Bendrdr ole oluo cnm kahve yesilcay filan iciyorum ole olunca
Ozlemcim patatesler fazla mi olmus sporda bi 70 leri gorseydin canim jillian icin
Canim.bugun menun fazla olmis sanki
Afiyet lsun cnm
Bugün menüm
10
1kase nesfit ve süt
15:30
1tabak lahana yemegi
18
1tabak lahana yemegi
2,8lt su (0,5l daha icicem)
Leslie ile 4fast miles (cezam)
45dk filab sürüyor
Bendrdr ole oluo cnm kahve yesilcay filan iciyorum ole olunca
Ozlemcim patatesler fazla mi olmus sporda bi 70 leri gorseydin canim jillian icin
Afiyet lsun cnm
Pırasa dolmasını ilk defa duydum.
Pırasa dolmasını ilk defa duydum.beyaz kîsmınımı dolduruyorsunuz. )
Ufak tefek seyler dısında guzel bence.yani aksam yarım ekmek tost yemediysen.
Tsk ederim cnmBendrdr ole oluo cnm kahve yesilcay filan iciyorum ole olunca
Afiyet lsun cnm
Ayy öylemi dersin dün aksamdan bu aksama tartida gzl fark vardi. Gecen haftaki durumu bu hafta telafi etmeye calisiyorumçokk az yemişssin süper
Eki Görüntüle 973617
bu şekilde oluyor.biz çok yaparız güzel oluyor denemeni tavsiye ederim.öyle geleceğini bilmiyordum tost yarım ekmek geldi :))ama hepsini yiyemedim çok geldi çeyrek ekmekten biraz fazla yedim.
Kirk yil düsünsem aklima gelmezdi pirasadan dolma yapmakpeki bu dis kabugu yirtilmadan nasil icini bosaltiyirsubuz cnm bir püf noktasi varmi. Pirasa yemegi yapariz biz pirincle ama bu daha zor bisey nisafurede verilecek türden :))
düzenli yapamıyorum zaten hafta 2 en fazla
3 litre su
1 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
3 5 tane karanfil
3 5 tane (tane karabiber)
elma ve limonu 4 e bölüp çekirdeklerini çıkarıp hepsini kaynatıyorsun su 1.5 litre kalana kadar 2 gün boyunca içiyorsun sonra tekrar yapıyorsun
Cnm belki isminden dolayı anlasılmamıstır patates köftesi.kısır gibi yapılıyor.bulgurun icine biraz haslanmıs patates konulup yogruluyor.ondan adı patatesli köfte.
Belki bilmeyen arkadaslar vardır.
Bu programda karın hareketleri var diye yapmak istedim cnm.gobisim basenlerle aynı,gögüslerimin önünede gecmisler.onlar icin ekstra bisey yapmak istedim.
günaydınnn ilk hafta benimde öyle olmuştu 5.7 vermiştim canım her tartıya çıkışımda şok yaşıyordum resmen ama ikinci hafta yarıya düştü verdiğim kilogünaydın hanımlarrr bana bir şeyler oluyor 10 kilo ödemi 1 haftada atacam mı yoksa yaaa:)lavobaya çıkmadım dün ama sabah tartıldım dün sabaha göre 1 kilo fark varnormalmi ki ya bugun 3.gün 1 kilo gidiyo nerdeyse hergün İnşallah bu haftayı 5 günde 5 kiloyla tamamlarım ahahahha
Insallah fundacım..
canım yeni başlamadım ki diyete heralde şu otlar atıyor ödemi yagünaydınnn ilk hafta benimde öyle olmuştu 5.7 vermiştim canım her tartıya çıkışımda şok yaşıyordum resmen ama ikinci hafta yarıya düştü verdiğim kilo
Insallah fundacım..
Yesil gomlekli fotoda kac kilosun? Boyun kac?
Bendemi haftaya protein diyeti uygulasam acaba.
özellikle kilo vermen yavaşlayınca protein diyeti yaptırıyor diyetisyenler ben diyetisyene gierken 6. hafta gibiydi sanırım kilo vermem azalmıştı o zmn protein diyeti vermişti 2 haftalıkInsallah fundacım..
Yesil gomlekli fotoda kac kilosun? Boyun kac?
Bendemi haftaya protein diyeti uygulasam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?