- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
benimde bugün akşama balık planım var ama babam alırsa o değilde ütüyü yapım da bide jillian yapcam
ben zumba yapcam bugün video araştırıyorum. jillian a devam etmiycem çok sıkıcı şaka şaka zor geldi cidden o bana azmim yeterli değil ona anlaşılan
Ay hiç bilmiyorum ya. Neden böyle oluyor sürekli anlayamıyorum. Sürekli sürekli aynı hezimeti yaşıyorum ben de..
Daha kaçamak yapmadım ama 1. günüm zaten. uff
Hoşbulduk canım benim, özlemişim sizleri.. Depresyondayım yine. Okumuşsundur diyet durumumu nasıl olacak böyle bilmiyorum, bıktım hep aynı sonuca varmaktan. Buse çok haklı ya o ilk kaçamak sonrasını getiriyor, bu işler kaçamaksız olunca istenilen sonuca gidiyor. Yoksa insan maymun iştahlı 1 kaçamak oluyor sana 10 kaçamak...
durdurmak zor oluyor canım bide aylarca sıkı bi diyet yapıp da özgür kaldıktan sonra daha da zor oluyo ben korumayı beceremedim mesela aldım ve tekrar diyete girdim bu böle bi kısır döngü sanırım
ya kızlar moral bozmak yok, vericez bu kiloları kurtulcaz. bunun umuduyla yaşıyorum. ömür boyu diyet yapmak istemiyorum. şu kilo verip de sonrasında almayan insanlar araştırmak lazım kiloları verdikten sonra. yani bu insanlar ne yapıyor arkadaşım ya ne yapıyor