teşekkürler canım :)) tavuk sote yapıyorsun sonra onu yufkaya kare şekilde sarıyorsun fırında pişiriyorsun yani ben öyle tahmin ettim okulda yedim de çoook güzeldi yufkasını yemedim sadece içini yedim yani 2 kaşık anca eder o da:))
deneme süresi ne kadar ki? yani ne zaman belli, olur merak ettimcanım herkesin bi deneme süresi var ebru yani ladyline katılıma ve kilo vermeye göre alıyor takıma merak etme
yok yok yemedim ama gözümde kalmadı değil hanianladım canım yufkasını yememen iyi olmuş
moralin niye bozuk ki nolduuukızlar ben kaçıyorum yarında gelemem muhtemelen merak etmeyın dershane var gencayla işlerimiz var filan birazda moralman çöküğüm iyi gecelerrrr
sağol canımmm buldum ama indiremedim nasıl indircem ben bunu
kızlarr Leslie sansone 4fast mil yaptım şaftım kaydı ama mukemmel bişeymiş bu yaa her gün yapıcam kendimi rahatlamış hissediyorumm
accayip hırs yaptım ben ya yiter ya yiter ayak serçe parmağımda bile yağ kalmıcak okadar hırslandımmmmm.
( iç sesimi sizinle paylaşmak istedim canlar)
Aminnnnnnnn insallah ozlemcim sagimi solumu kapatmadan rahatca alisveris yapmak istiyorum standart bir bedene sahip olup lcwdan alisveris yapmak zorunda kalmak istemiyorum.manyak dehset hirs yaptim yaza bomba girecem hatta hep beraber girelim:)
Kızlar Moni de paylaşmış. Sonuçlar açıklanmış. Bu hafta birinciyiz. Ayrıca bireysellerde Funda ve Nur derece yaptı. Funda birinci, Nur ise sadece 1 puanla üçüncü oldu. Hepinizi kocaman kocaman tebrik ediyorum. Çok uzun kalamayacağım. Benim minik prensesin ateşi var 40 a kadar çıktı. Öyle inatçı bir ateş ki düşüremiyorum. Yarın doktora götüreceğim inşallah sabaha kadar sürmez bu ateş işi. Ayrıca yarın sabah erkenden pilatese gidiyorum. Eğer vaktim olursa uğramaya çalışırım. Kocaman öpüldünüz.Dua edin minik kuşum için
kızlar birinci olmuşuzzzz funda bireyselde birinci nur bireyselde 3. olmuşşş tebrikler kızlar tebrikler 13. takımmmm seviyorum siziii
Canim benum neden bizuk noralin anlatmak istermisinkızlar ben kaçıyorum yarında gelemem muhtemelen merak etmeyın dershane var gencayla işlerimiz var filan birazda moralman çöküğüm iyi gecelerrrr
Cook tebrik ederim canim süpersinnnOhümmmm ohümmmm biri funda birinci mi oldu dedi?:) tesekkurler arkadaslar ve ozellikle ebru az daha birakiyordum takimi umutsuzluga dusup bir kez daha kiymetini anladim buranin.bir kez daha 1.olmustum ama sonra civittim insallah bu sefer oyle olmaz:) takim bu hafta felaket iyiydi ya masallah Allahim esirgesin insallah hep boyle devam ederiz.
deneme süresi ne kadar ki? yani ne zaman belli, olur merak ettim
moralin niye bozuk ki nolduuu
Ohümmmm ohümmmm biri funda birinci mi oldu dedi?:) tesekkurler arkadaslar ve ozellikle ebru az daha birakiyordum takimi umutsuzluga dusup bir kez daha kiymetini anladim buranin.bir kez daha 1.olmustum ama sonra civittim insallah bu sefer oyle olmaz:) takim bu hafta felaket iyiydi ya masallah Allahim esirgesin insallah hep boyle devam ederiz.
Bugün menüm
Betbat kizlar biliyotum ama davetlerden kaybakli.
11
Yarim kase nesfit ve süt
14
Sigara blregunin yarisi giibi kiymali börek
5tane cigköfte yumurtaliymis
Marul
3 yk kisir
1avuc kuruyemis
18
3 yk patates salatasi
2 kücük dilim su böregi
1 dilim pasta
Suyum cok az. Hareket coook.
Kizlar davetlerdeki yiyecekleri ancak kücük oordiyon yapmaya calisarak atlattim ancak bu kadar oldu
Googlede youtube online video download yaz. Birine gir sonra youtubeda videobun linkini copy ve o sayfaya paste yap orada bereye basman gerektugu yazar inio o sekilde pcye cnm
Aynen süper bisey ben etkisini glrdüm baya
Haha Allah iyiligini versin
Girelim canim
Tesekkür ederim ebrucum nasiiiil sevindim anlatamam bu benim basladim baslayali ilk derecemmm özlemubde payi var. Cok gzl bir ceza verdin ve bende uydum cok tesekkür ederim özlemcim.
Bebisinun Allah sifasini versin acilen, benim yigende 1haftadur ayni durumda
Tesekkürler burcucum süper bizim gurup
Canim benum neden bizuk noralin anlatmak istermisin
Cook tebrik ederim canim süpersinnn
canım genelde 3 hafta ama ebru ve ben takip edip her an alabilriiz
aile mevzulrı canım ya sıkıntılı bi akşamdı aile dısındaki insanlardan kaynaklı
cıvıtmak yoookkkk
ohohohohohohohohooh nur nptın
canım gencayın kuzeni ve biz çatışma halindeyiz adam kıskançlıktan bizden önce düğün filan yapmaya kalktı tepki koydu nişana takıda geldi filan dünde onun nişanı vardı büyüklük bizde kaldı gittik görevimizi yapıyoruz ama işte anlayana adam yerine konmadık sinirimlerim bozuldu kayınbabama sitem ettim bira sanırım ortalık karışiacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?