- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
Yok kızartmıyorum Hatta kıyma kattığım için sadece bir iki damla yağ katıyorum. Üzerine de sarımsaklı yoğurt
Ayy şimdiden canımmm çektiii
ay çok güzel evde hiç yemek yok bugün bizim. peynir ekmekle diyet yapıyom resmen :26:
kızla rbend edün markete giidp sebze aldım bol bol
karnıbahar , brokoli, ıspanak , pırasaa he rgün birini yerim 1-2 günde protein tavuk salata sıkıştırırım araya evde getiirnc eiyi oluyor.
birde dukancılar bi kısır yapıyor karnıbahardan çok gzüel görünüyorr
ooh ohh miss ben de eski dukancıyım ama o tarifi bilmiyorum. bakıp yapabiliriz biz de güzel olabilir
Selam kızlaarr, kayınvalidemdeyiz
Kızlar ikinci olmusuz cok sevindim, kilo verenleri tebrik ediyorum:)
evet 2. olduk süperiiizz canan hariç
Dunku menum
Sabah 6:50
yarım dilim ekmek
cok azcık bal kaymak
Oğlen 12:45
1 kepce corba
kofteli yemek (4 köfte)
1 servis kasıgı makarna
1 kasık salata
Aksam 17:45
2 kasık karnıbahar
1 servis kasıgı biberli domatesli bi yemek
1 kase corba
Su 1,5-2 lt
gunluk tempom:)
makarna dışında güzel menü canım. o akşamki sebze yemeği yağda yüzen sebzelerden türlü olmasın
Bu sabah kahvaltıda cok ölçülüydüm, normalde kayıncalideme gelince hafta sonu ipin ucu kacıyordu, ama bu sefer tebrik ettim kendimi valla:)
Kizlarr merhabaaa 1 hafta uykusuzluktan sonra aksam erkenden uyumusum menu yazamadim sayfalari okudum ama aksam alinti yapacam cunku misafir gelecek yooooooooo ben napacam ya kadin her gittigimde borekler tatlilar her bisi yapio simdi yapmasam ayip olacak ne yapsamki fikri olan?ha bi de spor planim yarina kaldi cunku evi indirip kaldiracam bugun:) dunku menumu yazayim
Sabah
1 nescafe
1 salatalik
1 domates
Ogle
1 elma
2 bardak bitki cayi
Aksam
Sevdicegimin tarifi firinda sebze(biber kabak patlican) ve sarmisakli yogurt esliginde
1 lt su
Aslinda hedefim yuksekte standart oldu haftada 1 kilo bi hafta sporla nasil olacak test etmem lazim o yuzden hedefim 1 kilo vermek kaptan.
Spor icinde bi program hazirlicam aksama yazarim.
menü süper görünüyor. bence kısır yap. yanına tavuk salatası yap. kereviz salatası da çok güzel olur. bir dee misafirin için börek yap. diğerlerinden yersin hem anlamaz bile.