• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin arkadaslar,Dun aksam tartildim sok gecirdim kilom kac cikti biliyormusunuz 74.200 GR.bU SABAH TARTILDIM KILOM 70.800GR BU NASIL BIR TARTI YA.acaba bu normal tarti mi alsam ama o nasil olur gramlari nasil gorcez?

Aksam katilmadim haber geldi bugun icin misafirlerim gelcek,oglumun sut annesi ve kerdesi geliyorlar.Evim baya daginikti biraz temizledim.Gunduz giremeyecegim,aksam gecmisi okurumsizinle olurum.

canım akşadan sabaha çok farketmiş...
sana tavsiyem 5lt'lik veya sabit kilosu olan bi şişe veya yağ bidonunu tart bakalım
net sonuç alıyor musun ??
eğer net sonuç alıyorsan valla tebrikler canım

ben simdi cikiyorum kizlar kahvaltimi ettim ise gidiyorum gelince görüsürüz

görüşürüz canım, 200gr ilaçlara rağmen vermişsin tebrik ederim canım

kızlar bende kilomu yazıp çıkayım hemen kardeşim rahatsız ona kahvaltı falan hazırlıycam ilaçlarını vermek için ne yazık ki sadece 300 gram gitmiş(neyse o kadar yememe rağmen almadığıma da şükür) kilom 82.9

kızlar bende kilomu yazıp çıkayım hemen kardeşim rahatsız ona kahvaltı falan hazırlıycam ilaçlarını vermek için ne yazık ki sadece 300 gram gitmiş(neyse o kadar yememe rağmen almadığıma da şükür) kilom 82.9

almadığına verdiğine çok sevindim
kilo alınca motivasyonumuz daha çabuk bozuluyor

13.TAKIM 130. ETAP
ad1 ( 54.0
dosba ( 66.6 / 65.5 /1,1 / 1.65%)
melis08 ( 61.6 )
fikriye_bg ( 71.4 / 70.8 /0,6 / 0,84%)
güzelimm ( 65.0 / 63.0 / 2,0 /3,07%)
Nachtigall ( 59.7 /60,6 /- 0.9 / -1.50%)
aSkiTo ( 68,1%)
genciza ( 63.0)
acıbiber2053 (61.0)
emirel (62.5 / 61.0 /1,5 / 2,.4%)
bhr.87 (83.2 / 82,9 / 0.3 / 0,36%)
karamanlı (70.0 / 68,8 / 1,2 / 1,71%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 786,1 /

melisciğim umarım doğru yaptım

Sen bizim profesyönelimizsin naniknanik

Emirelcim, babana çok geçmiş olsun. Kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen gel gene buraya, yaz.

Meliscim, elim varmıyor yazmaya: 60,6 kilom. Oranım 1,50 :bbo:

olsun canım güzel kilo vermişsin tebrikler.

günaydın arkadaşlar...mesaideyim bugün..
listede değilim ama yazayım hemen kilom 76.2:((

canım çok kilo almışsın izinde, neyse p.tesinden itibaren vereceğiz beraber. kısa zamanda listeye alırım seni de.

aaa kimsecikler gelmemiş cuma sabahları burası renkli olurdu...
kaptanım annesiyle kahvaltı yapıyor sanırım :))
shocum sıkma canını artık kk'dasın bence kilo vermeye başlayacaksın
emirel canım Allah şifa versin acil zamanda baban bu hastalıktan kurtulur inş.mutlu mutlu dönersin arımıza artık
bahar canım son 2 gün kaçırmasaydın keşke... bencede daha sık tartıl... olumlu gelişmeyi görünce benim iştahım kapanıyo...
aşito ve guzelimin hızına yetişmek ne mümkün???
karamanlı bu hafta merak ediyorum canım seni?? eğer yine ii kilo verdiysen bu hafta senin taktiğini uygulayacağım...4'den sonra yemeyeceğim:))
nachtingal canım sana maşallah demiştim ama sanırım nazar değdi bu hafta daha ii olacağına eminim

tam tahmin ettiğin gibi canım kahvaltı yapıyorduk :))

eveeeet ben de kilo mu yazayım
bu hafta 65leri tekrar gördüm ya... uzun bi süre memlekete gitmem :olmaz: çünkü en son 65i gördüğümde annemin yanındadın kaç hafta oldu geri bu kiloya dönebilmem
veee 65.5 hihoyyyt 1.100 verdim :sm_cool:

sen de harikasın ayyy bana yetişiyorsun :))

gunaydin arkadaslar,Dun aksam tartildim sok gecirdim kilom kac cikti biliyormusunuz 74.200 GR.bU SABAH TARTILDIM KILOM 70.800GR BU NASIL BIR TARTI YA.acaba bu normal tarti mi alsam ama o nasil olur gramlari nasil gorcez?

