• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

moralim bozuk yha.. beynim döndü cikolataya saldirdimm
kaynatam getirmis :((
sonrada taze taze pidenin yarisini götürdüm 2 sosisle birlikte, sabahta kahvaötiyi fazla kacirdim.
2 saat yürüyüs bosa gitti :((

nazara geldim istee
ah kuzum neler yaptin sen öyle hemde o saatte neyse bu hafta daha kacamak yok neyse allahtan 2 saat yürümüstünde ya bide yürümeden yeseydin
Allah daha çok seneler nasip etsin inşalah.....

Canım komşunda herhangi bir hastalık falan var mı onuda sorarak diyet listesini yazarsan memnun olurum.

Bende aşkito ne güzel azcık bişey yemiştim tüm gün boyunca sınırlı yemiştim.Kardeşim dışardan geldi demin yarım ekmek arası bişey yaptırmış onu yedim.Ne zamandır yemiyordum çok canım çekti.Ama pişman oldum şimdi.Baharcığımında eklediği linki gördükten sonra dahada çooook pişman oldum.Yarın yemiycem artık ağır yemek inşallah....:çok üzgünüm:
canim neler olmus size böyle aksam aksam hadi bakalim kizlar kacamak yok artik
coooooooooooooooook tatli annesi benim yerime isirsana onu
kızlar herkese günaydın. aşkito işyerin olan biri için çok güzel bri başlangı.maşallah yavruna çooook tatlı.gerçi resminide görmüştüm,hep yazıcam unutuyordum.ayrıca onun çorabını yerim ben.
shapoholic sanada günaydın canım.geçmişi okuyamadım dün akşamda gelemedim.ne yaptın takımdaymışsın dimi.gerçi yarın akşamı bir okurum şimdi.
bu arada kızlar dün akşam bişey yemem dedim ama,çok az çinakop ve salata yedim ama çok az gerçekten. 1 porsiyon meyvemide yedim. suyu toplasanız 1.5 lt ancak içtim ama daha iyi olacak inşallah.
bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği,peynir zeytin ve 1 bardak çayla kahvaltımı yaptım.
cok güzel yemissin canim
selammmmmm a.s.
diyetisyenden geliyorum pek bi keyfim yerinde kızlar :))
şimdi de güne gidiyorum ben bu gazla dikkat ederim çok bişi yemem :))
akşam görüşürüz
iste bu be hadi heyyyyyyyyyyyyyyyyyt cekilin dosba geliyor
kızlar ben de bu sabah kardeşimi sağlık ocağına götürdüm üşütmüş baya terli terli gelip dikiyo kafasına soğuk suları olacağı buydu tabi :oklava:
neyse saat 11.30 gibi geldim eve sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştım gelince yarım bazlama ve iki dilim kaşar yedim :kedi: bundan sonra da 2 tane ara yaparım akşamla öğlen bir olur akşama da büyük ihtimalle ıspanak ve yoğurt yiycem..
ay canim gecmis olsun bu gencler ne olacak bilmiyorum bir taneden benim basimda var oglum atlet giydiremyiorum antremandan cikiyor islak sacla kurut diyorum dinlemiyor bide saclar uzun

canım yinemi başladı o uyuz migren. biranönce kururda kurtulursun inşallah Çok üzgünüm çoook
canım benim bırakma kendini sakın.hem antibiyotik kullanırsın hemde dikkatli beslenmeye devam edersin. istersen bisiklet olayını biraz ertele,yorma kendini. opuyorumnanakta
gitmedin hayatım ne bileyim buay düzelir diye diye 4 aydır aynı.şimdi onun içinde gidecem pisikolojik dicekler sinir olacam kendime. :mymeka
QUOTE]

canim migren degil bu sefer biliyorsun bundan 3 hafta kadar önce hastalanmistim ve burun cevrem iltihaplanmisti antibiyotik kullanmistim ama tam gecmemis hafta sonu cok kötü kafam agridi dün dr gittim ultrasonla bakti hala iltihap var dedi onun icin kullanacam
canim yinede ihmal etme belki hormonlarinda bi bozukluk vardir

Son düzenleme:
kızlar nerdeyse bir haftadır hiç bakamadım topiğe,arkadaşım hastaneye yattı düşük tehlikesinde ona refakatçılık yaptım neyseki sevindirici haber bugün geldi taburcu oldu,benim adet problemim devam ediyo bir hafta geçmesine rağmen hala adet olamadım ve çok şiştim ve sancılarım var :((( geçmiş çok olmuş okuyamıyorum ama ben sizi özlüyorum yaaaa

canim arkadasina gecmis olsun dr gittin mi hic ihmal etme bizde seni özlüyoruz firsat buldukca gel

bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi

bugün ne yedim kizlar
sabah erken yaptim kahvaltimi ama cok az yedim onuda ilac icmek icin
yarim dilim ekmek ve biraz peynir
isyerinde 1 kahve 1litre su
1 elma
öglen aslinda kahvalti yaptik cünkü yemegim yoktu
1 bardak cay
domates salatalik
cok az patates
zeytin
ögleden sonra 1 litre su 1mandalina
aksama
brokkoli yaptim cok az ondan yedim
yatasiya kadar yarim litr su
aslinda bugün yüzmeye gidecektim ama kizimi birakacak kimse yok oglumun antremani bugüne alinmis
kizim da öksürüyor onuda götüremem
yani bugün yüzme kaldi

Çok güzel beslenmişsin canım. Afiyet olsun.

