Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nachtigalcim arayi kapamak biraz zor :9 cok yedim cünküü :)
2 günde anca toparlarimmm
bu arada tavuk dönermi yedin :)yaramasinn
shopaholic senin adina sevindim canim :)
insallah esin pisman olmaz aldigina .)) benimki pismanda :roflol:
benimki de pişmann aşkitooo..daha önce den kk yüzünden tavuk tencere yakmışlıgım varrkaydirigubbakcemile3ama dırdırıma dayanamadım garibim aldı yine internetŞeniz
üfff ya 4 saatte yakın elektrikler yoktu....
kombiyi de yakamadım üşüdüm(
hiç bi iş yapamadım kk ya bağlanamadım(
bende yattım ama uyuyamadım(
sabah klasik kahvaltımı 2 dilim ekmek ile yaptım
arada 1 portakal
öğle yemeği yemedim 8-10 tane badem yedim
sonra 1 elma
akşamı hafif atlatmayı düşünüyorum bu hafta ii kilo vermek istiyorum
melankoli arkadaşına geçmiş olsun daha sık uğra canım....
shocum sil artık koşu bandının tozunu...
bilmiyorum melisciğim iyice koptum bakıyorum okuyorum bişeyler yazmadan kaçıyorum diyettende koptum yakında eski kiloma dönerim moralim çok bozuk bu konuda
günaydın kızlar umarım herkesler iyidir.bazılarımız hasta,bazılarımız bıkkın,bazılarımız sıkkın.ooof of.
mafoldumben
meliscim geçmiş olsun hayatım.inşallah hayırlısı ile yavruna bulaşmadan atlatırsın.bu domuz gribi konusunda da haklısın hayatım.
bencede kendi aramızda yaparsak çekilişi daha iyi olur. birbirimizi azda olsa biliyoruz.
bu arada şimdiden Allah kavuştursun diyeyim. annene gidersen maskeyi orda hiç çıkarma,belki nefis yemekleri yemene engel olur. kaydirigubbakcemile3
melzeyitcim,canın bişeyemi sıkıldı. toparlan hayatım ya ne güzel gidiyordun ne oldu şimdi. bak ebru şallıyı düşün,kilo verdiğini düşün.hadi bacım ya bırakma kendini ama. :teselli: dosbacım fikriyecim sizler nasılsınız.
ferdacim verdigin bilgiler icin tskler canim..
burasida vahim ama ben .. düzenli elimi yikamaktan baska önlem almiyorum.
allah yazdiysa olur zaten.
bizim insanimiz herseyi abartmayi cok seviyor lülülülülülü
melzeyitcimm canimm dön diyetine bak bende 1 kilo alivermisim 2 gün tikinincaa..
simdi cumaya kadar onu vermeye calisacagimm elimden geleni yapacagim..
kilo almak ne kafdar kolayy :))
hadi 2 günlük bir hedef koy kendine .. 100 gram bile versen kar !:1ninca:
kızlaaaaarrrr nerdesiniiiiiiiiiiizz
selam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
MELİS cim canım çok geçmiş olsun..biz sağlık personeli birinci derece risk altındayız..benim de en son nöbetim o kadar kötü geçtiki...normal hasta sayımızın 3 katıydı..çok kötü ortalık ve ben de aşı olmadım..bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum ..bol bol ballı limonlu su içelim arkadaşlar öok faydalı..
meliscim bu arada ne zaman uygun olursa o zamn yazarsın cnm beni listeye..ben paylaşımdayım..
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de akşamları yazabilciem sizlere ve diyalogum kopmamış olucak:1hug:
Canım, ateşin yoksa sorun yoktur. Bence medya ve sağlık bakanlığı bizi çok fazla endişeye sevketti. Herşeyden işkillenir olduk. Anneannene de giderken zaten önlemini de almayı planlıyorsun, bozma moralini. Kıyamam ben de bebişine. Ağlamasın o. Rejim meselesine gelince, annenlerde 4 gün kalman kilolarına hayırlı olmayabilir ama bu dönemde rahatsızsın, zaten rejim düşünme.