Aksam katilmadim haber geldi bugun icin misafirlerim gelcek,oglumun sut annesi ve kerdesi geliyorlar.Evim baya daginikti biraz temizledim.Gunduz giremeyecegim,aksam gecmisi okurumsizinle olurum.

70.8 doğru olndır tabi dikkat etmiştin kilo almamışsındır. Eğer çok su içtiysen akşam o kadar fazla çıkmış olabilir.

canim cok güzel vermissin benim kilo bu hafta ilacin azizligine ugradi ine aksam 4 den sonra birsey yemedim ama gündüz daha az yiyordum antibiyotik aldigim icin az yiyemedim
meliscim kilom 68.8

senin de çok güzel canım tebrikler 60lı kilolara indin artık.

olsun hayatım 300 gr. da 300 grdır damlaya damlaya göl olur.

meliscim beni izinli yazdemiştim ama iyi kilo vermişim takıma 62.5 düm 61 kilo olmuşum

bu hafta yazıyorum kilonu haftaya için izinli yazarım canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler. Canım kabalığımı bağışla uyukulu uyukulu algılamam düşmüş babana çok geçmiş olsun inşallah eski sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

13.TAKIM 130. ETAP
ad1 ( 54.0
dosba ( 66.6 / 65.5 /1,1 / 1.65%)
melis08 ( 61.6 )
fikriye_bg ( 71.4 / 70.8 /0,6 / 0,84%)
güzelimm ( 65.0 / 63.0 / 2,0 /3,07%)
Nachtigall ( 59.7 /60,6 /- 0.9 / -1.50%)
aSkiTo ( 68,1%)
genciza ( 63.0)
acıbiber2053 (61.0)
emirel (62.5 / 61.0 /1,5 / 2,.4%)
bhr.87 (83.2 / 82,9 / 0.3 / 0,36%)
karamanlı (70.0 / 68,8 / 1,2 / 1,71%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 786,1 /

melisciğim umarım doğru yaptım

ellerine sağlık canım.

ben de dün 61 çıkmıştım ama bugün tartılamadım geçen haftayla aynı geçiyorum kilomu artık haftaya derece yaparım kaydirigubbakcemile5

ad1 ( 54.0 /
dosba ( 66.6 / 65.5/ 1.1/
melis08 ( 61.6
fikriye_bg ( 71.4 / 70.8/0.6/
güzelimm ( 65.0 /
Nachtigall ( 59.7 / 60.6/-0.9
aSkiTo ( 68.1 /
genciza ( 63.0 /
acıbiber2053 (61.0 /
emirel ( 62.5 /61.0/ 1.5/
bhr.87 (83.2 / 82.9/0.3/
karamanlı ( 70.0 /69.8/ 0.2

günaydın kızlar,
nasılsınız sabah 1 tost yedim.
adcım annem bana yapardı bir karışım eskiden çok iyi gelirdi hatta bir kuşumuz vardı yukarıdan asılır saçıma aşağıya kadar emerdi mama zannedip o aklıma geldi.
yumurta, e vitamini, ayyy başka neydi unuttum 4-5 tane şeydi aklıma gelirse editlerim.
tamam hayatım bekliyorum sağol.
adcım güzel bilgi için teşekkürler canım ....
eğer vücudum ii emilim yapıyorsa bende b12 eksikliğinin olacağını düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3
ee malum etçil biri olarak,kırmızı et yumurta ve süt....:kedi: hepsini ii derece tükettiğim için doğum yapmada 74leri gören biriyim mafoldumben
sağlık olsun.... ama benimde saçlarım dökülüyordu fazlasıyla benimki troidtenmiş hapımı düzenli kullanınca geçti... ama bugünlerde kontrole gitmem lazım :sinifsinif: hiç gözüm yemiyor uzattıkça uzatıyorum
birfaydam dokunduysa ne mutlu bana. kontrolleri ihmal etme hayatım. :olmaz: ilerisi yani bebek açısından da çok önemli biliyorsun.

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım netten de bakmıştım bir ara tekrar zararlarını görmem iyi oldu ihmal edilmeye gelmiyo işte hiç bir şey
ricaederim hayatım ne demek. bhr cım çok ihmalciyiz malesef. dr gitmek için illa hastalığın dürtmesini bekliyoruz malesef.

Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?
ben hiç denemedim hayatım. ama çin malları kötü olur hep istersen ondan içme hayatım.

