Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, bu diyeti komşuma bir dktor vermemiş. Bir forumdan bulmuş. Ender Saraç'ınmış. Diyeti uygulamış komşum ve iki haftada bariz değişiklik görmüş. Bir hastalığı yokmuş komşumun.

Sana nazar değdirdik biz şekerim. Tü tü tü maşallah. Nazar boncuğunu eksik etme. Neyse, bugün toparlarsın sen, güvenimiz tam kaydirigubbakcemile5

Çok büyük geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini ve vitamin al, her fırsatta dinlen. Malum grip değilsindir canım. Hastaneler ile ilgili yazdığın tablo hiç içaçıcı değil. Çok üzüldüm. Tüm doktor ve personelin kendine çok dikkat etmesi lazım. Kendini çok iyi koru canım. Geçmiş olsun.

günaydın kızlar 7 mesaisi yaptık yine. Hala ateşim yok sadece hapşuuu arada :))
işin kötüsü anneanneme gideceğiz bugün önceden söz vermiştik maske temin etmeliyim.
gerçi eşim diyorki 70 yılında bir salgın olmuş onu geçirenler annelerimiz babalarımız falan buna bağışıklık kazanmışlar kardeşinden anne ve babana bu sebepten geçmedi diyor, bilmem artık.

Nactigallim çok teşekkür ederim değilimdir herhalde bilmiyorum en büyük belirtisi yüksek ateşmiş ama yine de önlemimi alayım. Nasıl alacaksam kızım burnumun ibinden çıkmıyor, git diyince de ağlıyor.

bu arada kızlar eşim kongreye gidiyor yarın erkenden 4 gün yok (( biz de annemlere kapak atarız belki ama rejimim için iyi olmaz bu

kızlar kardeş takımla çekiliş yapacaktık ya takım üyeleri derler ki kardeş takımı pek tanımayız ne isterler nelerden hoşlanırlar bilmeyiz çok zevkli olmaz kendi aramızda yapalım derler. Ne dersiniz.

Biz de kendi aramızda yapalım derim ben.

günaydın melisciğim geçmiş olsun canım verdiğin bilgiler için teşekkürler bu konuda acyip kafam karışık
birkaçgündür giriyorum bakıyorum okuyorum takımdan uzak kalınca pek gelesim olmuyor zaten diyet falanda kalmadı hediye konusunda bende varım ne derseniz varım

meliscim geçmiş olsun canım....
bencede basında abartıyorlar ve nerden aldıkları ne kadara aldıkları belli olmayan aşıları bize vurmaya çalışıyorlar.... en şiddetlisinden grip oldum ve atlattım çok şükür... başıklılık sistemimizi kuvvetlendirmek önemli bence... sanada acil şifa diliyorum canım arkadaşım

sağol canım ne bileyim herkes domuz gribi olunca öleceğim zannediyor. Pazartesi çok komikti metrobüse bindim çantamı açtım mendilimi çıkardım herkes bana birazdan patlayacak bomba gibi baktı halbuki ben sadece elimi silecektim birşey bulaşmış insanlar bu derece tedirgin istanbulda hali görseniz içler acısı herkes vasıtalara maskeyle biniyor, moralimiz bozuluyor hastalıklı bir toplum olduk.

çok teşekkürler dosbam. ben de herkes gibi söyliyim başbakan olursa olurum doktorları olma dedi demekki halk niye olsun. Evet canım sen de güzelim de bahar da herkes atlattı. Evet vitamin ve portakal suyu en iyi dostlarım. iyiyim şimdilik birşeyim yok bakalım direncim de iyidir genelde.

bilmiyorum melisciğim iyice koptum bakıyorum okuyorum bişeyler yazmadan kaçıyorum diyettende koptum yakında eski kiloma dönerim moralim çok bozuk bu konuda

gunaydin herkese.Kahvaltimi yazayim 1 dilim normal ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta,3 tane zeytin,birazdan yesil cayimi icerim.

günaydın kızlar umarım herkesler iyidir.bazılarımız hasta,bazılarımız bıkkın,bazılarımız sıkkın.ooof of.
mafoldumben
meliscim geçmiş olsun hayatım.inşallah hayırlısı ile yavruna bulaşmadan atlatırsın.bu domuz gribi konusunda da haklısın hayatım.
bencede kendi aramızda yaparsak çekilişi daha iyi olur. birbirimizi azda olsa biliyoruz.
bu arada şimdiden Allah kavuştursun diyeyim. annene gidersen maskeyi orda hiç çıkarma,belki nefis yemekleri yemene engel olur. kaydirigubbakcemile3
melzeyitcim,canın bişeyemi sıkıldı. toparlan hayatım ya ne güzel gidiyordun ne oldu şimdi. bak ebru şallıyı düşün,kilo verdiğini düşün.hadi bacım ya bırakma kendini ama. :teselli: dosbacım fikriyecim sizler nasılsınız.

