- 4 Ocak 2014
- 840
- 78
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havva sen ve benmi özleme ceza vericez.
evet üçümüz verecekmişiz.![]()
Ellerine sağlık canımbelkide biraz ödemin vardır birazda sıkılaşmıssındır cnm
ebrucum liste doğrudur![]()
Aynen Funda' cım senin cezanı özellikle kendime bıraktım bittin seneneee kilo verememenınde mi cezası varmış:)tamam peki kabul koşu bandıyla olabilir:)
Tatlım sana özel mesaj attım okumadın mı? Onu oku öyle konuşalım olur mu?1 dk ya ebrucum bnde kilo verdim ama sen beni hiç görmemişsin listedede yokum ????
Aynen Özlem' cim +1,6 kiloyu ancak böyle bir ceza paklar. Eğer sen bu kadar kilo almamış olsaydın listemiz çok kötü olmayacaktı.3 kisi birden mi bana ceza verecek.![]()
özlem yandı :))) ben yüzmeye gidiyorum şimdi gerçi yüzecek halimde kalmadı temizlik yaptımdönüşte cezayı konuşuyoruz :)
görüşürüz, kolay gelsin.
ebru üçümüz ayrı ayrı mı vericez yoksa hemfikir olup tek bir ceza mı vericez? ayrı ayrı baya ağır olur ama. :26:
Kızlar listemizi paylaştım. Bu hafta takımın durumu çok kötü, içler acısı. Haftaya herkesin kendini toparlayacağını ümit ediyorum. Çünkü bu hafta yine uyarı alıyoruz ortalamamız %0,30 un altında olduğu için. Onuda ancak ilk üçe girdiğimiz zaman düzeltebiliyoruz. Kilo veremeyenlere çok kızgınım. Unutmayın ki sizler kilo veremedikçe ve aldıkça takımdaki kilo verenlerin hakkına giriyorsunuz. Ne kadar çok dereceye girersek motivasyonumuz o kadar artıyor. Haftaya herkesten çok iyi sonuçlar bekliyorum. Listede değilim ama buna kendimi bile dahil ediyorum.
Kaptanlık konusunda ki bütün mesajlarınızı okudum. Tek tek alıntı yapacak vaktim olmadı. Genel düşünce kalmam yönünde. Aslında hepiniz haklısınız. Ya takımdan birisi olmalı ya da ben kalmalıyım. Dışarıdan gelecek birisi olmazdı. Bu konudaki fikirleriniz için teşekkür ederim hepinize. Funda' yı hem yolu uzun olduğu hem de sorumluluk aldığında kendisine de daha fazla faydası olacağı için kaptanlığa uygun gördüm. Hala da aynı fikirdeyim ama o şuan için sıcak bakmıyor mesajından anladığım kadarıyla. Lafı fazla uzatmayayım. Siz beni bu şekilde kabul ettiğiniz sürece ben burdayım. Hiç bir yere gitmiyorum. Ama arada böyle çok yoğun olduğum günler oluyor. Gelemiyorum, motivasyonunuza katkıda bulunamıyorum ama siz böyle zamanlarda kendi kendinize yetiyorsunuz. Bu beni çok sevindiriyor. Funda' yı kaptan yapamadım ama kaptan yardımcısı yapmaya kararlıyım. Sizlerde uygun görürseniz, Funda sende kabul edersen seni kaptan yardımcısı olarak görmek istiyorum. Asıl kaptan yardımcısı Burcu ama o da benim gibi yarışamadığı için yarışanların arasından seçilmesi daha doğru olur diye düşündüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
belkide biraz ödemin vardır birazda sıkılaşmıssındır cnm
ebrucum liste doğrudur![]()
Ebrucum elin ensemizde olsun senin varlığın yeter bebeğim içini ferah tut.Tamam kabul kaptan yardımcılığına fit oldum:)Kızlar listemizi paylaştım. Bu hafta takımın durumu çok kötü, içler acısı. Haftaya herkesin kendini toparlayacağını ümit ediyorum. Çünkü bu hafta yine uyarı alıyoruz ortalamamız %0,30 un altında olduğu için. Onuda ancak ilk üçe girdiğimiz zaman düzeltebiliyoruz. Kilo veremeyenlere çok kızgınım. Unutmayın ki sizler kilo veremedikçe ve aldıkça takımdaki kilo verenlerin hakkına giriyorsunuz. Ne kadar çok dereceye girersek motivasyonumuz o kadar artıyor. Haftaya herkesten çok iyi sonuçlar bekliyorum. Listede değilim ama buna kendimi bile dahil ediyorum.
