Kizlar o ekmekleri acilen birakin ha borek yemissin ha beyaz ekmek o da kacamak sonucta.hem sizi agir hissettirmiyor mu?
spor kültürü yok bende maalesef.zorlamam lazım ama farkındayım.
o derece etkileniyoruz. rüyalarımıza giriyor.
afiyet olsun.bende birkaç gün önce anneme "cumartesi günü kısır yapalım." dedim. cumartesiyi bekliyorum.
afiyet olsun nur cum. bugün başlıkta çok kişi mercimek çorbası içmiş.soğan şişiriyor mu bu arada? bilmiyorum ben. :44:
canım beyaz ekmek evet. :26:
bende ne zamandır yemiyodum çok canım çekti bugün.esmer bulgur ve çok az yağ ve salça ile yaptım bol yeşillkli ve baharatlı sende öyle yap canım diyete daha uygun olur
annemle birlikte yicez o yüzden normal bulgurdan olur muhtemelen bizimki. baya oldu bende yemeyeli. 1 aya yakın.
Cnm aralarında fazla kalori farki yok diye biliyorum ben.:44:
spor kültürü yok bende maalesef.zorlamam lazım ama farkındayım.
o derece etkileniyoruz. rüyalarımıza giriyor.
afiyet olsun.bende birkaç gün önce anneme "cumartesi günü kısır yapalım." dedim. cumartesiyi bekliyorum.
afiyet olsun nur cum. bugün başlıkta çok kişi mercimek çorbası içmiş.soğan şişiriyor mu bu arada? bilmiyorum ben. :44:
canım beyaz ekmek evet. :26:
Nur karbonhidrat cok olmamismi canim ya kisir mercimek corba ekmek
Bence sporunu yap cnm.suyunada daha cok ozen goster.yaninda sise tasi elinin altinda olursa daha cok icersin bence.
Coj gecmis olsun havva dikkat et kendine.kızlar çok fena hastayım
nerdeyse hiç bişey yiyemiyorum midem fena bulanıyor
uyanınca
1 light süt ve 1 yk bal karıştırdım içtim
11:30
1 tabak çorba içtim
1 dilim tam buğday
12:45
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:45
2 kuru kayısı
yarım ceviz
1 fındık
1 badem
18:30
1 tabak çorba
yarım dilim tam buğday ekmek
birazdan yine portaka suyu içip yatıcam
1.5-2lt su içtim okulda yürüdüm elimden geldiğince
Canim kalorisi dusuk diye saglikli anlamina gelmiyor.hic bir besleyici degeri yok bugdayin icindeki tum degerli maddeler atiliyor.sirf migdeni dolduruyor kaldi ki zararli canim ilerdebseker kalp tansiyon hepsini cikariyor.
Tam bugday en cok tercih edilen gereken tum vitamin omega cinko herbise var.
Kaldi ki devlet bile el atti kepegini yukselttiler tuzu azalttilar vs.
Zayiflamaktan ziyade saglikli beslenmeyi ogrenmeliyiz bence burda.
Kizlar o ekmekleri acilen birakin ha borek yemissin ha beyaz ekmek o da kacamak sonucta.hem sizi agir hissettirmiyor mu?
kızlar ne ekmeği önerirsiniz bana? tam buğday, çavdar? yarın gidip alayım o zaman.
Tam bugday daha iyi canim ama cavdar da olur kepek kansizlik yapiyormus donusumlu de kullanabilirsin beyaz ekmek yeme de hangisi olursa olsun.
Sabah
1 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir ve salça yanına ıhlamur
Öğlen
2 poğaça 1 kıymalı börek 3 kaşık bulgur salatası
Ara
1 dilim ayva 1 bardak bitki çayı
Akşam
1 kepçe mercimek çorba 3-4 tane küçük şnitzel ve 1 küçük poğaça
Ara
Türk kahvesi
Bugün menüm
9
1kase nesfit ve süt
1avuc leblebi
12
Döner eti
Salata
2dilim ekmek
17
Etli yemek az patatesli
18
1avuc badem
Suyum biraz az
Ben demir hapını yatmadan önce alıyorum böylece gündüz iştah açma olayını hafifletiyor. B12 mideye dokunur evet.
araştırdım benimki yanlış canım 100 kalori bana da az geldi full 6da koştum çünkü hatta ara ara 6.5 7 yaptım 36 dakka http://fitnesscenterbursa.com/kosuband.php şu sitede kilona göre yazıyor 350 felan yakmısım dün ki hızı 5.5 girdim
Kızlaaaar kimse yok mu?uzun zaman sonra ilk defa bugün dışarı çıkmadım, rahatım yatıp yuvarlanıyorum.
0zlem ben rüyamda seni gördüm.bugünkü davete gitmek için otobüs bekliyormuşsun. durakta karşılaşmışız. sana diyorum ki "özlem sakın bugün dün akşamki topice yazdığın yemeklerden yeme." sende "amaaan bugünlük yicem banane." diyodun. bende sana "ama havva nın sana bu haftaki cezası kaçamak yapmamaktı. yeme lütfen." diyorum.
rüyalarıma girmeye başladınız. rüyalar tersine çıkar sözü doğruysa özlem bugün kaçamak yapmayacak sanırım.
yatarım yatarım.kolay gelsin bu arada sana da.