dün öğle yemeğinde;
yarım tabak pilav,az tavuk sote,pilavın yanına koydurdum soteyi.1 çorba kaşığı kadardı.1kepçe ezogelin çorbası,1tabak salata.
akşam 1 porsiyon meyve yedim.sonra geç saatte dayanamadım taze pişirdiğim ıspanaktan 1 tabak yedim.kaydirigubbakcemile
bu sabah kahvaltım dün ile aynıydı. 1 dilim çavdar ekmeği*peynir,zeytin,çay
az önce yine 1 bardak çayla,3-4 ad.grissini yedim. öğle yemeği belli değil saat 2-2.30 arası yemeyi düşünüyorum yine.

ferdacim verdigin bilgiler icin tskler canim..
burasida vahim ama ben .. düzenli elimi yikamaktan baska önlem almiyorum.
allah yazdiysa olur zaten.
bizim insanimiz herseyi abartmayi cok seviyor lülülülülülü

melzeyitcimm canimm dön diyetine bak bende 1 kilo alivermisim 2 gün tikinincaa..
simdi cumaya kadar onu vermeye calisacagimm elimden geleni yapacagim..
kilo almak ne kafdar kolayy :))
hadi 2 günlük bir hedef koy kendine .. 100 gram bile versen kar !:1ninca:

selam fıstıklarrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsınız şekerler?
ebn de evden yeni gelebildim..eşimin dükkandayım şu an..sabahtan beri evdeydim 2 gündür usta var evimizde..iç kapılarımı boyatıyorum..aman en zor işmiş yaa...elimse elektirik süpürgesiyle gezziyorum..ama sonuç güzel olucakk inşşhihoyyyt
MELİS cim canım çok geçmiş olsun..biz sağlık personeli birinci derece risk altındayız..benim de en son nöbetim o kadar kötü geçtiki...normal hasta sayımızın 3 katıydı..çok kötü ortalık ve ben de aşı olmadım..bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalışıyorum ..bol bol ballı limonlu su içelim arkadaşlar öok faydalı..
meliscim bu arada ne zaman uygun olursa o zamn yazarsın cnm beni listeye..ben paylaşımdayım..
bu arada eve internet aldık kızlar bu akşam kullanabilicem..bundan sonra ben de akşamları yazabilciem sizlere ve diyalogum kopmamış olucak:1hug:

Canım, ateşin yoksa sorun yoktur. Bence medya ve sağlık bakanlığı bizi çok fazla endişeye sevketti. Herşeyden işkillenir olduk. Anneannene de giderken zaten önlemini de almayı planlıyorsun, bozma moralini. Kıyamam ben de bebişine. Ağlamasın o. Rejim meselesine gelince, annenlerde 4 gün kalman kilolarına hayırlı olmayabilir ama bu dönemde rahatsızsın, zaten rejim düşünme.
Tamam canım, uyarım ben. Güzel olur.

bilmiyorum melisciğim iyice koptum bakıyorum okuyorum bişeyler yazmadan kaçıyorum diyettende koptum yakında eski kiloma dönerim moralim çok bozuk bu konuda
Melyezitcim, sakın eski kilona dönme, ne zorluklarla gidiyor bu kilolalar ve ne kolay da geri geliyorlar. Rejim yapasın gelmiyorsa bile içinden gel buraya, yaz. En azından rejim fikrini unutmamış olursun.
Diyetten zaman zaman kopuluyor. Üzerine çok baskı koyma, daha kötü olabilir. Gitme sakın…
gunaydin herkese.Kahvaltimi yazayim 1 dilim normal ekmek,1 k.k peynir,1 yumurta,3 tane zeytin,birazdan yesil cayimi icerim.
Afiyet olsun canımcım.

Çok güzel beslenmişsin canım. Afiyet olsun.
sabah 2 kasik az yagli yogurt .. 1 haslanmis yumurta..
Afiyet olsun canım. Dün yaptığın kaçamağı kapatmayı düşünüyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…