- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
bızde limon agacı var cnm bende onu dusunuyorum şimdi elimde hz Aişe var ama bı turlu devam edemıyorum ama bu kıtapta coook guzel
Ayyy kesınlıkle lımon agacı canım bir cırpıda okudugum kıtaplardan bırı , hemen arkasındanda ucurtma avcısı ve bın muhtesem gunes . Ohhhhh mısss kafanı kaldıramıcaksın
Bende limon ağacını düşündüm ama benim başka bir topiğim var kitaplarla ilgili. Kasım ayında şuan toplamda 3 kitap okumuşum. 4. ye başlayacağım. Kasımın bitmesine az kaldı acaba limon ağacını bitirebilir miyim diye düşündüm ama bitmese bile limon ağacına başlıyorum. Çokta merak ediyorum kitabı. Uçurtma avcısını da çok söyleyen var en kısa zamanda onu da okuyacağım inşallah.
Evet canım senin de bildirmen gerekiyor ama tartın yanında yok galiba. Eğer bulunduğun yerde tartı varsa sen yine de tartıl bir fikrin olur. Ama asıl tartılma işini eve bırak. Bizim için önemli olan o olacak. Ayrıca menülerin çok kötü. Senin mutlaka sağlıklı ve düzenli beslenmen lazım. Metabolizmanı böyle mahvetme. Biran önce başla lütfen çünkü önünde uzun bir zaman var.Menu yazacagim gunlerde gelecek elbetyediklerimi yazayim
Sabah
Domates, biber, 1 minnak peynir, 1 bardak sekersiz cay
Ogle
1 elm
Aksam
Firinda Domates, sogan, biber 1 kase kadar
1 sekersi cay
1 turk kahvesi
Az biraz da cekirdek yedim karpuz cekirdegi
Ben de kilo bildirecekmiyim pazartesileri tartiliyordum eger not aldiysam yazayim almadiysam nasil yapacagim fikri olan.
Tebrik ediyorum Nihal' cim eğer sabredersen eminim haftaya çok iyi bir sonuç alacaksın.herkese günaydın.
arkadaşlar bu hafta pek bir değişiklik var denemez.
geçen hafta 66.7
bu hafta 66.4
yine duraklamaya dönemindeyim
Eki Görüntüle 868681
herkese günaydın
yataktan kalkasım yok hiç kızlar cunku istanbul kara bulutlar altında boyle olunca uykum ıkı katına cıkıyor neyse bugun tartı günü ben kılo veremedıgımden emının cunku hıc spor yapamıyorum ama haftaya inş. kılo verecegım
Günaydın Ayşe' cim Konya' da da durum aynı yağmur yağmış sanırım yerler ıslak. Hava soğumuş. Kilo konusunda böyle düşünme çünkü olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Her zaman iyi düşün