• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimkiler de istemiyordu cnm bir ay eve kapatmış lardi eşim bana gömleğini vermişti ben onla uyuyorum kokusu sinmiş diye benimde onda Penyem vardı oda koklayarak uyrdu babam bir gün görmüş yastığımın altında gomleği anneme çok seviyo kokusuyla yatiyo yapıcaz demiş sonra yumuşadı babam 4 5 ay sonra sözüm oldu :)

senin adina cok sevindim canim.
Allah bizede mutlu son nasip etsin insallah..

Sabah (09.00)
Domates
4 zeytin
2 kk peynir
5 tane biber
Ara (11.00)
Yarım kase fındık bi bardak cay
Öğle 13.00
Bir kase yayla çorbası
Bir etimek
Akşam 18.00
Bir kase etimek li yoğurt
Az tavuk yemeği bi köftenin yarısı ısırdm yiyemedim
Su çok içemiyorum regl oldum kasıklarım baskı yapıyo çok içince

Spor yok

afiyet olsun canim suyunu yazmayi unuttun sanirim.

:)) hayırlı olsun canım, agız tadıyla kullanın:)

Menun cok guzel canımcım, bir tek krem peynire takıldım, onun yerine tam yaglı beyaz peynir daha iyi olurdu gibi..

Harika, afiyet olsun:)

Vay bee:))

dogrudur canim ama o gün kahvaltilik yapabilecegim azcik salatalik ve krem peynirden baska birsey yoktu.
yani vardi cesit cesit receller bisürü seyler ama beni icin en uygunu oydu ögün.
normalde ben yumurtasiz beyaz peynir zeytinsiz doymam:9:

Günaydın kızlar :16: Dün gelemedim hiç çok yoğun bir gündü. Her işimi koştur koştur yaptım. Akşamda Model ve Sıla konserine gittim. Ayaklarımın altı şişti resmen ama çok güzeldi konser. Ayrıca Model'in solisti Fatma'yla tanıştık. Süper bir geceydi. :16:

ohh ne güzel stres atmissindir kaptancim :24::24:

Dunku menum

Sabah 6:30
1 kase nesfit

Oğlen 12:45
1 kepce corba
3 tane mengen köfte
Akdeniz salata
(Peynirli makarna vardı yemedim)

Ara 17:00
10 fındık
1 gun kurusu

Aksam 19:15
1 kase domates corbası
1 tabak patlıcanlı kabaklı yemek
1 dilim kepek ekmegi
3-4 kasık yogurt

(Kayınpederim cikolata getirmişti , en sevdiğimden, ama yemedim)

Su 2 lt
Spor okulda metroda merdiven çıkma
15 dk tempolu yuruyus
70 mekik
Biraz da twisterda bel çalışması:)

afiyet olsun canim, akdeniz salatayi bilmiyorum icinde cok yag ve peynir tarzi seyler yoksa güzel menü.
birde gün kurusu tarzi meyve ve meyve kurularini saat 15den sonra yememeye calis canim.

Allahım yaaa güldürdün beni. Hırsızlar alsın gitsin bütün fazlalık kiloları :9:

Bende hatırlamıyorum canım. Bakarım eve gidince. Biran önce ver fazlalıklarını gir listeye. Ama yine biterse internet paketin o zaman ne olacak ?

öyle bir olanacak olsa ilk siraya ben girerdim sanirim :9::9:
olamayacagi icin vermem diyorum kimseye, yavas yavas vercem :52::52:

kızlar ben biraz uyucam çok ağrım var görüşürüzz :3:

oyy kiyamam ya gecmis olsun, bende bugün coook halsiz kaldim reglden anlatamam birde bir karamsarlik moralsizlik cöktü.
gecicek insallah.