Sizinle paylasayim,daha onceden soylemistim oncek ayda adet gormemistim,simdi ise 1 hafta oldu ve hala adet goruyorum,normalde 4gun oluyor.Biraz bekleyicem daha hafta sonu da devam ederse dr gitme zamni geldi demekki.Siz yilda kec kez kadin doktura gidiyorsunuz?Ben yilda 1 kez gidiyorum eger bir sorun yoksa.En son agustosta gittim ama hersey yolundaydi.simdi niye boyle ldu bilmem.
gebelik testi yapmıştın değilmi canım. :uhm:

kiz daha öncede sordum cevap yzamamistin.. zonguldagin neresindensin gülüümm??
egerli geliniyim benn:kedi:

örnegin patates veya lapa diyeti..
internetten bulabilirsin[/B][/COLOR]
biz yazdıkta ne oldu aşkito havada kaldı yazdığımız. bende ereğlideyim demiştim hatun.
lapa diyeti deyince nereus aklıma geldi kulakları çınlasın.

Canımcım, hakikaten pahalıymış ancak yüzüne süreceğin malzemenin kalitesi çok önemli. Zaten bir fondoten ve kapatıcı 1 yıla yakın gidiyor. 90 lirayı da aylara bölersen hiç bir şey düşmüyor. Geçen şubat ayında pintilik ettim ve elite marka kapatıcı aldım şeker. 20 liraya. Yanlışlıkla çamaşır makinasından yere düşürdüm ve kapağı çatladı. Sürekli akıtmaya başladı, daha sonra da kapatıcı dondu. Bu ürünü ancak 3 ay kullanabildim. Bu ağustosta body shop marka kapatıcı aldım. Hem göz çevrem kurumuyor, hem gözlerimizi açıp kapadıkça oluşan çizgilerin arasına girmiyor. Sabah nasıl sürüyorsam akşama kadar aynı kalıyor. Fiyatı 25 lira canım. Ben göz altı kapatıcımı göz üstüme de sürüyorum.
Sana da güzel günler canımcım. Soracağım Mac'e yolum düştüğünde. Yakında düşer. Ciğerci etrafındaki kedi gibi bayılıyorum Mac etrafında dolaşmaya delikafadulden
Paylaştığın bilgi için çok teşekkürler canım.
bencede yüz içi kullanılan ürünler çok önemli.
kullandığın kapatıcı iyiymiş kuruluk sağlamıyor deneyebilirim. evet bende göz üstüne uygularım kapatıcıyı.
tamam hayatım o bayana ulaşabilirsem tam isminide sorar söylerim sana.

iyi akşamlar arkadaşlar 120 lira bir allık fırçası..alan tanıdıklarım var ama bnce gerek yok kızlar yaaCADIARZU
bende gerek yok diyenlerdendim ancak makyaj malzemeleri kadar onları uygularken kullanılan aparatların ne kadar önemli olduğunu okuyana ve arkadaştan dinleyene dek.aksi taktirde bu tür ürünler yüzünden insanın cildi zarar görüyor.
nachtigal eğer giderse kursa bunları daha iyi öğrenecektir.

eveeeet ben de kilo mu yazayım
bu hafta 65leri tekrar gördüm ya... uzun bi süre memlekete gitmem :olmaz: çünkü en son 65i gördüğümde annemin yanındadın kaç hafta oldu geri bu kiloya dönebilmem
veee 65.5 hihoyyyt 1.100 verdim :sm_cool:
tebrik ederim hayatım a.s. :nazar:

tekrar geçmişolsun hayatım.
tebrikler. a.s.:nazar:

dosbacığım bu ara boşum o yüzden yardım edeyim dedim başkanıma o annesiylek ızıyla bizim yerimizede vakit geçirsin bizim özlemimizide hafifletir biraz

emirelcim baban için geçmişolsun hayatım.
meliscim tekrardan. Allah kavuştursun diyeyim hayatım.

bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.

adcığım sen kilo verdinmi şeker bide kafama ne takıldı
senin boyun kaç çünkü çok zayıfladın 54 kilosun vallahi merak ettim boyunda çok kısa değil fotoğrafların da öyle görünüyor

bu arada herkese günaydın.
ben bugün tartılamadım.ayrıca midemdeki ve karnımdaki şişlik hala inmedi. canım sıkkın bişey yapasım gelmiyor açıkçası. arasıra gaz sancılarım var.hamile gibiyim. bugün başka gelemem herhalde.meliscim beni aynı geçersin. bu arada dün akşam annem geldi.eşime sinir oldum.nefret ediyorum bu hayattan.
üzgünüm kızlar ama mutlu değilim. gerçekten mutlu değilim.ömrümün sonuna kadarda olamıcam sanırım. herkese iyi günler.

aman be güzelim arkekleri anlamak çok z<or hiç kafana takma annenle güzel günler geçir hiç bir erkek için üzme kendini küfret içinden çığlıklar at içinden yak dünyayı rahatla ama kendini üzme sonra annende üzülür anneler hislidir anlarlar özelden msnmi gönderiyorum ekle beni

Back