Kaptanlık konusunda ki bütün mesajlarınızı okudum. Tek tek alıntı yapacak vaktim olmadı. Genel düşünce kalmam yönünde. Aslında hepiniz haklısınız. Ya takımdan birisi olmalı ya da ben kalmalıyım. Dışarıdan gelecek birisi olmazdı. Bu konudaki fikirleriniz için teşekkür ederim hepinize. Funda' yı hem yolu uzun olduğu hem de sorumluluk aldığında kendisine de daha fazla faydası olacağı için kaptanlığa uygun gördüm. Hala da aynı fikirdeyim ama o şuan için sıcak bakmıyor mesajından anladığım kadarıyla. Lafı fazla uzatmayayım. Siz beni bu şekilde kabul ettiğiniz sürece ben burdayım. Hiç bir yere gitmiyorum. Ama arada böyle çok yoğun olduğum günler oluyor. Gelemiyorum, motivasyonunuza katkıda bulunamıyorum ama siz böyle zamanlarda kendi kendinize yetiyorsunuz. Bu beni çok sevindiriyor. Funda' yı kaptan yapamadım ama kaptan yardımcısı yapmaya kararlıyım. Sizlerde uygun görürseniz, Funda sende kabul edersen seni kaptan yardımcısı olarak görmek istiyorum. Asıl kaptan yardımcısı Burcu ama o da benim gibi yarışamadığı için yarışanların arasından seçilmesi daha doğru olur diye düşündüm. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar listemizi paylaştım. Bu hafta takımın durumu çok kötü, içler acısı. Haftaya herkesin kendini toparlayacağını ümit ediyorum. Çünkü bu hafta yine uyarı alıyoruz ortalamamız %0,30 un altında olduğu için. Onuda ancak ilk üçe girdiğimiz zaman düzeltebiliyoruz. Kilo veremeyenlere çok kızgınım. Unutmayın ki sizler kilo veremedikçe ve aldıkça takımdaki kilo verenlerin hakkına giriyorsunuz. Ne kadar çok dereceye girersek motivasyonumuz o kadar artıyor. Haftaya herkesten çok iyi sonuçlar bekliyorum. Listede değilim ama buna kendimi bile dahil ediyorum.
***4. TAKIM 349. ETAP***
Ebrueva75.1/ 73.6/1.5 /%2 )
masumcuk84.3/ 84.0/0.3 /%0.36 )
Adigegupse70.9/ / /% ) bildirimde bulunmadı
oluröylebazen78.0/ 78.0/ 0/%0 )kilosu sabit
Merve10er76.6 / 76.6/ 0/% 0) kilosu sabit
Damlanur1070.6/ 69.5/ 1.1/% 1.56)
Kararrrsabirr90.1/ 89.6/ 0.5/%0.55 )
gogo240570.0/ 69.0/ 1/%1.43 )
defne222258.8/ 58.4/ 0.4/% 0.68)
tutatse8561.6/ 60.2/ 1.4/% 2.27)
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.89
rica etsem kontrol edebilirmisiniz![]()
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kaptanlık hakkında lütfen herkes fikrini söylesin. İlerleyen saatlerde geleceğim tekrar. Öpüldünüz kocaman.![]()
Kızlar bugünkü menümü paylaşayım. dediğim gibi geç kalktım bugün (12 gibi) ve kahvaltıyı kaçırdım. bugünlük kusuruma bakmayın.
Öğle (14:40)
1 kase nesfit + süt
Ara (17:00)
2 ceviz
Akşam (20:30 civarları)
3 kaşık bakla yemeği (üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.)
3 yk. menemen
1 dilim kadar ekmek
1 bardak çay
2 litre su.
Bugün menüm
10
1kase muzlu müsli ve süt
16
Döner eti
Salata
ayran
19
1kase lahana corbasi
Baya yürüdpm bugün.
Simdide leslie ile 4fast mil yapicam
kızlar ben dün nesfit aldım. beğendim. yurtta öğle yemeği çıkmıyor. orda da nesfit düşünüyorum. arada da okulun yemekhanesinden yemeyi planlıyorum.
burda da nesfit yiyenler var ben dün tam buğday ve vitaminlisini aldım ama ballı ve bademlisinde gözüm kaldı açıkçası. fakat size sormadan almayayım dedim. siz hangisini yiyorsunuz? ballı bademlisini alsam diyet için ağır olmaz değil mi?
canım sende yaza kadar baya kilo verirsin.bu yılın sonunda da istediğin kiloya ulaşırsın bence
evet zaten duraklamaya falan girersem, takılırsam direkt olarak 1 haftalığına beslenme şeklini değiştirip farklılık yapıcam, o şekilde vakit kaybetmeden aşıcam duraklama evresini. detoks falan yaparım yani.![]()
arada vücudu şaşırtmak gerekiyomuş .özellikle devamlı aynı besinleri almamak lazımmış.duraklama yaşayınca sporu biraz daha arttırmak da işe yarıyor
Tebrikler cnm guzel bir sonuc.her hafta ayni olmazki uzulme.)
