iyi tatiller kaçamaksız bir hafta sonu dilerim..kızlar ben kaçıyorummm yarınd ayokum güzle bri kahvaltı hayali kuruyorum yarın içinn
allahım ben naısl zyaıflarım bu bogazla hahaha
kendinize iyi bakın iyi tatilller menülerimi
p.tesi sabah yazarım iki günlük menüyü
zor olmaz canım sen dene yeter..hoş bulduk arkadaşlar teşekkür ederim.
Her gün girmeye çalışırım ama 5 mesaj yazmak zor olabilir benim için:)
kolay gelsin..kızlar benden bu haftalık bu kadar evde net olmadıgı için gıremıycem yarın ve perşembe gunu pirinç lapası detoksu yapmayı planlıyorum
umarım cuma günün kadar ıkı kılo daha verırım
kib öpüldünüz
tebrikler yeterki isteyelim değilmi...:13:haşimetodaa pko gibi hatta dahada dirençli bir hastalık ama veririsniz azmetmek yetiyor
bennn diyetsiyene gititmde dr bana dediki bu diyetle herkes 2 kilo verir yeri gelir sen 200 gr zor verirsinn dedi ama başardım olduu
bencede kızlar hiç hoş olmamış neyse artık yatarken bır sey yeme içme yok o halde
kızlar ben gıdıyorum kendıme bol köpüklü sade türk kahvesi yapmaya bır parca cıkolata eşliğinde ara ögün yapıcam onu bugun kendıme
canım regl gecikti krizlerdeyim vs bunların hepsi bahane ben inanmıyorum çünkü ben aşırı derecede çikolata hastasıydım önüme bir büyük kutu koyun tek 1 tane çikolata tanesi kalmaz o derece seviyorum çikolatayı . Ama diyete başladım zorlandım çikolatadan ayrılırken. regl dönemlerindeki bahanem de buydu karnım ağrıyo ah aman Allahım çikolata yemeliyim felandı sonra vazgeçtim çünkü o benim ne ağrımı aldı ne sızımı ben sadece kendimi kandırdım .
Yani regl olmadım diye çikolata yeme sen çikolata yiyince regl mi olucaksın ?
Kusura bakma belki ağır konuşuyorum ama bizim en ufak kaçamak dahi yapmamız gerekiyo sonuçta bizler kilolu insanlarız aramızda evli olanlarda var ki eminim onlar eşlerine güzel gözükmeyi ister. E tabi bunun yoluda kaçamak yapmamaktan geçer
Bu zamana kadar yedin ne faydasını gördün Allah aşkına
Ben durabiliyosam çikolatasız bence sizlerde durmalısınız. Ben ciddi anlamda çikolatasız yaşayamayan birisiydim ya hala markete gittiğimde önünde durup çikolataları izliyorum elim gidiyo sonra bana ne faydan var canım diyip tribimi atıp gidiyorum [/QUOTE]
aferin işte budur zamanında zaten yedik değilmi ne geçti elimize