- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
İyiyim canım sen nasılsın?
Teşekkürler canım. Dedim yaaa yetişemiyorum artık. Şuan bile yapmam gereken o kadar çok iş var ki arada bir bakayım diye kaçtım. İnşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar alırız tartıda.
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun. Su ve sporda öyle. Tebrikler.
Tamam Beste' cim. O zaman yarın seni listeye alıyorum. En son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? Ama unutma listeye girdiğin zaman eskisinden daha iyi olman lazım.
Ben seni listeye almayı düşünüyorum canım ama öğlen yediğin bulgur pilavı ve kuru fasulye yarın seni tartıda hayal kırıklığına uğratmasın. Keşke perşembe yemeseydin bunları. Akşamda makarna yemişsin. Umarım yarın tartıda güzel sonuç alırsın. Çünkü menün pek iç açıcı olmamış.
Saol ebrucum seni pişman etmeyeceğim inşallah.. 8. Takımdayken cok iyi kilo verdim 55 e kdr düştüm sonra hedefimi dahada aşağı çekmek istedim 52 ye sonra 55 lerde kaldım mezun olmalıydım aslında çünkü 65 ten 55 e iyi kilo vermiştim mezun da olmadım sonra koptum diyetten ve gruptan ayrıldım...
Evt özlemcimde söylemişti onları yeme diye ama annem pişirmiş bnde yanımda getirdim okulun ordaki evimde makarnadan başka secenek yok şartlar oyle gerektiriyordu