kacak kecileri kaciracak canim
telefonum biraz dandik bisey zar zor foruma giriyor ve login yapamiyorum yazmayi hic yölemiyim zaten öyle fonksiyonlara sahip degil benim külüstür
akilli basli bir telefon lazim banada iste hersey mani'ye bakiyor
tesekkür ederim canim. aslinda kendi hazirladigin planda haftaya 65-en fazla 66kg olacaktim ama haftada en fazla 500gr verince artik ne zaman 65 olurum bilemiyorum. ama en azindan kilo veriyor ve 6lardayimya bu bana knedimi iyi hissettiriyor. ve herkes bu hafta sonu yine kilomu vermissin sen baya ince görünüyorsun dediler nasil sevindim anlatamam. birde soruyorlar nasil verdin diye, bende benim yaptiklarimi anlatiyorum. herkesin sorunu ayni bogazimi tutsam vericem diyor
bu yorumdan sonra bakalim bizim citira
insallah canim bakalim
cok güldüm ya cok sagol
ben bir kücüksün abla alabilirmiyim
tesekkür ederim kaptancim, bende 6li rakamlardan cok mutlu oluyorum ama heran 7 olabilir diye korkuyorum nedense. birdaha hamileyken bile 7lere cikmak istemiyorum o derece biktim 7lerden
hosgeldin canim ben nur, 22 yasimdayim, listeye girmeden gruba basladigimda 82kg falandim yanlis hatirlamiyorsam.
78le listeye girdim simdi ozaman 10kg daha azim, hedefim en az 10kg daha vermek. suan böyle bisey yazdigima inanamiyorum cünkü bende dedigin gibi daha önce diyet deneyimlerim olup bi zaman sonra birakmis ve kendimi sismanligin cikilmasi zor bir müebbet gibi görüyordum. taaki bu gruba girene kadar. simdi her hafta oyun oynar gibi kilolarimizin gitmesini izliyorum cok mutlu oluyorum.
motive olup diyete baslama sebebim ise forumdaki diyet gecmisleri olan basari hikayeleri olan insanlarin hikayeleri ve nette zayiflamadan önce ve sonraki fotograflar. millet veriyor ben niye veremeyeyimki dedim basladim.
arada bir sebeplerle guptan uzak kalmamda oldu fakat simdiden söyleyeyim bu grupta düzenli olursan acayip gzl kilo veriyorsun, gruptan bazi nedenlerle uzakda kalanlar kilo alip dönmüs oluyor bu yüzden katilimina dikkat et derim.
tekrar hosgeldin canim
gecmis olsun diyelim canim, hayirdir insallah..
tsk ederim canim
aynen haklisin canim, sagol tsk ederim.
gecmis olsun kaptancim.
gecmis olsun canim.
güzel menü ama kimin bilemedim yanlışlıkla başını sildim..
güzel menü..
çocuklar hastalanınca morlamen çöküyorum..
bu hafta olmadı ebrucum beğenmedim..yinede teşekkür ederim..