- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
bence 2,5 litre olsun ve 2 fincan yeşil çay iyi canım
tamamdır. 2.5 litre su + 2 kupa yeşilçay 0zlemcim. bütün hafta menülerine yazarsın bende takip ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 2,5 litre olsun ve 2 fincan yeşil çay iyi canım
tamamdır. 2.5 litre su + 2 kupa yeşilçay 0zlemcim. bütün hafta menülerine yazarsın bende takip ederim.![]()
bide Havvanın cezası var o da bunları tamamlayıcı bişey olursa Özlem bu hafta çok iyi kilo vericek :))
bende yürüyüşlerine ek olarak günde 60 yarım mekik.30 yanlara eğilme hareketi.30 squat hareketi cezası veriyorum :))
Ayakta yanlara egilme, squat bacaklar acik çömelme.Dogruysa tamamdır.![]()
tamamdır. 2.5 litre su + 2 kupa yeşilçay 0zlemcim. bütün hafta menülerine yazarsın bende takip ederim.![]()
benim verdiğim cezalar nasıl sence uygun mu
ben spordan pek anlamıyorum, sen iyi spor cezası veriyorsun diye sana bıraktım. ama bence güzel.![]()
o zaman Havvanın cezasını bekliyoruz![]()
evet havvanınkini merak ediyorum. o daha nur la başak a da ceza verecek.![]()
aslında bu hafta bende cezayı hakediyorum 300 gr nedir yaa( banada uyarı olarak bi ceza verilmeli bence bu hafta daha iyi motive olurum
canım ne gibi bişey verebiliriz ki sana?
Direkt konuya dalayım. Özlem' ler cezalarınıza bayıldım. Çok güzel oldu. Bu arada Havva cezasını yazmış geçmişte ama görmediniz sanırım. 45 dk açık havada yürüyüş. Özlem zaten her gün yürüyor ama bu yürüyüş tempolu olsun. Anlaşıldı mı Özlem?
haftada 3 gün kesin spor yapıyorum.diğer günler bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.o günler için bişey olabilir ceza olduğu içinde kendimi zorunlu hisseder yaparım
cezanın son hali daha mı şık oldu bana öyle geldi sanki:))görmüştük o cezayıda özlem her gün yürüyor diye başka bir şey olursa daha iyi olur diye düşündük Havvayada yazdık zaten.
sorunlu olduğunu hissettiğin bölgen neresi? karın, basen, göğüs vs.
cezanın son hali daha mı şık oldu bana öyle geldi sanki:))
![]()