaaaaaaaa ev hanımı olmak zor iş hatunlar.anca işim bitti lakin şimdi de oğlumu uyutacağım ama önce gelip neler yedğimi yazayım
sabah az kahvaltı
ara sütlü tatlı az
öğle 1 kase mantar çorbası
ara 1 girisini
akşam 1 kase mantar çorbası ve pırasa
ayrıca gün içinde 3 fincan yeşil çay 1 fincan ıhlamur ve taze sıkılmış meyve suyuuuu (aşkım sıkıyor saolsun)

Back