Afiyet olsun canım. Krem peynir bir arkadaşında dediği gibi olmasa iyi olur. Beyaz peynir daha sağlıklı bence. Onun haricinde menü çok güzel. Birisi bana fasulye tursusu kavurmasını anlatabilir mi? Nasıl bişey? Hiç yemedim sanırım.

dogru kaptancim ama yukarida arkadasa dedigim gibi o gün benim yiyebilecegim kahvaltilik sadece o mevcuttu.
aslinda kahvaltidan ac kalktim o gün diyebilirim :52:

fasulye tursusunu bol sogan ve biraz yag ile kavuruluyor.
salca koyanlarda var ama biz tercih etmiyoruz.
aslinda bu kavrulmus tursu siyah ekmekle cok güzel yeniyorda aksam ekmek yememeye calisiyorum.

kızlaaar çeyizimin ilk parçasını aldım bugün sevdiceğimle :16: O kendine düşen herşeyi tamamladı ama ben daha ilk kez alıyorum o yüzden çok mutluyum çok heyecanlıyım :9:

Günlük yemek takımı aldım 48 parça 12 kişilik:31:

Eki Görüntüle 820557

Buna benziyo kütahya porselenden aldım. Ben çiçekli böcekleri şeyleri sevmediğim için bunu beğendim diğer yemek takımımda aynı olucak bu takımla ayrı olsun istemiyorum :17:

taksitle aldım tabiki öğrenci olduğum için :1: bunun taksiti bitince diğer eksiklerimi de alıcam bi adım attım ya devamı da gelir :16:

güle güle kullanirsin insallah canim hayirli olsun.

fasulye turşusunu bol soğanla kavuruyorsun kaptan bu kdar :52:

,

hayırlı olsun canım bu daha başlangıç daha neler neler alcan ben sana saysam ama ben hep indirim takip ediyorum yoksa alınmıyor benm günlük yemek takımımda kütahyadan ama indirime denk gelmiştim ben 12 kişilik 83 parça ve yanında 38 parça 500 liraya almıştım :52:Eki Görüntüle 820699 Eki Görüntüle 820700

güle güle kullan canim.

Slm kizlar ben bu hafta berbat durumdayim hala toparlayamadim biraz oncede gozleme yedim kendime gelmem gerekiyor biliyorum ama gelemiyorum

canim hemen kendine gelmeye bak. yarin yarin diyip erteleme öyle diyerek verdigimiz kilolari geri aliyoruz.
takimdan uzak kalmakda iyi gelmiyor.
gidenler hep kilo aliyor.

arkadaslar bugun ılk ıs gunumdu ınanılmaz yoruldum.cok hareketlı bır gundu.saat 5.30 da evdeydım.sıteye gunduz saatlerınde gırmeye alısmısım,gun boyu aklım buradaydı.aksam da annemlere gıdıyoruz yemege.hamsı yıcez.muhtemelen yagda kızartır.sızce ne kadar yemelıyım? mıktar konusunda yardımcı olur musunuz

isin hayirli olsun bende cuma caliscam. ve calisma saatleri soluksuz olarak verildi 9 saat.
bende ne yicem nasil yapcam bilmiyorumm

sabah(06:30)
1 sahanda yumurta
1 çeri domates
yarım kk peynir
3 zeytin
1 bardak süt
1 dilim tam bugday ekmek

ara(08:30)
1 sade kahve

13:00 gibi 1 halka tatlı
hatır içn yedim arkadaşım çok ısrar etti aslında iyi geldi ama pişmanda oldum
:18::14::17:

akşam(18:30)
1 ızgara gögüs
patlıcan salata
büyük bardak ayran
yarım dilim tam bugday ekmek

3 litre su
spor yok
:50:

afiyet olsun menün tatli haric güzel.
canim pisman oldugunu söylemissin zaten. hedefine az kaldi ve listeye girmenede bu sana motive olarak onlari yememn icin yeter sanirim :9::9:

Menüm

Sabah
1 kase süte nesfit

Öğlen
Tavuk çorbası, türlü (patateslerini yemedim), yoğurt

Ara
1 mandalina, 1 avuç kabak çekirdeği

Akşam
5 köfte, salata, 1 dilim ekmek

2lt su, 1 yeşil çay, 1 sade soda

afiyet olsun,
canim meyve eger 15den sonra degilse güzel bir menü.
bir arada 2 sey yememn daha iyi olur cünkü kabak cekirdegi iyi olsada cok yagli, digeride sekerli.

