Merhaba kizlar bugun hamileligimin ilk donemlerinde giydigim kiyafetlere girebildim cok mutluyum
Merhaba kizlar bugun hamileligimin ilk donemlerinde giydigim kiyafetlere girebildim cok mutluyum
ne guzel,senınle aynı duyguları paylasıyorum.ben de kıloluyken uc tane pantalonum vardı.bugun ıtıbarıyle onları gıyemıyorum belımde durmuyor,bu bızı olumlu yonde etkılemesı gereken bır durum.Merhaba kizlar bugun hamileligimin ilk donemlerinde giydigim kiyafetlere girebildim cok mutluyum
yarın oğlen yemekten sonra kuru kayısı yıyebılırsın.ben oyle yapıyorum hemen gelıyor tuvaletım.bu benım tavsıyem.belkı arkadaslar katılmayabılıraaa o zaman bende yiyeyim
ya ben afedersiniz ama büyük tuvaletimi 1 gündür yapamıyorum göbek aldı başını gidiyo tartıyada yansımış cumayada az kaldı napmalıyım bi öneri verin kızlar
canım darısı benim başıma
ama ben ilk hamileliğim öncesindeki kıyafetlere girmek istiyorum
ama onlara çok uzağım 68 kiloya inmem lazım
ikızlar çok yorgunum ya stajdan geldim yemek yedim çeyiz düzmeye gittim yine poffff bide regl oldum belim karnım ağrıyo felaketim
Ben aslında beyazını daha çok seviyorum ama taze ve hafif yumuşağını bulmak zoor.. Dişlerim kırılacak diye korkuyorum yerken
Afiyet olsun..
Akşam meyve yemenin zararlı olduğu konusunda aslında ben pek ikna olmuş değilim ama yine de yemiyorum, ne olur ne olmazBen diyetisyene gittiğimde ara öğünler için günde 4 porsiyon meyve (2 kutu da süt) vermişti.. Biri akşam yemeğinden sonra olmak üzere..:44:
Ama uygulamadığım için yorum yapamayacağım..
Neden ikna olmadığım konusu ise, ben doğal olan bir şeyin vücutz için zararlı olabileceğine inanmıyorum sanırım.. Ama dediğim gibi yine de yemiyorum. Zayıfladığım zaman yerim
Afiyet olsun
Aynen ben de tat olsun diye haftasonları 1-2 dilim yiyorum bazen
Off off harika bir şeye benziyor. Canım çekmedi desem yalan olur.
Bana da bazen kafamı toplamak için sütlü nescafe iyi geliyor.. İçine gerçek sütte koyunca kendimce ara öğün yapmış oluyorum
Çalsalar keşkee ben onlara 15kilo mu veririmmm
herkese merhaba sabahtan berı gıremedım sıteye..gelen gıden sagolsun.kayınvalıdem geldı kahve falan ıctık.
buralar yağmurlu bugun.artık sonbahar muglaya da geldı..en sevdıgım mevsım.bırazdan balkona cıkıp sade nescafe ıcmeyı planlıyorum
su an ısyerlerınde,okullarında ve benım gıbı evlerınde olan herkese ışlerınde kolaylıklar dılıyorum.
farklı pencerelerden aynı gokyuzune baktıgımızı bılıyorum;ne enteresan
farklı seyler dusunup,farklı ışlerle mesgulüz,ama her gun aynı gunesi selamlayıp,aynı semaya ellerımızı acıyoruz..
arkadasllaarrrrrrrrrr,
sızınle bısey paylasıcam.
yarın ıtıbarıyle calısmaya baslıyorum.2 hafta once bı ıs gorusmesıne gıtmıstım.bugun gerı aradılar yarın baslıyorsun evraklarını hazırla dedıler.
heyecanlıyım,bayadır evde oldugum ıcın heyecanlıyım..o tempoyu unuttum coktan.
artık ben de gunduzlerı gıremem ınternete.ama aksam yemegınden sonra burdayım tabı kı
sızler bana ugurlu geldınız...
ne guzel,senınle aynı duyguları paylasıyorum.ben de kıloluyken uc tane pantalonum vardı.bugun ıtıbarıyle onları gıyemıyorum belımde durmuyor,bu bızı olumlu yonde etkılemesı gereken bır durum.
yarın oğlen yemekten sonra kuru kayısı yıyebılırsın.ben oyle yapıyorum hemen gelıyor tuvaletım.bu benım tavsıyem.belkı arkadaslar katılmayabılır
ikızlar çok yorgunum ya stajdan geldim yemek yedim çeyiz düzmeye gittim yine poffff bide regl oldum belim karnım ağrıyo felaketim
bugun yediklerim
Sabah : 1 yumurta
1 kkpeynir
5 zeytin
yarim domates
Ogle : ceyrek sandvic
1 kase iskembe corbasi
Aksam : 1 kase iskembe corbasi
kucuk bi tabakta salata
4 tane sulu kofte ama suyunu almadim
3 bardak yesilcay ( yatmadan 1 bardak daha icicem )
Su 2.5 litre
çok tatlı bi baharatlık takımı aldım ütü tost makinesi blender narenciye sıkcağı bide işte vitrin takımı diyolarmış bardak filan almıcaktım anam olmaz alıcaz dedi aldım mecbur yarın gelcekler
Eki Görüntüle 819875
Eki Görüntüle 819876
Eki Görüntüle 819877
Eki Görüntüle 819878
Eki Görüntüle 819879 bide bunun küçük orta büyük parçaları var ama o nette yokmuş yağlık sirkeliğide alınacak orda buna uygun bulamadım
Eki Görüntüle 819880 bu o meşur su takımı
Eki Görüntüle 819881 buda onun vazo küllük cart curt seti
bugün menüm
12:00
1 dilim kepekli ekmek
3 tk beyaz krem peynir (30%yag)
salatalik
16:00
2 kepce ezogelin corbasi
19:15
3 firinda köfte
5 yk fasulye tursusu kavurmasi
2 bardak yesil cay
1 bardak siyah cay
2lt su, yatana kadar biraz daha icerim belki
güle güle kullanirsin insallah canim
bende fasulye turşu kavurması yedim bugün pek severimmenü gzel tatlım bu arada teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin böle işleri
öylemi afiyet olsun sanada canim
amin cani gönülden, bana biraz uzak böyle seyler.
malum ailem istemiyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?