Yanlış anlamadıysam listeye girmek istemiyorsun. Peki mezuniyet hakkında ne düşünüyorsun? İstersen mezun olabilirsin.Ama tabii ki mezun olsan bile bırakmam seni.
Kızlar lütfen biraz daha fazla zaman ayıralım takıma. Ben buralarda olmayınca takım iyice tembelleşiyor. Kimse uğramıyor. Yarın bir gün ben mezun olduğumda nasıl olacak burası merak ediyorum.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Güzel yürümüşsün Burcu bende dün 8000 ne yakın yürüdüm.
Amma geziyorsun maşallah sana. Zor olsa gerek iş için şehir değiştirmek. Allah kolaylık versin.
Gunaydin kizlar nnailsiniz
Herkese günaydınnnnn...
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Telefondam giriyorum ben hala, gecmise bakamadim. Ogleden sonra istanbula dogru yola cikiyorum kismetse
Günaydın KızlarBugün günaydın diyen kaçmış beklemeden
Ooooo ben yemeğe bile gittim geldim daha kimsecikler gelmemiş Venüs haricinde. Nerde siniz kızlar?
mezuniyet düşünmüyorum şimdilik kaptancım tatil olarak devam edeyim biraz toparlanınca tekrar gireyim listeye diyorum sen ne diyorsun çünkü mezun olursam 6 ay giremeyeceğim ve salıcam diye korkuyorum en azondan mezun olmazsam listeye gircem diye bi hevesim olur bugün büyük temzlik var evde giremeyebilirim pek haberin olsun canım benim
arkadaslar herkese merhaba,sabahtan berı gıremedım.ne var ne yok dıye soyle bı gecmıse baktım bugun pek muhabbet yok.
dun resımlerı cekmeye calısıtım aynadan buraya koymak ıcın.pek guzel olmadı flash parladıgı ıcın bırıne cektırmem gerek.aksam esıme cektırıcem.oncekı bı resmımı de koyucam artık bakarsınızdegısımıme.bugun kendımı ıyı hıssedıyorum,hıc olmadıgım kadar umut doluyum.uzun zamandır kendımı boyle hıssetmemıstım.allah hayırlara cıkartsın.aksama ben de taze fasulye yapayım dıyorum,yanına da bı salata...suan bunları yazarken (yıne yıne yıne )nanelı yoğurtla gecıstırmekteyım
gorusuruz kızlarrr
yap bı salata,bı de sebze yemegı,yogurdunu da sımdılerde ye tamam ıste :)hadi canım çek resimleri bekliyoruz
bende akşama ne yemek yapıcam diye düşünüyorum
yap bı salata,bı de sebze yemegı,yogurdunu da sımdılerde ye tamam ıste :)
hergun ne yemek yapcam dıye oturu dusunurdu annem..onu sımdı çok ıyı anlıyorum.....
ah annem.........
Tamam canım o zaman bekle biraz ama çıkma diyet modundan. Hatta bu hafta - çıkarsan gir listeye. Ara verince de iyi olmuyor çünkü.mezuniyet düşünmüyorum şimdilik kaptancım tatil olarak devam edeyim biraz toparlanınca tekrar gireyim listeye diyorum sen ne diyorsun çünkü mezun olursam 6 ay giremeyeceğim ve salıcam diye korkuyorum en azondan mezun olmazsam listeye gircem diye bi hevesim olur bugün büyük temzlik var evde giremeyebilirim pek haberin olsun canım benim
Tamam canım kolay gelsin sana. Kayınvalidene de geçmiş olsun canım.tünaydın herkeseeeeeeee
ben ara ara geliyorum ama yazamadım canım
bi çocuğa bi kayınvalideme bakıyorum
bir kaç gün yoğunum
Çok sevindim senin adına. Sen böyle pozitif mesaj yazınca benimde ruh halim değişti resmenarkadaslar herkese merhaba,sabahtan berı gıremedım.ne var ne yok dıye soyle bı gecmıse baktım bugun pek muhabbet yok.
