- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
havvacım hani o velibakları yemiyoduk hemde 3 tanecıss onlar cıss. portakal suyu hazır mı onlar çok şekerli ve diyet için hiç uygun değil
taze sıkılmış hazır içmiyorum canım (portakal suyu aşığıyımmmmm) biliyorum da o gün çok yorulcamı biliyordum onu fazlasıyla yaktım yani :))
Günaydın kızlarAklım sürekli sizde ama hiç fırsatım olmuyor. Yetişemiyorum artık hiç bir şeye. İş çok yoğun. Evde bebiş hastaydı şükürler olsun şuan çok iyi. Sizden uzak olmak bana da hiç yaramıyor ama gelemiyorum bir türlü.
![]()
kıyamam meleğime çook geçmiş olsun
Geçmişe cevap vermeyeyim alıntı yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum. İlla dürtüyor bişey bir bakmışım bir sürü alıntı yapmışım
Tatlım ismini bilmiyorum kusura bakma. Karşılaşamadık bir türlü seninle. Yoo hatırladım galiba ismini. Yanlışsa kusura bakma lütfen. Havva' ydı sanırım. Menün gayet güzel merak ettiğim şey diyetisyene mi gittin. Yoksa bu menüyü kendin mi oluşturdun?
evet havva :))) ben daha önce gitmiştim diyetisyene o listeye başladım tekrar şimdilik güzel gidiyor takılmadan da veriyorum o yüzden diyetisyene gerek yok listem var sonuçta takılınca diyetisyene başlıcam tekrarşimdilik sorun yok yani