Bugunum

Sabah 9:30
1 haslanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Beyaz peynir
9 zeytin
Annemin yaptıgı domatesli kahvaltılık sos

Ara 11:00
1 neskafe
Cikolatalı gofret:(

Oglen 16:30
1 tabak patlıcanlı kabaklı yemek
1 dilim kepek ekmegi

Aksam 19:30
1 kase mantar sote
7-8 tane kozlenmiş koy biberi
3 kasık yogurt

Su
2 lt
Spor
10+10 dk yuruyus
125 mekik
Biraz bel hareketi
Sayılırsa ev temizliği:)

Yediğim gofret için uzgunum olmamalıydı, tek tesellim ogleden önce olması:(

canim kacamak yapmamaya özen göster yoksa corap sökügü gibi gerisi geliyor.
zeytinler fazla olmus.
ben de az degil 6 tane yiyorum.
cok fazla yiyormus gibi hissetmek icin 1 zeytini bir kerede yemek degil, isirip 2-3 seferde yiyorum.
bu sayede oyalaniyorum ve cok fazla zeytin yemis gibi hissediyorum, dene ise yarayacaktir :34:

aynen canım :50:

kabak çekirdeği olmamış anım çok yağlı oluyo :50:

kaptan sırf taze fasulyeden turşu kuruyoruz ve onu soğanla kavurup yiyoruz mısır ekmeği filanda ufalıyoruz üstüne ama ben dün mısır ekmeksiz yedim. tatlı şöle oldu hani hatrına çüğ tavuk yediğiniz arkadaşlar vardır ya yani dostlar buda öleydi çok ısrar edince dayanamadım yedim umarım kilo veririm kaptan :50:

burcu sen nereliydin ya fasulye tursusuydu, misir ekmegiydi :52:

sabah
1 dilim ekmek
1 domates
4 zeytin
1 yumurta
1 kk peynir

ara:1 mandalina

Öğlen
2 köfte
5 yemek kaşığı patlıcan salatası

ara:1 türk kahvesi

ara:1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 tabak bamya yemeği
salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 sade soda

2,5 lt su ve 30 dk yürüyüş

afiyet olsun canim

arkadaslar bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 06.40 bır kase mercımek corba,bır dılım kepek
ogle 12.30 bır elma
aksam 19.00 hamsı tava,bol salata (ekmek yok)
2.5 lt su
20.00 1 sade turk kahvesı
21.30 1 kupa benım hazırladıgım kıs cayım

arkadaslar ogle bır sey yıyemedım ,ara da yapamadım.calıstıgım yer bır kamu kurumu,yemekhanesı yok.ve yaptıgım ıs cok yogun.
ıste ılk gunumdu.yanımda bır sey goturup yıyebılecegım bır ortam yok.
ıs yerım evıme de uzak
bugun boyle oldu,bı caresını bulucam.
farkındayım yanı az oldu

canim annenlerde hamsi yedigini yazmissin.
hamsi tavasi cok güzel yeniyor fakat hem kizartme hemde misir unu ve beyaz un kullaniliyor yaparken. siz nasil yaptiniz bilmiyorum ama baska zaman hamsi yiyeceksen bugulamasini yapmani öneririm.
tabana az yag ve soganlari 4-6ya bölüp koyuyorsun üzerine hamsileri ve limonu 4-de bölüp veya halka halka koyuyorsun tuzunu atip kapagini kapayip kendi halinde pismesini bekliyorsun. cok daha hafif ve sogan ayri bir lezzet katiyor.

kizlar alinti baya uzun olmus menülerden k.bakmayin önizleme yapmadan gönderdim,
gelecek sefer uzun olursa bölüp ayri ayri gönderirim :34:

dogrudur canim ama o gün kahvaltilik yapabilecegim azcik salatalik ve krem peynirden baska birsey yoktu.
yani vardi cesit cesit receller bisürü seyler ama beni icin en uygunu oydu ögün.

afiyet olsun canim, akdeniz salatayi bilmiyorum icinde cok yag ve peynir tarzi seyler yoksa güzel menü.
birde gün kurusu tarzi meyve ve meyve kurularini saat 15den sonra yememeye calis canim.

oyy kiyamam ya gecmis olsun, bende bugün coook halsiz kaldim reglden anlatamam birde bir karamsarlik moralsizlik cöktü.
gecicek insallah.

dogru kaptancim ama yukarida arkadasa dedigim gibi o gün benim yiyebilecegim kahvaltilik sadece o mevcuttu.

aslinda bu kavrulmus tursu siyah ekmekle cok güzel yeniyorda aksam ekmek yememeye calisiyorum.

