senin durumun farklı canım benim ama elbet yaşayacaksın böyle şeyler çok güzel şeyler alcaksın ve güle güle kullancaksınız![]()
alma aliyoruz da iste farkli durum dedigin gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin durumun farklı canım benim ama elbet yaşayacaksın böyle şeyler çok güzel şeyler alcaksın ve güle güle kullancaksınız![]()
alma aliyoruz da iste farkli durum dedigin gibi.
arkadasllaarrrrrrrrrr,
sızınle bısey paylasıcam.
yarın ıtıbarıyle calısmaya baslıyorum.2 hafta once bı ıs gorusmesıne gıtmıstım.bugun gerı aradılar yarın baslıyorsun evraklarını hazırla dedıler.
heyecanlıyım,bayadır evde oldugum ıcın heyecanlıyım..o tempoyu unuttum coktan.
artık ben de gunduzlerı gıremem ınternete.ama aksam yemegınden sonra burdayım tabı kı
sızler bana ugurlu geldınız...
Insallah canim azim ve iradeyle basarabilirsin bende buraya ilk Basladigimda 89 kiloydum yani aramizda pek bir fark yoktu simdi 75,5 kiloyum istemek onemli olan benim hede f imde evlendigim kilo yani 60 daha 15 kilom var
ikızlar çok yorgunum ya stajdan geldim yemek yedim çeyiz düzmeye gittim yine poffff bide regl oldum belim karnım ağrıyo felaketim
çok tatlı bi baharatlık takımı aldım ütü tost makinesi blender narenciye sıkcağı bide işte vitrin takımı diyolarmış bardak filan almıcaktım anam olmaz alıcaz dedi aldım mecbur yarın gelcekler
Eki Görüntüle 819875
Eki Görüntüle 819876
Eki Görüntüle 819877
Eki Görüntüle 819878
Eki Görüntüle 819879 bide bunun küçük orta büyük parçaları var ama o nette yokmuş yağlık sirkeliğide alınacak orda buna uygun bulamadım
Eki Görüntüle 819880 bu o meşur su takımı
Eki Görüntüle 819881 buda onun vazo küllük cart curt seti
bugun yediklerim
Sabah : 1 yumurta
1 kkpeynir
5 zeytin
yarim domates
Ogle : ceyrek sandvic
1 kase iskembe corbasi
Aksam : 1 kase iskembe corbasi
kucuk bi tabakta salata
4 tane sulu kofte ama suyunu almadim
3 bardak yesilcay ( yatmadan 1 bardak daha icicem )
Su 2.5 litre
bugün menüm
12:00
1 dilim kepekli ekmek
3 tk beyaz krem peynir (30%yag)
salatalik
16:00
2 kepce ezogelin corbasi
19:15
3 firinda köfte
5 yk fasulye tursusu kavurmasi
2 bardak yesil cay
1 bardak siyah cay
2lt su, yatana kadar biraz daha icerim belki
sabah(06:15)
1 yumurtadan sahanda yumurta
1 bardak süt
3 zeytin
2 çeri domates
öğle(12:30)
2 dilim tam bugdaya kaşarlı salamlı sandviç
(evde beyaz peynir yoktu o nedenle domatesli yapamadım )
2 küçük mandalina
akşam(18:15)
1 kaseden az yayla çorba
5 yk fasulye turşu kavurması
yarım dilim ekmek
2 parça tost makinesinde kızarmış kanat
2.5 litre su
10350 adım atmışım bugün
canım menü güzel ayrıca işkembe çorbasını çok seviyorsun anlaşılan ben nefret ederim kokusuna tahammülüm yoktur yani![]()
Selam kizlar,
Bugun 10da geldim eve baya yogun calistik,
Menum
Sabah 8.00 - 1kase sute nesfitt
Oglen 12.30- ezogelin corba, 2 kofte, salatalik domates, ayran
Ara 15.30 - 1kase sute nescafe
Aksam 19.00 - tavuk izgara, ayran
1fincan yesil cay, 2lt su
öylemi afiyet olsun sanada canim
amin cani gönülden, bana biraz uzak böyle seyler.