üfff ya 4 saatte yakın elektrikler yoktu....
arada 1 portakal
sonra 1 elma
canım teşekkür ederim,bu arada bende yılbaşını kutlamadığım için katılmak istemiyorum,aslında kızlar bişey söliycem ama bana darılmayın nolur yılbaşı bize ait bir kutlama değil ki bizim yılbaşımız başka zamanda muharrem ayının 1'i yani 17 aralıkta,eğer bu çekiliş bayram çekilişi olursa bende varım
afiyet olsun şeker hele pişman değilse tek temennim hiç yağ olmasın işşşaaalllaaahhhhshopaholic canim güzel yorumun icin tesekkür ederimm.. memnun oldumm .
acibiberim :)))
yha kizlar yediklerimi yazayimda .. son yazdiklarimda $ok gecirmeyin ama :)
sabah 1 kk kasar peyniri
1 saat sonra kücük kase cornflakes
ara 1 müsli
2 saat yürüdüm
ara 1 müsli
aksam 1 kase corba.
günü bitirdim derken
annem aradi
kizim gel tarcinli sütlac yaptim :))
yok anne diyetteyim bennn didim :roflol:
telefonu kapattim.. esime isten ciktiktan sonra anneme git istersen sütlac yemeye cagrio didim :)
aaa askim sen cok seversin git dedi
gittim,
annem ne kadar zayiflamissin , böyle kal daha vermesende olur .. demesiyle birlikte kendimi
koca bir tabak makarna .. yagda kavrulmus patates ve izgara kanat'in önünde buldum :roflol:
pimsanmiyim?
niyeyse diilim :))) atin beni denizleree :roflol:
geçmiş olsun emirelde hasta hahah domuz gribi oldum yaşasın dedikçe anneme afakanlar basıyorkafamçokkarıştıkızlar merhba hastayım birazcık acayip bir yorgunluk vardı 2 gün de erkenden uyudum öyleki melisin uyku saatine kadar bile aralarda uyumuşum. Burun tıkanıklığım ve akıntım var biraz ateş falan yok, aslında pazardan beri hafif burun tıkanıklığı vardı da bilmem nezle gibi. Bakalım nasıl ilerleyecek, kızımdan korkuyorum bugün birkaç kere hapşırdım evde maske de yoktu. Çevremde hasta kimse de yoktu nedir anlamadım şu malum grip değildir umarım, ama onda çok ciddi ateş oluyor. Eşim pazar nöbetçiydi özelde olmaısna rağmen 240 hasta bakmış normalde pazarları 40 falan bakardı. Geçen haftada devlette acildeydi 2 doktor 1000 kişiye bakmışlar durum çok kötü yani hem doktorlar hem de hastalar için. En çok da şeye kızıyor %70inde birşey yoktu diyor gelip orda kapıp 2 gün sonra hasta olarak geliyorlar diyor, kimseye test yapmak istemiyorum diyor çünkü şüphelenip yaptıklarının hepsi pozitif çıkmış sonra yapmayı bırakmış, aileler perişan oluypr ağlıyorlar 1 saat susturamıyorsun diyor mormalde ilgilenirim çok ama dışarıda 5 saattir bekleyen insanlar var diyor. O kadar felaket tellallığı yaptılarki (ihalesiz aldıkları aşıları satmak için) medyaya da fırsat sürekli ölen haberi veriyor çoğunun kronik rahatsızlığı var hem normal gripten de her yıl birsürü insan ölüyor, neyse biri beni durdursun. çevremde olanlar var en yakın kardeşim işte 3 günde atlattı bağışıklık sistemi ile ilgili diğer hastalıklar gibi buna inanır bunu söylerim. Allah herkese yardım etsin.
kıyamam ben sana..üfff ya 4 saatte yakın elektrikler yoktu....
arada 1 portakal
sonra 1 elma
ben misafir bekliyorum<bu aksam katilmiyacagim>aksam yemegimi daha yapmadim ama balik<salata ve ekmek olacak<kacamak yok>
kızlar yemek yiyoruz görüşürüz.