güle güle kullan canim.

canim hemen kendine gelmeye bak. yarin yarin diyip erteleme öyle diyerek verdigimiz kilolari geri aliyoruz.

isin hayirli olsun bende cuma caliscam. ve calisma saatleri soluksuz olarak verildi 9 saat.

canim pisman oldugunu söylemissin zaten. hedefine az kaldi ve listeye girmenede bu sana motive olarak onlari yememn icin yeter sanirim :9::9:

afiyet olsun,
bir arada 2 sey yememn daha iyi olur cünkü kabak cekirdegi iyi olsada cok yagli, digeride sekerli.

zeytinler fazla olmus.
cok fazla yiyormus gibi hissetmek icin 1 zeytini bir kerede yemek degil, isirip 2-3 seferde yiyorum.
bu sayede oyalaniyorum ve cok fazla zeytin yemis gibi hissediyorum, dene ise yarayacaktir :34:

afiyet olsun canim

hamsi tavasi cok güzel yeniyor fakat hem kizartme hemde misir unu ve beyaz un kullaniliyor yaparken. siz nasil yaptiniz bilmiyorum ama baska zaman hamsi yiyeceksen bugulamasini yapmani öneririm.
tabana az yag ve soganlari 4-6ya bölüp koyuyorsun üzerine hamsileri ve limonu 4-de bölüp veya halka halka koyuyorsun tuzunu atip kapagini kapayip kendi halinde pismesini bekliyorsun. cok daha hafif ve sogan ayri bir lezzet katiyor.
karadenizliyim canım ben

düğününe ne kadar var daha çoksa acele etme çünkü yeni şeyler çıkıyo insanın gözü kalıyo

seneye en geç haziranda canım :18:

gecicek insallah.

güle güle kullan canim.

afiyet olsun,

zeytinler fazla olmus.

afiyet olsun canim

sağol canııım :54:

babam samsun annem ordulu canım

aaa bende samsunluyum :31: neresindensiniz :31:

sabah
1 dilim ekmek
1 domates
4 zeytin
1 yumurta
1 kk peynir

ara:1 mandalina

Öğlen
2 köfte
5 yemek kaşığı patlıcan salatası

ara:1 türk kahvesi

ara:1 avuç beyaz leblebi

akşam
1 tabak bamya yemeği
salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara:1 sade soda

2,5 lt su ve 30 dk yürüyüş
Harika bir menü canım afiyet olsun. Maşallah çok iyi gidiyorsun. :nazar:

kızlar yarın küçük kızımı doktora götürücaz
olmayabilirim
ne zaman işimiz biter bilmem
inşallah çabucacık biter de geliriz evimize
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur. :44:

iyi aksamlar kuzlar nasilsiniz?
birazdan gecmisi okuyup gelcem
Hoş geldin canım. Maşallah bütün geçmişi okumuşun. Çok takdir ettim:46:

bugün menüm

13:00
2 yumurta omlet 1tk sivi yag ile
1 domates
salatalik
yöresel ama yagi alinmis 1kk peynir
1 tb topuz ekmek

19:30
1 tabak az havuclu kuru fasulye yemegi
1 kase yogurt 3,5yag orani

1 yesil cay
2 siyah cay
1,75lt su, yatana kadar 2 lt olur

15dk yürüyüs
55 squats
Menün görünüşte çok güzel görünüyor ama saatleri beni biraz düşündürüyor. Daha erken yatıp erken kalkma şansın yok mu? Metabolizman böyle çok zorlanıyordur eminim.

arkadaslar bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 06.40 bır kase mercımek corba,bır dılım kepek
ogle 12.30 bır elma
aksam 19.00 hamsı tava,bol salata (ekmek yok)
2.5 lt su
20.00 1 sade turk kahvesı
21.30 1 kupa benım hazırladıgım kıs cayım

arkadaslar ogle bır sey yıyemedım ,ara da yapamadım.calıstıgım yer bır kamu kurumu,yemekhanesı yok.ve yaptıgım ıs cok yogun.
ıste ılk gunumdu.yanımda bır sey goturup yıyebılecegım bır ortam yok.
ıs yerım evıme de uzak
bugun boyle oldu,bı caresını bulucam.
farkındayım yanı az oldu
Yanlış olan kısmın farkındasın zaten canım. Umarım en kısa zamanda çözersin bu sorunu.

