bencede normal beslenmeye geçmelisin cnm biraz farkettiysen reklamlarda bile nesfit 14 gün
canım işte dengelemek çok önemli ya 2 gündür bende hayvan gibiyim şuan bide kabızım resmen belim ağrıyo
canım fazla geldi ama diyetisyen menülerine pek yorum yapmıyorum çünkü onlarda knedi bildiklerini ygukayıp sonuç almaya çalışıyorlar belli programları
özlem kek ve sonrasını okurken azcık kalp krizi dedim ama o kaa korkutmadı lütfen dikkat
sabah kahvaltısı yaz yaz bitmemiş ama neyse haftasonu rehaveti ama yarın böle bi menü istemiyoum
kısır yine vur deyince ölmüş özlem bence bu hfta kaçamak sınırı dolmuş ha
afiyet olsun cnm
canım bende ara öğün işine inanmıyorum çünkü karatay diyetiyle zayıfladım ben ve halada korumaya devam ediyorum bırakınca birden kilo almamamı buna bağlıyorum vücutta leptin hormonu diye bir hormon varmış ve sadece açlık durumda faaliyete geçip yag yakmaya yardımcı oluyormuş fakat 4 saatte aktive oluyormuş ama ara öğün yapınca bu mumkün olmuyor ha illa ara öğün yapcam diosan ki ben akşam en geç 8 den sonra birşey yemeye yine karşıyım sütten ve meyveden uzak durmak gerekiyor çünkü içindeki şkerler kompleks şeker oldugu için vücut metabolizma yavaş oldugu içn parçalamak yerine depolar bence hipoglisemi olayı akşam yediklerine ve istikrarına bağlı diye düşünüyorum mesela akşam doyurucu bişiler yemezsen halsiz kalkarsın ama ben bayadır akşam 7 den sonra çaydan başka bişi içmem mesela hiç halsiz kalktığımı yada düşük şekerle kalktığımı hatırlamıyorum hoş bnm hep düşük tansiyon şekerde etkilemiyo yani emin ol ara öğün yaptıgın zaman daha aç kalkcaksın dene bence çnkü vücuda akşam yemeginden sonra ne giriyosa vücut sabahda aynısnı istiyo bi an önce ye ye ye
o kadarda kötü değil cnm toparlayabilirsin
Benimki direkt nesfit dgl ama benziyor bende nesfit diorum ama sürekli ayni seyi yemek iyi dgldir muhakkak.
Toparlicam insallah canim cok gul bir sonic olcak insallah yine sismezsem :)
günaydın kızlar dershaneye gidiyorum ve bugün dersim uzun dün eve 11 de geldim anca düşebildik eve yolda gelirken yanımızdaki beton kamyonu öndekini sıkıştırdı kaza yapıyorduk işte önümüzdekinde hasar vardı gencayı şahit filan yazdılar öle oldu işte aslında hiç halim yok birazda moralim bozuk gibi sanki ama belli bi nedeni yok havalrdan sanırım
Cok gecmis olsun canim nazarami geldiniz acaba