<geçmişe tek tek tek cevap yazdım ama püüff uçuverdi sini roldum aklımda kalanlar nachticim evlilik yıldönümün kutlu olsun aşkitocum oğluşun çok tatlı maşallah.kızlar diyetler çok iyi gidiyorr...
dün eşim pc yi şirkette unutunca nete giremedim ve bugüne gelince çıkarın sopaları atın domateslewri bana
sabah 2 ıspabaklı börek
arada 1 tane kurabiye
öğlen börülce
arada çeyrek kase k flakes
akşam 4 köfte ve yoğurt ve
atın atın acımayın bana...niye yedim ben o börekleri kurabiyeleri birde içtiğim 2 bardak süt varrr...:mymeka:

kızlar yine gitmeme lazım doğru dürüst geçmişi okuyamadım kızım dersinde yardım etmemi istiyor ne yediğimi yazayım bari sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı 1 kaşık bal öğle 4 kaşık kıymalı karnıbahar 1kase yoğurt ara meyve maalesef neskafenin yanına bir parça çikolata hemde antepli fıstıklı hazırlayın sopaları

Kızlar,komşum şimdi Ender Saraç'ın 6 haftalık diyetini getirdi.
Yarın gerekli malzemeleri alıp başlayacağım.

Diyetin adı: kayısı ve badem müslisi

Müslinin tarifi: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan kıyılmış kuru kayısı.

Malzemeleri karıştırıp blenderdan geçiriyorsunuz. Hazırlanan karışımı 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçaya ayırıyoruz. Her porsiyonda karışımı bir bardak diet soğuk süt ilave ederek tüketeceğiz.

Her günkü program:
Kahvaltı: 1 porsiyon müsli ve yarım mu
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam yemeği: meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: 1 portakal
Meyveler: elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik, 1 mango

Akşam yemekleri:
Pazartesi: 1 parça tavuk kanat ya da göğüs yanında salata ve 1 meyve
Salı: 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç
Çarşamba: 1 çay fincanı yer tutan spagetti ve 1 meyve
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü yanında haşlanmış havuç. İsterseniz yanında haşlanmış brokoli
Cuma: Ton balıklı yeşil salata, Bir katı yumurta, 1 meyve
Cumartesi: 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası, 2 haşlanmış patates. Bir meyve.

kızlar yine gitmeme lazım doğru dürüst geçmişi okuyamadım kızım dersinde yardım etmemi istiyor ne yediğimi yazayım bari sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı 1 kaşık bal öğle 4 kaşık kıymalı karnıbahar 1kase yoğurt ara meyve maalesef neskafenin yanına bir parça çikolata hemde antepli fıstıklı hazırlayın sopaları

Neskafeye de ne yakışır antep fıstıklı çikolatakaydirigubbakcemile3

Kızlar,komşum şimdi Ender Saraç'ın 6 haftalık diyetini getirdi.
Yarın gerekli malzemeleri alıp başlayacağım.

Diyetin adı: kayısı ve badem müslisi

Müslinin tarifi: 2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan kıyılmış kuru kayısı.

Malzemeleri karıştırıp blenderdan geçiriyorsunuz. Hazırlanan karışımı 12 porsiyon olacak şekilde eşit parçaya ayırıyoruz. Her porsiyonda karışımı bir bardak diet soğuk süt ilave ederek tüketeceğiz.

Her günkü program:
Kahvaltı: 1 porsiyon müsli ve yarım mu
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon müsli ve yarım muz
Ara: 1 avuç kuru üzüm
Akşam yemeği: meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: 1 portakal
Meyveler: elma, kayısı, 2 kurutulmuş erik, 1 mango

Akşam yemekleri:
Pazartesi: 1 parça tavuk kanat ya da göğüs yanında salata ve 1 meyve
Salı: 2 yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuç
Çarşamba: 1 çay fincanı yer tutan spagetti ve 1 meyve
Perşembe: İnce dilimlenmiş bir tavuk göğsü yanında haşlanmış havuç. İsterseniz yanında haşlanmış brokoli
Cuma: Ton balıklı yeşil salata, Bir katı yumurta, 1 meyve
Cumartesi: 1 parça hindi göğsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmiş biftek, havuçlu brokoli salatası, 2 haşlanmış patates. Bir meyve.

sen yapacakmısın canım bu diyeti

bu arada kaç zamandır yazayım diyorum unutuyorum bende yılbaşı kutlamayanlardanım ama emirel im dediği gibi kurban bayramına bir çekiliş olursa girebilirim şekerler...

kızlar çok mutluyum çünkü haftaya gündüzleri de nete girebileceğim ay benim için çok kolaylık olacak yuppi diyorum ve şimdilik esenlikler diliyorum bana bol bol dolmateslerini atıp sopalarını çıkarabilrisiniz bugün hakettim kabul ediyorum...öpüldünüz şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlar
yeni geldim çok kaçırmadım tek fazlalığın 1 börek 1 sütlü tatlı
zaten sütlü tatlı var artı diyetimde
böreği de hiç ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım

Back