dun resımlerı cekmeye calısıtım aynadan buraya koymak ıcın.pek guzel olmadı flash parladıgı ıcın bırıne cektırmem gerek.aksam esıme cektırıcem.oncekı bı resmımı de koyucam artık bakarsınızdegısımıme.bugun kendımı ıyı hıssedıyorum,hıc olmadıgım kadar umut doluyum.uzun zamandır kendımı boyle hıssetmemıstım.allah hayırlara cıkartsın.aksama ben de taze fasulye yapayım dıyorum,yanına da bı salata...suan bunları yazarken (yıne yıne yıne )nanelı yoğurtla gecıstırmekteyım
gorusuruz kızlarrr
Benim de en büyük sorunum akşama ne yapsam düşüncesi. Hele diyette daha zor oluyor.yap bı salata,bı de sebze yemegı,yogurdunu da sımdılerde ye tamam ıste :)
hergun ne yemek yapcam dıye oturu dusunurdu annem..onu sımdı çok ıyı anlıyorum.....
ah annem.........
canım tam tersi faydasını değil zararını görüyorum
ama gelen giden çok bu ara
gelene de kahve yapıp birşeyler koyuyosun
zaten gelenle birşey yemiyorum
birde ona ikram ettiğimi de içmessem ayıp oluyo
bebeğim olduğu için hayırlı olsuna geliyolar
birde kayınvalidem rahatsız ona geçmişolsuna geliyolar
arada ben kaynıyorum ama içmiycam artık
akşamki listeye yazınca benimde dikkatimi çekti çok oluyor
Ooooo ben yemeğe bile gittim geldim daha kimsecikler gelmemiş Venüs haricinde. Nerde siniz kızlar?
hadi canım çek resimleri bekliyoruz
bende akşama ne yemek yapıcam diye düşünüyorum
Tamam canım o zaman bekle biraz ama çıkma diyet modundan. Hatta bu hafta - çıkarsan gir listeye. Ara verince de iyi olmuyor çünkü.
Tamam canım kolay gelsin sana. Kayınvalidene de geçmiş olsun canım.
Çok sevindim senin adına. Sen böyle pozitif mesaj yazınca benimde ruh halim değişti resmen
Benim de en büyük sorunum akşama ne yapsam düşüncesi. Hele diyette daha zor oluyor.
Merhaba arkadaşlar tebrikler 1.olmuşuz
Kaptan şu ara tartım 76'yı bile gösteriyor.
Sizler çok güzel gidiyorsunuz tebrik ediyorum..
Kendimede diyecek söz bulamıyorum..
Sabah
domates
peynir
zeytin
çay
Öğle
tavuk çorbası
akşam
yoğurt çorbası
bugün su hiç içmedim desem yeridir
spor
35dk yürüyüş
3 km 180 kalori gitti
Menümü erken paylaştım misafir varken telefona bakamıyorum malesef giremezsem hepinize iyi geceler yarın tartı günü :)))
Sabah
domates
peynir
zeytin
çay
Öğle
tavuk çorbası
akşam
yoğurt çorbası
bugün su hiç içmedim desem yeridir
spor
35dk yürüyüş
3 km 180 kalori gitti
Menümü erken paylaştım misafir varken telefona bakamıyorum malesef giremezsem hepinize iyi geceler yarın tartı günü :)))
Kızlar merhaba. Daha önce bahsetmiştim perş cuma dersim var diye. Okuduğum üni istanbulda değil ders için her hafta şehir dışına çıkmam gerek anlayacağınız. Bu hafta biraz daha geç döneceğim istanbul a sanırım. Ama yarın kilo bildirimimi yapacağım. Geçmişi ancak döndüğüm zaman okuyabileceğim.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ıhlamur çayı
Öğle:
ezogelin çorbası
Akşam:
1 simit
1 kk peynir (epeydir simit çekiyordu canım öyle böyle değil)
2 çay
1.5 lt su
1 şişe maden suyu
Hepinizi öpüyorum
Kızlar merhaba. Daha önce bahsetmiştim perş cuma dersim var diye. Okuduğum üni istanbulda değil ders için her hafta şehir dışına çıkmam gerek anlayacağınız. Bu hafta biraz daha geç döneceğim istanbul a sanırım. Ama yarın kilo bildirimimi yapacağım. Geçmişi ancak döndüğüm zaman okuyabileceğim.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
ıhlamur çayı
Öğle:
ezogelin çorbası
Akşam:
1 simit
1 kk peynir (epeydir simit çekiyordu canım öyle böyle değil)
2 çay
1.5 lt su
1 şişe maden suyu
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?