malum ailem istemiyor onu![]()
Canim corbasini severim sadece yoksa kokusundan midem bulanir temizlik koku onemli o kokuyu alirsam hayatta yemem onu. Hatta babam kendisi yapmistida bi ara o bitene kadar gunlerce sofraya oturmadim ve ust kattan asagi inmedim![]()
:)) hayırlı olsun canım, agız tadıyla kullanın:)çok tatlı bi baharatlık takımı aldım ütü tost makinesi blender narenciye sıkcağı bide işte vitrin takımı diyolarmış bardak filan almıcaktım anam olmaz alıcaz dedi aldım mecbur yarın gelcekler
Eki Görüntüle 819875
Eki Görüntüle 819876
Eki Görüntüle 819877
Eki Görüntüle 819878
Eki Görüntüle 819879 bide bunun küçük orta büyük parçaları var ama o nette yokmuş yağlık sirkeliğide alınacak orda buna uygun bulamadım
Eki Görüntüle 819880 bu o meşur su takımı
Eki Görüntüle 819881 buda onun vazo küllük cart curt seti
Menun cok guzel canımcım, bir tek krem peynire takıldım, onun yerine tam yaglı beyaz peynir daha iyi olurdu gibi..bugün menüm
12:00
1 dilim kepekli ekmek
3 tk beyaz krem peynir (30%yag)
salatalik
16:00
2 kepce ezogelin corbasi
19:15
3 firinda köfte
5 yk fasulye tursusu kavurmasi
2 bardak yesil cay
1 bardak siyah cay
2lt su, yatana kadar biraz daha icerim belki
Harika, afiyet olsun:)sabah(06:15)
1 yumurtadan sahanda yumurta
1 bardak süt
3 zeytin
2 çeri domates
öğle(12:30)
2 dilim tam bugdaya kaşarlı salamlı sandviç
(evde beyaz peynir yoktu o nedenle domatesli yapamadım )
2 küçük mandalina
akşam(18:15)
1 kaseden az yayla çorba
5 yk fasulye turşu kavurması
yarım dilim ekmek
2 parça tost makinesinde kızarmış kanat
2.5 litre su
10350 adım atmışım bugün
Benimkiler de istemiyordu cnm bir ay eve kapatmış lardi eşim bana gömleğini vermişti ben onla uyuyorum kokusu sinmiş diye benimde onda Penyem vardı oda koklayarak uyrdu babam bir gün görmüş yastığımın altında gomleği anneme çok seviyo kokusuyla yatiyo yapıcaz demiş sonra yumuşadı babam 4 5 ay sonra sözüm oldu :)
Geçmişi iş yerinde okumaya çalışacağım. Umarım çok zorlanmamKızlar yaaa benim şu ödemle başım dertte. Eskiden böyle değildi. Şimdi resmen 1 kiloya yakın ödem var. Sabah tartıldım 65.4 çıkıyorum tam bir kilo fazlalık var ve en ufak bir kaçamağım yok. Eminim bekleyip geç vakitte tartılsam iyi çıkacak sonuç ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
![]()
Günaydın kızlarDün gelemedim hiç çok yoğun bir gündü. Her işimi koştur koştur yaptım. Akşamda Model ve Sıla konserine gittim. Ayaklarımın altı şişti resmen ama çok güzeldi konser. Ayrıca Model'in solisti Fatma'yla tanıştık. Süper bir geceydi.
![]()
Geçmişi iş yerinde okumaya çalışacağım. Umarım çok zorlanmamKızlar yaaa benim şu ödemle başım dertte. Eskiden böyle değildi. Şimdi resmen 1 kiloya yakın ödem var. Sabah tartıldım 65.4 çıkıyorum tam bir kilo fazlalık var ve en ufak bir kaçamağım yok. Eminim bekleyip geç vakitte tartılsam iyi çıkacak sonuç ama neden böyle oluyor anlamıyorum.
![]()