hem regl olma ihtimalin var hem 1.5 kilo vermissin bence cok guzel tebrik ederim canim :)
ay kızlar tartı sabah bana resmen hediye verdi sabah kilo almamışım içim rahatladı
geçen hafta 60.9
bu hafta 60.9
Kızlar günün bomba bildirimini yapayım. Kendime yuh çüş oha dedim ama tartıdaki rakam bir türlü değişmedi. Çok ama çok şok olmuş durumdayım. Gerçi sabah tartılırken duş aldıktan sonra tartıldım. Saçlarım ıslaktı. Onunda etkisi var biliyorum. Ayrıca reglim yeni bitti belki onunda etkisi olabilir ama bunların hiç birisi bahane değil. Bu sabahtan itibaren eski sıkı diyetime tekrar döndüm. Yoksa alıp başımı gideceğim.
Geçen hafta: 63.2
Bu hafta : 65
Fark : - 1.8
Gecen hafta: 79.1
Bu hafta:80.7
Fark: -1.6(((
Kızlar bu hafta kilo alanlara kilo verenler ceza verecek.
Havva, Nur' a, Başak' a, verecek cezayı.
Özlem (Alsimi), ozzlleemm ve Havva ise; Ozlem' e ceza verecek.
Lütfen cezalar en ağırından olsun.
Funda' nın cezasını ben vereceğim. Ama akşama yazacağım. (Kilo veremediğin için Funda)
Bu arada kendim içinde ceza istiyorum. Çok ağır olmamak şartıyla (yapabileceğim bişeyler) her türlü cezaya razıyım. Ama sadece kilo verenler yazsın lütfen.
45 dk yürüyüş :)))3 kisi birden mi bana ceza verecek.![]()
bence de kal biz idare ederiz bi süre daha sen işlerini yoluna koyunca tekrar gelirsin yardımcı kaptan bulabiliriz bi tane senin yükünü hafifletmek için
olmamış ki öğle yemeği yok birde az bence yediklerin
lahana çorbası şu meşhurrr diyet olanı mı? nasıl yapıyorsun ki?
ben zamanında kırmızı meyvler aldım sonra kalori karşılaştırması yapıncca da sade almıştım
inşallh canımm:)))
protein diyeti yaptırıyor genelde diyetisyenler duraklama evresinde sende denersin benm elimde liste var kaybolmadıysa sana yazarım onu
teşekkürler kızlar ama ne bilim 2.6 altına düşmüyordum hiç böyle olunca biraz tedirgin oldum
eheheh ne güzel işte bide kaçamak üstüne kaçamak yaptın:))
ödem olabilir belki canım su iç bol bol birde detoks yapsana ödemse atarsın hemen
olammışşşş buu
benim cezam kesinlikle günlük 30-45 dk dışarda yürüyüş
45 dk yürüyüş :)))
bence de kal biz idare ederiz bi süre daha sen işlerini yoluna koyunca tekrar gelirsin yardımcı kaptan bulabiliriz bi tane senin yükünü hafifletmek için
olmamış ki öğle yemeği yok birde az bence yediklerin
lahana çorbası şu meşhurrr diyet olanı mı? nasıl yapıyorsun ki?
ben zamanında kırmızı meyvler aldım sonra kalori karşılaştırması yapıncca da sade almıştım
inşallh canımm:)))
protein diyeti yaptırıyor genelde diyetisyenler duraklama evresinde sende denersin benm elimde liste var kaybolmadıysa sana yazarım onu
teşekkürler kızlar ama ne bilim 2.6 altına düşmüyordum hiç böyle olunca biraz tedirgin oldum
eheheh ne güzel işte bide kaçamak üstüne kaçamak yaptın:))
ödem olabilir belki canım su iç bol bol birde detoks yapsana ödemse atarsın hemen
olammışşşş buu
benim cezam kesinlikle günlük 30-45 dk dışarda yürüyüş
45 dk yürüyüş :)))
özlem her gün yürüyor zaten hemde 1-2 saat bence onun için uygun bi ceza değil canım.
Kaptanimiz olarak kalmana cok sevindim ebrucum.
Burcu kaptan yardimcisi olarak güzel vence cünkü kensisi uzun zamandir bizimle ve bilgileriylede gütel aydinlatiyor bizi yeri geldini kiziyorda
Ben ikinizinde kalma taraftariyim burcuda dvm etmek isterse.
Veya 2. bir kaptan yardimcimizda olabilir eger birini daha eklemek istuyorsan faydasi olacaksa.
Benim düaüncem böyle :)