Bugunky menum
07:00
Az peynir,sürk
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 fincan cay
11:30
1 kase nesfit+sut
15:30
1 kase kadar patatesli kofte
(bulgur,az hastanmis patates,salca
Kısır gibi yogrulup sekil veriliyor)
2 yk soganli kiyma
1 dilim ekmek
16:00
3 bardak cay
2 yesil cay
3L su
1 sade turk kahvesi
Spor
10:00 30dk tempolu yuruyus+hafif kosu
60 mekij,30 yanlara egilme,30 squat
13:30 45dk yogus yukarı+asagi yuruyus
Kizlar aclik hissetmiyorum.acikirsam biraz kuruyemis yada yogurt yerim.
otobusle geldik zaten gorumcemin gozu kesmedi yolu arabayla.:52
otobusten indikten sonra yanlis yere girdik 45 dakika yurumek zorunda kaldik hemde hem yokus yukari hem yokus asagı.
Cnm patatesli kofte yapildi. Bulgur ve az patates yogruluyor.ic gibi bisey yani.Ondan yedim kiymayla.
suan pastalar kondu masaya ama ben sadece cay iciyorum.
Sabah (11:45)
1 kase nesfit + süt
Öğle (15:15)
1 fırında çupra
Fırında garnitür (2 domates, 1 soğandan)
17:25
1 keçi boynuzu
18:10
5 fıstık
Akşam (18:45)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
2 litre su
dünki menünde böyleydi ama senin sen ipin ucunu kaçırdın sanırım biraz kendini toparlamaya çalış canım 1 2 değil çook kaçamak olmuş hatta liste tamamen diyet olmaktan çıkmışSlm kızlar bgn hiç iç açıcı bir menü paylaşamıcam sizinle okulda günümüz vardı ve yine hamurişi yedim
Sabah 7:00
1 bardak su
1.5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği az krem peynir tahinpekmez ve çay
Öğlen 12.30
1 kıymalı börek
1 kepçe üzeri yoğurtlu patates püresi
2 sarma
1 dilim çikolatalı kek
Çayy
Ara
1 kupa yeşil çay
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası
7-8 sarma
Ara
Bitki çayı içeceğim
sabah(10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
büyük bir parça beyaz peynir
2 ince dilim salam
domates salatalık
yeşil çay
öğle(13.30)
4 yk yumurtalı ıspanak
yuğurtlu pancar turşusu
ara
15 çiğ badem
biraz kuru meyve
yeşil çay
akşam(18.00)
1 kase kısır
1 büyük bardak ayran
2 litre su
yarım saat yürüyüş
hareketlerimi henüz yapmadım ama muhakkak yapıcam
Vugün menüm
10
5yk yenegin icinden cikardgm et ve
1yumurta ile omlet
1kk beyaz peynir
1domates
1 dilin tam b ekmek
13
2avuc badem
15
1tabak mercimek corbasi
1 tabak az bulgurlu bol sebzeli kisir
17:30
1,5 tabak mercimek corbasi
1dilim tam b ekmek
Birazda kuru sogan ile tuz
Suyun cok ana saynadim.
Kendimi kaldirsbilirsem sporumu yapcan. Kisir ve az önceki sogan fena sisirdi
Canim sen de ekmegi yazmamissin beyas degilse menun cok iyi spor yok ama:)
Aslinda sizin spor listesini de tutayim haftalik bir hedef koyariz ceza haricin de devamlilik acisindan super olur ebruya soyleyeyim bi.
Nur karbonhidrat cok olmamismi canim ya kisir mercimek corba ekmek
Coj gecmis olsun havva dikkat et kendine.
Kizlar menumu yazip uzanacam dun fena bir gundu size soylemedim de duduklu gece gece is acti basima tam spor bitti kan ter icindeyim esim beni cagirdi gittim ki duduklu etli suyu bir fiskirtiyodu ki her yer batti tavan duvar dolaplar baharatliklar acikta ne varsa o yorgunlukla gece gece bi de kapi duvar cam sildim.spor da 1 gun fire hakkim vardi onu bugun kullanacam
Sabah 8.00
1/5 sut
Biraz corn flakes
1 turk kahvesi
Ogle 12.00
1 kase pancar limonlu biberli
1 kase yogurt
Ara 16.00
1 kivi
Ara 18.00
1 avuc findik badem karisimi
Aksam 19.00
1 tabak patlican sogus
Uzerine 1 kase sarmisakli yogurt
1 litre ictim en az 1 daha icicem
bu şekilde kilo veremezsin canım biliyorsun dimi daha dikkatli olmalısın
bestecim kaçamak yapıyorsun evet, bizde yapıyoruz zaman zaman ama senin neredeyse hergün ve 1 veya 2 tane değil 4-5 tane oluyor en az. okuldaki günde kendini tutabilseydin keşke bugün.ya da keki yediysen börekle patates püresini yemeseydin mesela. zayıflama düşüncesine daha tam olarak odaklanamadığını düşünüyorum ben.
