menü güzel aşure olasına rağmen erkenden yemeyi bıraktığın için sorun yok..
teşekkür ederim..
Adım derya 13 . takımın en eski müdavimlerindenim..ve mezun olanlarındanım..40 yaşında 2 çocuk annesiyim..10 yaşında kızım ,4.5 yaşında oğlum var..zaten bu kilocuklar onların hediyesi..:) bu kış başı zatürre geçirdim ve ilk kilo alımım ondan sonra başladı sonrasında tayinimiz çıktı Ankara'dan siirte taşındık o dönemde çok yorucu ve stresliydi..kilom oldukça istikrarlı bir şekilde arttıda arttı..
ve sevgili kaptanımız Ebrucuğum burada olduğunu bildiğim için takıma geri dönme kararı aldım..takım işi insanı disipline sokuyor artık buna ihtiyacım olduğunu fark ettim..
güzel menü..
teşekkür ederim..
teşekkür ederim kaptan..
tama artık pozitif enerji sinerji tam bir sıkı sarılımma birincilikle giriş yapalım ozaman ..hedef haftaya cuma 1.lik olsun arkadaşlar..Malum 13. takım 1 .likleriyle ünlüdür..diğer takımlarda çooook bahsimiz geçmiştir ne yapıyorda her hafta 1. oluyorlar diye.. HADİ BAKALIM ADIMIZA YAKŞIR BİR DÖNÜŞLE YOLUMUZA DEVAM EDELİM..
her gün et yemek zorunda değilsin protein ağırlıklı beslenme içinde süt ,yumurta ,ayran ,peynir özelikle ara öğünde badem ayran çok iyi oluyor..
sirke dozajına ve kullanma şekline göre zararlı değil canım..sabaha daha ince bir göbekle kalkmak isteyenlere önerebilirm..
zaten önce karar vermek gerek. takım işinde bireysel yememiz dışında diğer arkadaşlarımıznda çabalarını boşa çıkartmamız gerek değilmi..
pirinç lapası 1 çay bardağı pirinci tuzsuz suda haşlıyrusn gün içinde öğün olarak sadece onu tüketiyorsun..içine pul biber nane daha başka yiyebilecğin baharatlr ekliyorsun kimis yoğurtla diyor kimisi yoğurtsuz hiç yapmadım ama sitede var sanırım..araştır istersen.. yada yoğurtla yapıalna bir detoks var..çorba şeklinde adını unuttum ama o bana göre daha iyi 2 gün uyuluyorsun..detaylarını sonra paylaşırım..