- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
üzülme canim eski haline dönmek senin elinde, yalnizca birazcik zamana ihtiyacin var bunun icin
sağ ol canım yaa
mıymıylanmakla mızmızlanmakla olmuyor benim icraata geçmem şart spora yüklenmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme canim eski haline dönmek senin elinde, yalnizca birazcik zamana ihtiyacin var bunun icin
evet canım doğru tespitler yapmışsın kolları bana da anoreksia gibi geldi aşırı ince
iyi geceler nurcum
sorma canım batırdım ki ne batırdım toparlayacağım yarın sabah tartılacağım ne halt ettim kendime görmek istiyorum. o acıyla tüm hafta direnmek istiyorum kaçamaklar
geçmiş olsun kızına canım. ateşi düşer bir an önce inş :26:
teşekkür ederim canım
asıl tatlım
bende asılcam bu hafta
ayrıldığım 87.5 kiloya gelmeye çalışıcam ama zor görünüyor
2-3 haftada ancak toparlarım
kızlar herkese iyi gecelerr
yatayım bende
arada kızımın ateşini ölçmeye kalkacam
ebrucugum tesekkur ederım.haftaya daha ıyı olacak ınsallah.regl olmazsam kesın - çıkarım.LAydLiNe
sinirim bozuldu kızlar yaaa resmen yanlarım pörtlemiş aynada kendime bakmak istemiyorum
burcuuu ben jillian a başlıycam başka güvendiğim bi kardio programı yok şuan. senin bi önerin var mı? acil yanlarımdan göbeğimden ve totomdan kurtulmalıyım sıkılaştırmalıyım sinir oldum kendime yaaa
Nur' cum o liste takım içi listemiz. Yani genel takım listesi değil. Şuan toplamda 18 kişiyiz. Haftalık herkesin kilosunu bir arada takip edebilmek için o listeyi yaptım canım. Çokta iyi oldu.
Ayrıca seni kocaman tebrik ediyorum. Çok iyi kilo verdin. İnşallah listeye girdiğin zamanlarda da böyle güzel kilolar verirsin.
kaptancim listeyle ilgili bisey yazmistim biraz evvel okumadin sanirim, hataolmus olabilir diye yazayim dedim yoksa kurallardan bihaberim ama orada kiloda benim gecen hafta listede yokkenki kilom yaziyordu (70.2). en son listede oldugum kilom 72.3kgaslinda
Başın sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin inşallah. Sevdiklerine de sabır versinkizar amcam vefat etti eger arabada yer olursa memlekete gidicem haberiniz olsun.