Offff bir degil kacamak neler yemissin acil toparlaman lazim tatlim.
Cnm kilo vermek istiyorsan menune bir an once ceki duzen vermen lazım.dün misafirden kaldi zorunlu yedim dedin.bugun okulda yedim dedin.bu tarz yiyecekler herzaman hayatimizda olacak,onumuzde olacak.biz yiyecekmiyiz.. Bence senin herseyden once kafanda bitirmen lazim cnm.kusura bakma ama gercekleri soylememiz lazim bu yuzden burdayiz.
geldigin gunden beri bu sekildesin cnm.simdi gencsin ilerde cokk daha zor olur kilo vermen.
ARa sira olur ama hergun bu sekilde beslenme cnm.kendimden biliyorum.bagimlilik yapiyor ve sisiriyor.
aynen hele o kepek ekmek kansızlık varsa kanı dibine kadar emiyor resmen zaten diyetisyenlerde yazmıyor artık onu
bana tuzlu geliyor beyaz ekmek
çavdar ve tam buğdaylı dönüşümlü kullan en sağlıklısı o ikisi annem şeker hastası o hep çavdar yer mesela
kepek kanı düşürüyor cidden benim doktorum öyle demişti vitamin emilimini azaltıyormuş
ne desem bilemedim ama diyet değil gibi olmuş bu
patates cıss ama onun dışında iyi bir menu olmuş döner etini nerden yiyorsun canım normal dönerciden mi alıyorsun yoksa şu hazır olanlardan mı?
benim doktorum sabah al demişti aç karna alıp 2 saat bişey yeme demişti akşam alınabiliyorsa bende akşama geçeyim cidden çok rahatsız ediyor beni
maşşallah bu hafta çok iyi gidiyorsun canım
benim yerimede yat yuvarlan en çok istediğim şey bu ara o yatsam yatsam yatsam... okul hiççççç olmasa
ahaha buna çoook güldümm dün yazdıkları şeylerde yenmeyecek gibi değildi hani demekki seninde aklında kalmış:))
bana da bana daaa
güne gidip patatesli köfte yemen takdire şayan bi hareketbeyaz ekmek işi olmamaış canım
gözü yememiş ama heralde normalde yürüyeceğinizden daha fazla yürümüşsünüz gibi geld bana seninde sporun olmuş çok da güzel olmuş
afiyet olsun cnm
dünki menünde böyleydi ama senin sen ipin ucunu kaçırdın sanırım biraz kendini toparlamaya çalış canım 1 2 değil çook kaçamak olmuş hatta liste tamamen diyet olmaktan çıkmış
afiyet olsun
afiyet olsun
kaç zamandır canım kısır çekiyor yenebilir mi ki acaba
bencede yapılsın uyabilir miyim bilemiyorum okulda pert olup geliyorum bütün gün
benim diyetisyenim çorba ve ekmeği aynı anda yeme demişti sen bunu yazınca o aklıma geldi
aynen hele o kepek ekmek kansızlık varsa kanı dibine kadar emiyor resmen zaten diyetisyenlerde yazmıyor artık onu
bana tuzlu geliyor beyaz ekmek
çavdar ve tam buğdaylı dönüşümlü kullan en sağlıklısı o ikisi annem şeker hastası o hep çavdar yer mesela
kepek kanı düşürüyor cidden benim doktorum öyle demişti vitamin emilimini azaltıyormuş
ne desem bilemedim ama diyet değil gibi olmuş bu
patates cıss ama onun dışında iyi bir menu olmuş döner etini nerden yiyorsun canım normal dönerciden mi alıyorsun yoksa şu hazır olanlardan mı?
benim doktorum sabah al demişti aç karna alıp 2 saat bişey yeme demişti akşam alınabiliyorsa bende akşama geçeyim cidden çok rahatsız ediyor beni
maşşallah bu hafta çok iyi gidiyorsun canım
benim yerimede yat yuvarlan en çok istediğim şey bu ara o yatsam yatsam yatsam... okul hiççççç olmasa
ahaha buna çoook güldümm dün yazdıkları şeylerde yenmeyecek gibi değildi hani demekki seninde aklında kalmış:))
bana da bana daaa
güne gidip patatesli köfte yemen takdire şayan bi hareketbeyaz ekmek işi olmamaış canım
gözü yememiş ama heralde normalde yürüyeceğinizden daha fazla yürümüşsünüz gibi geld bana seninde sporun olmuş çok da güzel olmuş
afiyet olsun cnm
dünki menünde böyleydi ama senin sen ipin ucunu kaçırdın sanırım biraz kendini toparlamaya çalış canım 1 2 değil çook kaçamak olmuş hatta liste tamamen diyet olmaktan çıkmış
afiyet olsun
afiyet olsun
kaç zamandır canım kısır çekiyor yenebilir mi ki acaba
bencede yapılsın uyabilir miyim bilemiyorum okulda pert olup geliyorum bütün gün
benim diyetisyenim çorba ve ekmeği aynı anda yeme demişti sen bunu yazınca o aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?