- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Bizde balik yiyeceksek o gün sut-yogurt yemiyoruz.
Sabah sut icsek aksam balik yesek yine sorun olurmu acaba? Ozellikle minnosum icin korkuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok korkarım. aslında bir şey olacağını sanmıyorum ama yine de yeme. psikolojik olarak zehirlenme belirtileri yaratırsın kendi kendine, panik olursun.
Sabah sut icsek aksam balik yesek yine sorun olurmu acaba? Ozellikle minnosum icin korkuyorum.
sabah(10.30)
biraz beyaz peynir
küçük bir parça kızarmış hellim peyniri
5 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
çok az tereyağ
1 tatlı kaşığı bal yeşil çay
öğle(14.30)
5 tane çiğ köfte
bol marul
1 bardak ayran
akşam(18.30)
4 yk yulaf
biraz kuru üzüm
biraz kuru elma
2 yk yoğurt
tarçın
2 litre su
30 dk yürüyüş
akşam yediklerini karıştırıp yedin demi? kuru üzümü, elmayı falan da kattın yani içine? tadı güzel oluyor mu? yurda gidince öğle yemeklerini nesfit,süt ve yulafla yapmayı düşünüyorum da merak ettim.
Supersin cnm.nazar isareti yapicam uygulamada smileyler yok.kodunuda bilmiyorum.
evet canım hepsini karıştırıyorum bazen sütle bazen yoğurtla yiyorum tadı çok güzel oluyor bence.bunlar olmasa yulaf tek başına yenicek şey değil zaten :)
Supersin cnm.nazar isareti yapicam uygulamada smileyler yok.kodunuda bilmiyorum.
evet evde yulaf var kardeşim yediği için. geçenlerde bir tutam tadına bakayım dedim hemen geri çıkardım tek başına kötü cidden. hafta içi deneyeyim bakalım bir öğle yemeğinde sütle, yoğurtla falan.
sabahları kahvaltı yapsan daha iyi olur bence birde az değil mi yediklerinSabah 12.00
4 tane yağsız sigara böreği
Öğlen 15.30
1 adet elma
Akşam 7.30
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık patlıcan yemeği
yoğurt
Su içmeyede devam tabiki.
Bugün biraz abarttım malesef ama malum hafta sonuu bütün gün evde oturunca acıktım fazlasıyla
:26: Yarın telafi ederim artık.
sabahları kahvaltı yapsan daha iyi olur bence birde az değil mi yediklerin
benimki gibi yaparsan güzel oluyor.başka kuru meyvelerde deneyebilirsin badem fındık varsa onlardan da koy.bence hazır aldığımız müslilerden daha sağlıklı içine ne koyduğumuzu biliyoruz
Sabah 12.00
4 tane yağsız sigara böreği
Öğlen 15.30
1 adet elma
Akşam 7.30
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık patlıcan yemeği
yoğurt
Su içmeyede devam tabiki.
Bugün biraz abarttım malesef ama malum hafta sonuu bütün gün evde oturunca acıktım fazlasıyla
:26: Yarın telafi ederim artık.
canım yağsızda olsa sigara böreği çok fazla olmuş keşke en azından 1 tane yiyip peynir zeytin yumurtayla kahvaltını yapsaydın.elmayla birlikte bişeyler daha yeseydin daha iyi olurdu biraz az olmuş sanki.akşam güzel bulgur pilavı ara sıra yenebilir diye düşünüyorum.afiyet olsun canım :)
az yediğin zaman metabolizman çok yavaşlar beyin yemediğini düşündüğü için geleni depolamaya başlarmış benim bi arkadaşım vardı o kadar az yerdi ki akşamları sadece 1 kase çorba içerdi sabahlarıda kepekli yuvarlak ekmekte tost yerdi ben ondan çok çok fazla yerdim onun 2 ayda verdiği kiloyu ben 2 haftada vermiştim ve nerdeyse tamamı yağdan gitmiştiCanım hafta içleri çok yorulduğum için hafta sonları biraz fazla uyuyorum o yüzden böyle geçtiii börekler fazlasıyla şişirdiii yaa :/ Şimdi pilav milavda yiyince yeterli gibi geldi banaa . Zaaten yediklerim içimde kalıyor resmen
az yediğin zaman metabolizman çok yavaşlar beyin yemediğini düşündüğü için geleni depolamaya başlarmış benim bi arkadaşım vardı o kadar az yerdi ki akşamları sadece 1 kase çorba içerdi sabahlarıda kepekli yuvarlak ekmekte tost yerdi ben ondan çok çok fazla yerdim onun 2 ayda verdiği kiloyu ben 2 haftada vermiştim ve nerdeyse tamamı yağdan gitmişti
lifli şeylerden yemek gerekiyor birde metazbolizmayı hızlandıran şeyelrden dene
senin vermen gereken kaç kilon var?