Canım melakolicim,canım teşekkür ederim,bu arada bende yılbaşını kutlamadığım için katılmak istemiyorum,aslında kızlar bişey söliycem ama bana darılmayın nolur yılbaşı bize ait bir kutlama değil ki bizim yılbaşımız başka zamanda muharrem ayının 1'i yani 17 aralıkta,eğer bu çekiliş bayram çekilişi olursa bende varım
canım sana teklifimi yazacağım özeline bakarsın. Şuradan şunu söyliyim kopma litfen ne zorlukla veriyoruz almak öylemi çok kolay.
canım geçti galiba nezlemi ne benim bünyem mi kuvvetli anlamadım arada hapşırıyorum hem de pazardan beri o kadar, inşallah gelmiş geçmiş olur.
maske konusunda haklısın yoksa annem 4 günde 5 kilo aldırır
ben de önlem almıyorum canım yaşıyoruz işte ne yapalım değilmi? çok severler çokkkk.
ben anneannemdeydim :kedi:
yok ne ateş ne birşey sanırım geçti bile hastalıkların hepsini de çabuk atlatırım :)
Annemlerde kalmam kötü olacak gerçekten ama baştan kurallarımı koyarım yoksa gelmem derim kaydirigubbakcemile5
canım yazık sana, soğukmu hava, biz kombisiz idare ediyoruz ev sıcak ama pastırma yazı vardı, yorgan çıkardığıma bile pişman oldum. Ama bugün hava soğuktu evler de soğur birkaç güne. Sen bu hafta akşamı hep hafif atlattın ve sanırım iyisin bu hafta yerimseniben
afiyet olsun hepinize gözüme bir kek çarptı sadece.
ben de öğlen balık salata yedim,
sonra çaylar 2 küçük parça kabak tatlısı yediim :sinifsinif:
yemek yiyeceğiz birazdan suluköfte var.
hayatım bu konuyu arkadaşlarla da çok tartışmışlığımız var yurt dışında da bulundum noel de christmasda da bulundum bizimki tabi öyle bir kutlama değil. Biz müslüman bir toplumuz isanın doğumunu kutlayacak değiliz. Kendi adıma sadece ve sadece eski yılı geride bırakmayı ve yeni yıla girmeyi kutluyorum bir çok arkadaş da müslüman da benimle aynıdır. Eski takvimi değil yeni takvimi kullandığımız için bu günü kutluyoruz. Çocuıkluğumuzdan kalma bir alışkanlık.
Ama bu konuda aramızda bir polemik yada problem çıkmasını istemem niyetimiz bu mevzuları tartışmak değil (zaten yeri de değil burası) sadece diyet.
İsterseniz ayrıca bayram çekilişi de yaparız ama zaman kısa yetişirmi bilmem.
Afiyet olsun canım. Güzel beslenmişsin.hayırlı akşamlar herkeseee
bugün kaçamak yok aferin bana
sabah kahvaltı
ara süt
öğlen yağsız domates soslu az kepekli makarna ve yoğurt
ara süt ve yarım diyet bisküvi
akşama börülce
ve kesin eşim 8 sularında meyve suyu sıkar bana yada meyve getirir
işte bugün böle bitceğe benziyooo
askito canim ne oluyor san iki gündür toparlan ahhh bu anneler benim anneme de ben kilo veriyorum diyorum verdigim kiloyu söyleyince kedin bir kizdi bana beni manken hastaligina tutldum saniyorshopaholic canim güzel yorumun icin tesekkür ederimm.. memnun oldumm .
acibiberim :)))
yha kizlar yediklerimi yazayimda .. son yazdiklarimda $ok gecirmeyin ama :)
sabah 1 kk kasar peyniri
1 saat sonra kücük kase cornflakes
ara 1 müsli
2 saat yürüdüm
ara 1 müsli
aksam 1 kase corba.
günü bitirdim derken
annem aradi
kizim gel tarcinli sütlac yaptim :))
yok anne diyetteyim bennn didim :roflol:
telefonu kapattim.. esime isten ciktiktan sonra anneme git istersen sütlac yemeye cagrio didim :)
aaa askim sen cok seversin git dedi
gittim,
annem ne kadar zayiflamissin , böyle kal daha vermesende olur .. demesiyle birlikte kendimi
koca bir tabak makarna .. yagda kavrulmus patates ve izgara kanat'in önünde buldum :roflol:
pimsanmiyim?
