kızlar sizce ton balığı nasıl? yani ben arada bir öğle yemeklerinde yemeyi düşünüyorum küçük boylarından. diyet için zararı var mıdır? :44:
Light olanlarından yiyebilirsin bence
Ayy karıştırdım sanırım nur yiyordu sürekli kusura bakma kuzum
Benim de bazen aklımdan geçiyor da hiç yemedim. Diyetisyen haftada 1 balık ye dedi ama ton balığı hakkında birşey söylememişti. Yarın inşallah unutmazsam sorayım bi ben bunu :)
Enerjin düşer birde hep spor hocalarida ac karnına yapmayin diyor en mantiklisi senin dediğin gibi zaten canım:)
Eve yorgun gelince akşamları yapıyorum ben guzel de oluyor ama light olandan koyuyorum birde iyi suzmek gerek tabiki o size yazdığım listede de vardı zaten ton balik
Light olanlarından yiyebilirsin bence
Enerjin düşer birde hep spor hocalarida ac karnına yapmayin diyor en mantiklisi senin dediğin gibi zaten canım:)
Eve yorgun gelince akşamları yapıyorum ben guzel de oluyor ama light olandan koyuyorum birde iyi suzmek gerek tabiki o size yazdığım listede de vardı zaten ton balik
Uyanınca
2bardak su
Kahvaltı 10:00
1domates
Yumurta haşlanmış
1 siyah zeytin
Yarım kk peynir
Yk kavurma yağsız
Maydanoz dere otu marul biber
1dilim çok tahıllı
Ara
2 şer Fındık badem beyaz leblebi
Yarım ceviz
Akşam
1 porsiyon hamsi tava
Yeşillik
150ml şalgam
Küçük bir parça ekmek
Ne kadar su ictm tam bilmiyorum 2yi geçmiş tir
Bu gün 10000adimi tamamlayamadim 9200 de kaldım
kızlar sizce ton balığı nasıl? yani ben arada bir öğle yemeklerinde yemeyi düşünüyorum küçük boylarından. diyet için zararı var mıdır? :44:
burcu gerçekten kızacak nurcum kilo verdin mi vermedin mi bilmiyorum ama bak bi hafta çok iyi kilo veriosun bi hafta + ya çıkıosun nedeni ödem topluosun dimi nesfit ne tahıl protein agırlıklı beslenmelisin nesfite en azından 3 4 gün ara ver cumaya yakın en azından
kek miiiiii
afiyet olsun cnm
hadi gözün aydın. bu hafta iyi olacak sanırım.
Benim bildigim ton baligi cok yagli bir balik. Belki nadiren yenebilir ama icine ekstra yag katilanlardan degil kendi suyu icerisinde olanlardan almalisin.
Balik somon, alabalik, hamsi ben bunlari yiyorum. Hamside kilo yapiyor en gul ve hafifi kirmizi somon
afiyet olsun cnm.sabaha kadar calisacagin icin yediklerin normal bence.sonucta dinc olman lazim.Bugünkü menüm:
09:30 1 haşlanmış yumurta,yeşil soğan ve domatesle yapılmış salata
3 zeytin
2 dilim light ekmek
11:30 1 kivi
13:30 4 y.k. kereviz
1/2 kase çorba
1/2 kase yoğurt
1 dilim light ekmek
19:30 bu saatten sonrası sonrası gece boyu vakit buldukça ara ara yediklerim
5 y.k. karnıbahar
2 köfte
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 elma
1 muz
01:30 2 dilim light ekmek
1 dilim peynir
Sabaha kadar başka birşey yemeyi düşünmüyorum :) Eğer gece çok yoğun geçecek olursa belki yerim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?