Son düzenleme:
kizlar ben ara ara ben kilo verenlerin önce ve sonraki hallerinin resimlerine bakiyorum motive olmak icin.
millet ne daglar atiyor üzerinden, biz niye yapamayalim :52::52::52:

$Oncesi-ve-sonrasi-kilo-verenler---Inanilmaz-degisim_1358979794.jpg
$Oncesi-ve-sonrasi-kilo-verenler---Inanilmaz-degisim_1358979790.jpg
$Oncesi-ve-sonrasi-kilo-verenler---Inanilmaz-degisim_1358979786.jpg
$Oncesi-ve-sonrasi-kilo-verenler---Inanilmaz-degisim_1358979787.jpg
$Oncesi-ve-sonrasi-kilo-verenler---Inanilmaz-degisim_1358979774.jpg

birde nette cok görüyorum, resimlerin altina yorum yapiyorlar "bu o degil baska biri yaa"
bu insanlar genelde kendileri basaramadigi icin, baskalarininda basarmasini kabullenemeyen iradesiz insanlar, demeden gecemicem!

ben Türküm :72:
laz daha cok rize artvin taraflarinda varmis ve sayilari cok az, ama nedense hep karadeniz deyince laz diyorlar, aslinda Türkün alasiyiz :72::32::32:

Harika bir menü canım afiyet olsun. Maşallah çok iyi gidiyorsun. :nazar:

Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur. :44:

Hoş geldin canım. Maşallah bütün geçmişi okumuşun. Çok takdir ettim:46:

Menün görünüşte çok güzel görünüyor ama saatleri beni biraz düşündürüyor. Daha erken yatıp erken kalkma şansın yok mu? Metabolizman böyle çok zorlanıyordur eminim.

Yanlış olan kısmın farkındasın zaten canım. Umarım en kısa zamanda çözersin bu sorunu.

gecmis gözünden kacmadigi icin bende tesekkür ederim, cok dikkatli kaptanimiz olmasi güzel :46::46:
ben bugün 8de kalktim kaptancim ama canim hic istemedi, basli basina tuhaf bir gündü.
daha erken yapamiyorum, denedim midem bulanmasina ragmen ama ozaman gün icinde daha cok yiyorum sanki.
evin kalabalikligindan kafami dinleyebildigim ders calisabildigim saatler aksam ve gece gec vakitler oluyor, dolayisiyla gec yatip gec kalkmis oluyorum. aslinda güzel birsey degil bu degistirsem, kendimi alistirabilirim belki sabahlari yemekdede zorlanmam.

ben Türküm :72:
laz daha cok rize artvin taraflarinda varmis ve sayilari cok az, ama nedense hep karadeniz deyince laz diyorlar, aslinda Türkün alasiyiz :72::32::32:

gecmis gözünden kacmadigi icin bende tesekkür ederim, cok dikkatli kaptanimiz olmasi güzel :46::46:
ben bugün 8de kalktim kaptancim ama canim hic istemedi, basli basina tuhaf bir gündü.
daha erken yapamiyorum, denedim midem bulanmasina ragmen ama ozaman gün icinde daha cok yiyorum sanki.
evin kalabalikligindan kafami dinleyebildigim ders calisabildigim saatler aksam ve gece gec vakitler oluyor, dolayisiyla gec yatip gec kalkmis oluyorum. aslinda güzel birsey degil bu degistirsem, kendimi alistirabilirim belki sabahlari yemekdede zorlanmam.

canım zaten ben lazlık türklük diye ayırmadım doğu karadeniz diyince akla ilk gelen lazlıktır ankarada filan şiveden kaynaklı lazlar Türk değildir diye bişi yok yani ben mesela inatlaşınca filan gencay laz damarın kabardı dimi yine filan der bi köye gidiyim geliyim şivem kayar hemen yani karadenizliysen inatçysan ve konuşurken '' az, daa, uşak kullanıyorsan'' lazsın ki ben hepsini kullanan bi insanım mesela sınıfta arkadaştan kalem isterim az bi kalem versene filandır bu nedenle ailem lazlardan geliyo diyorum kökenimizde var :ssz:

Son düzenleme:
Back