niyeyse diilim :))) atin beni denizleree :roflol:
canim cok gecmis olsun aman kendine dikkat et sevgilikaptanimkızlar merhba hastayım birazcık acayip bir yorgunluk vardı 2 gün de erkenden uyudum öyleki melisin uyku saatine kadar bile aralarda uyumuşum. Burun tıkanıklığım ve akıntım var biraz ateş falan yok, aslında pazardan beri hafif burun tıkanıklığı vardı da bilmem nezle gibi. Bakalım nasıl ilerleyecek, kızımdan korkuyorum bugün birkaç kere hapşırdım evde maske de yoktu. Çevremde hasta kimse de yoktu nedir anlamadım şu malum grip değildir umarım, ama onda çok ciddi ateş oluyor. Eşim pazar nöbetçiydi özelde olmaısna rağmen 240 hasta bakmış normalde pazarları 40 falan bakardı. Geçen haftada devlette acildeydi 2 doktor 1000 kişiye bakmışlar durum çok kötü yani hem doktorlar hem de hastalar için. En çok da şeye kızıyor %70inde birşey yoktu diyor gelip orda kapıp 2 gün sonra hasta olarak geliyorlar diyor, kimseye test yapmak istemiyorum diyor çünkü şüphelenip yaptıklarının hepsi pozitif çıkmış sonra yapmayı bırakmış, aileler perişan oluypr ağlıyorlar 1 saat susturamıyorsun diyor mormalde ilgilenirim çok ama dışarıda 5 saattir bekleyen insanlar var diyor. O kadar felaket tellallığı yaptılarki (ihalesiz aldıkları aşıları satmak için) medyaya da fırsat sürekli ölen haberi veriyor çoğunun kronik rahatsızlığı var hem normal gripten de her yıl birsürü insan ölüyor, neyse biri beni durdursun. çevremde olanlar var en yakın kardeşim işte 3 günde atlattı bağışıklık sistemi ile ilgili diğer hastalıklar gibi buna inanır bunu söylerim. Allah herkese yardım etsin.
valla meliscim ben varim böylesi daha iyi olurkızlar kardeş takımla çekiliş yapacaktık ya takım üyeleri derler ki kardeş takımı pek tanımayız ne isterler nelerden hoşlanırlar bilmeyiz çok zevkli olmaz kendi aramızda yapalım derler. Ne dersiniz.
Biz de kendi aramızda yapalım derim ben.
kuzum ne oldu kendini takimdan ayri tutma inanki buranin insana cok faydasi var hergün gel yaz derdini paylas icine atma be canim kardesimgünaydın melisciğim geçmiş olsun canım verdiğin bilgiler için teşekkürler bu konuda acyip kafam karışık
birkaçgündür giriyorum bakıyorum okuyorum takımdan uzak kalınca pek gelesim olmuyor zaten diyet falanda kalmadı hediye konusunda bende varım ne derseniz varım
evde kolay gelsin canim sen ne is yapiyorsun aman kizlar kendinize dikkat edin bu illet hastaliga yakalanmayalimselam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
MELİS cim canım çok geçmiş olsun..biz sağlık personeli birinci derece risk altındayız..benim de en son nöbetim o kadar kötü geçtiki...normal hasta sayımızın 3 katıydı..çok kötü ortalık ve ben de aşı olmadım..bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum ..bol bol ballı limonlu su içelim arkadaşlar öok faydalı..
meliscim bu arada ne zaman uygun olursa o zamn yazarsın cnm beni listeye..ben paylaşımdayım..
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de akşamları yazabilciem sizlere ve diyalogum kopmamış olucak:1hug:
canim afiyet olsunısındım :))
bugün ankara soğuk ve be bu yüzden su içemiyorum(
neyse akşam ne kadar telafi ederim artık bilmiyorum
akşam menüm çorba biftek yoğurt ve ekmek