Evet bu ara erken uyaniyorum bebegim uyusa bile.
Kızlar uyanın bakimm.. Cuma'ya az kaldı..
Jillin'la karın calıstım geldim.
Bugün görümceme gidecez.kalabalık misafir var.
Biraz patatesli köfte yanında soganlı kıyma ve salata yicem.diger ikramlara yani pastalara dokunmucam.
canım sen fotograflarda o kadar kilolu durmuyosun şaşırdım çok daha farklı bekliyodum.şuan kaç kilosun unuttum da:44:
canım orda bi 70lik bi de 95lik halim var
95lik gibi fotograf görmedim :)) belli etmiyosun hiç
canım biraz kamuflede var elbiselerimi bol bol giyiyorum dar bişey giyince bukadar masum durmuyorum:)eskiden sporcuydum sıkı antrenmanlarım vardı ordan kalan bişey heralde etim sarkık değil çok .az buz da değil 92lik vücudumun 10 kilosu su 54 kilosu kasmış 11 kg protein 5 kg mineral varmış,yani yağsız susuz 70 kilo ideal aslında benim için ama muhtemelen kastan da gidecek
inşallah canım.canım diyetine uyarsan kesin çok kolay kilo vericeksin inşallah fıstık gibi olucaksın yakın zamanda :))
Kizlar cok stresliyim ya boguöuyorum resmen halbuki ortafa bisey yok
inşallah canım.
regldendir tatlım ben illaki bi ağlama krizi geçirir öyle rahatlarım bu da Allahın bir lütfu bize:)
Kizlar cok stresliyim ya boguöuyorum resmen halbuki ortafa bisey yok
Kizlar slm dersten ciktim eve gidiyorum kacamak yapmadim simdiye kadar yoldayim biraz midem kazinir gibi oldu kurumeyve kavrulmamiz findik ceviz badem olan karisimdan aldim 1 avuc yedim ama dolu dolu degil 10 gr ancadir.
Slm burcuu benimde aynı midem kazındı şimdi okuldan geldim 1 elma yedim hala kazınıyo o ayrı😀 birazdan süpürge yapıcam yaa😞
Oldum ben ama huzura eremedim henüzAl bendende o kadar geciken regl başa belaa vallaa başıma ağrı girdi
Süper yapmissin canim hArikasinKizlar slm dersten ciktim eve gidiyorum kacamak yapmadim simdiye kadar yoldayim biraz midem kazinir gibi oldu kurumeyve kavrulmamiz findik ceviz badem olan karisimdan aldim 1 avuc yedim ama dolu dolu degil 10 gr ancadir.
Oldum ben ama huzura eremedim henüz
Süper yapmissin canim hArikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?