- 4 Ocak 2014
- 840
- 78
- 73
kızlar ne deseniz haklısınız tatilin yan etkileri hala bunlar
canım artık tatil bitti toparlanmalısın yarından itibaren çok güzel listeler görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne deseniz haklısınız tatilin yan etkileri hala bunlar
Sabah (11:50)
1 dilim kızarmış ekmek
Sahanda yumurta
1 yeşil biber
1 dilim peynir
3 siyah zeytin
Öğle (15:30)
4 köfte
3 yk yoğurt
1 yeşil biber
1 cherry domates
Turp
Akşam (19:40)
Yarım kaseden biraz fazla tel şehriye çorbası
Menemen
1 dilim kadar ekmek (1.5 da olabilir.)
1 bardak çay
1.7 litre su. (2.5 yapıcam uyuyana kadar.)
yine güzel bi menü yapmışsın
sağol canım bugün menümden bende memnunum. özellikle öğlen büyük bir zevkle yedim turpu falan. ama sorun şu ki yediklerim içimde kalıyor resmen. kaçamak falan yapmadım bugün ama çok şiş hissediyorum.
o konuda burdaki arkadaşların güzel tavsiyeleri vardı onları uygula istersen.
canım artık tatil bitti toparlanmalısın yarından itibaren çok güzel listeler görelim
Sen yine iyisin.ben gittiginde kantar vardı.ben bi kere devlet hastasine gitmiştim de normal ev tipi tartı vardı diyetisyenler çok iyi ölçüyor onu:)))
Kayısı ise yarar aslında birde metabolizma çayları var onu deneevet yarın icabına bakıcam.ben bi de sabah 2 kuru kayısı yemiştim unutmuşum onu da ekleyeyim menüme.
Yuh yaa dijital bari olaymis iyiydiSen yine iyisin.ben gittiginde kantar vardı.
Ozel e gitmek gerekiyor ya devlettedi diyrtisyenler herkese aynı fotokopiyi veriyorannem devlet hastanesinde çalışıyor ona sordum ordaki diyetisyende böyle bir cihaz yokmuş.diyetisyende yoksa hastanede başka bi yerde hiç yoktur herhalde.haklısın bende özel muayanesi olan bi diyetisyene gidiyodum ve bence çok pahalıydı ama bazı kişilerinin kesinlikle diyetisyen desteğine ihtiyacı oluyor.herhangi bi sağlık problemi yoksa ve sağlıklı bi beslenme şekli varsa gerekmiyor diye düşünüyorum
canim ne gezer ya gittim devletin diyetisyenine dijital tarti bile yoktu bana dio bimere sikayet et bizde faydalanalim diyo:)
Daha Cumartesi sabahı 57.5 çıkarken şuan nasıl oluyorda 59 çıkıyorum anlamadımm isyaaann edicem az kaldı regl dönemindeyim o da gelemedi gittii iyice stress iyice sıkıntı.
regl öncesi normal bunlar canım morelini bozma hergün de tartılma bence
ya sanırım onun için diyetisyen tipi tartı almak gerekiyor ben tartı almaya gittiğimde sormuştum da yoktu sanırım yağ falan ölçen tartı
ama şimdi netten baktım da varmış bür sürü ama fiyatları biraz fazlaca
Kizlar normal ev tartisi gibi olanlar bir kisa belgeselde itlemistim dogru ölcmüyorlardi. O büyük dedigin daha digru ölcüyor sanirim bazi fitness centerlerdede var.Ya tartilar var olcen de ne kadar saglikki bilmiyorum ben bu diyetisyendekinin fiyatina baktim 3800 euroydu
Daha Cumartesi sabahı 57.5 çıkarken şuan nasıl oluyorda 59 çıkıyorum anlamadımm isyaaann edicem az kaldı regl dönemindeyim o da gelemedi gittii iyice stress iyice sıkıntı.
Kızlar uyanın bakimm.. Cuma'ya az kaldı..
Jillin'la karın calıstım geldim.
Bugün görümceme gidecez.kalabalık misafir var.
Biraz patatesli köfte yanında soganlı kıyma ve salata yicem.diger ikramlara yani pastalara dokunmucam.