- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
afiyet olsun bu gün bende hamsi almak için çıkmıştım kalan son hamsileri bi bayana poşetliyordu yıkıldım
Kötü ya Balık manyağıyımdır yerinde olsam moralim sıfırlanırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun bu gün bende hamsi almak için çıkmıştım kalan son hamsileri bi bayana poşetliyordu yıkıldım
Kizlar hastnedeyim baliktan dgl
Yigenim hastalandi ondan. Saatlerdir bekliyoruz ana baba günü burasi. Foruma geleyim dedim cnm skldi artik
Bu arada beb spor cezami aksamlari yapacagim diye planlamistim. Bütün aksam hastanede ildugum icin yapamadim. Suan burada saat 23e gelio eve gisincede yapamicam yorgunluktan ölüyorum. Gerekirse cezam 1gün uzatilsin kabul ederim. Hatta genel olarak vezalarda bu kurali koyabiliriz.
kızlar fotoğraf yükledim eski halim ve şimdiki halim :) arkadaş listesine ekliyorum sizi
kızlar fotoğraf yükledim eski halim ve şimdiki halim :) arkadaş listesine ekliyorum sizi
Tsk ederim cnm vok sagol. Atesi var 2gündür, basida agriyordu korktuk biraz. Evdeyiz simdi bisey yok gözlemlememiz lazin her ihrimale karsi.canım geçmiş olsun.nesi var yeğeninin ciddi bişey değildir inşallah.
Cok merAk ettim hemen bakayimkızlar fotoğraf yükledim eski halim ve şimdiki halim :) arkadaş listesine ekliyorum sizi
geçmiş olsun serçem.Tsk ederim cnm vok sagol. Atesi var 2gündür, basida agriyordu korktuk biraz. Evdeyiz simdi bisey yok gözlemlememiz lazin her ihrimale karsi.
Ayy ayni sexu bende gecen yasadim. Ben kendimi aslinda 1.58 biliyordum, sonra 1.56 oldugumu ögrendim eski kayitta öyleydi dr.da. Yeniden ölcüldüm gecenlerde ve 1.58oldugumu ögrendim yine. Cok sevindm bende senin gibi 2cmde 2cmdir yanikızlar geçenlerde boyumu ölçmüştüm ama kendim ölçtüğüm için içim rahat etmedi anneme ölçtürdüm bugün ve evet doğru ölçmüşüm. Ama şöyle bir sorun var ki mezura 150 cm lik ama mezuranın bitiminde 1 cm. kadar boşluk var ve ben ona hiç dikkat etmemişim, annem gösterdi bugün. yani aslında 1 cm daha uzunmuşum ben! 1 cm. bile olsa çok sevindim ahaha.
geçmiş olsun serçem.
Ayy ayni sexu bende gecen yasadim. Ben kendimi aslinda 1.58 biliyordum, sonra 1.56 oldugumu ögrendim eski kayitta öyleydi dr.da. Yeniden ölcüldüm gecenlerde ve 1.58oldugumu ögrendim yine. Cok sevindm bende senin gibi 2cmde 2cmdir yani
Cok sagol cnm bnm
Cook basin agrio kizlar sanirim gec oldugu icin cünkü bukadar cabuk sifayi kapmis olamam hastaneden. Havadi ii dgldi tabi o ayri :) neyse hayirlu geceler diliyor ve uyuyorum artik.. ZzzZzzzZzz..
Günaydın kızlar.. Özlem'cim çok çok fark var.tebrikler cnm.
Kızlar az önce tartıldım.tartı 79.9'u gösterecekti ki 80 oldu.bugun 80'de son
günüm diyebilirim.
Aslında simdi 60'ı bozmak vardı ama neyse ders olsun.