kızar merhaba
ben cumartesi pazarları sadece akşamları girebiliyorum nete(o da eğer eşim maç izlemeye giderse) çünkü eşim evde oluyor.
dünkü önerilerinizi dikkate aldım kızlar ve saat 15:00den sonra meyve yemedim.
bu gün yediklerim şöyle;
kahvaltı (09:30)
1 adet simit
1 dilim keçi peyniri
5 dilim salam (hazır dilimlenmiş olanlardan)
1 fındık içi büyüklüğünde şerbetsiz incir reçeli tanesi
ara (10:45)
1 fincan 9'lu çay
2 adet mandalina
öğle (13:30)
haşlanmadan önce 50 gr. gelen kepekli makarna (yağsız-tuzsuz)
1 kase domatesli marul salatası (bol limonlu az zeytinyağlı)
ara (16:30)
1 fincan 9'lu çay
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
akşam (19:00)
haşlanmış brokoli (yoğurt soslu)
4 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak buzlu çay
kızlar selam yeni geldim
geçmişi okuyayım geleyim
hadi bakalım gez sen sevdiceğinle
akşama görüşürüz
bende iki kızımla gezdim bu gün
çocuklara bayramlık bakmaya gittik
ama çok birşey bulamadım
herşey çok pahalı
canım sıkıldı
Kediciğim simit yerine tam buğday ekmeği yeseydin daha iyi olurdu sanırım. O daha doyurucu olur gibi geliyor. Salam konusunda şüphelerim var. Bunu kaptana danışsak daha iyi olur gibi.
aslında simit benim fikrim değildi eşim alıp gelince hayır diyemedim mis gibi koktu sıcak almış...
salam konusunda bir sorun çıkacağını sanmam evet tuz içeriyor ama bol miktarda su da içeriyor (ben gıda teknikeriyim nasıl yapıldığını içine ne girdiğini biliyorum)
birde ilk haftalarda kendimi çok sıkıştırırsam bırakırım diyeti diye korkuyorum çünkü son bir senedir bir kaç girişimimde böyle oldu
ne zamandır spor yapmıyordum vücudum alışana kadar biraz dikkat edeyim sonra daha gerçekçi diyetlere geçerim diye düşünüyordum aslında.
Anladığım kediciğim.E nasılsın bugün?
kedıcım merhaba;sabahkı yedıgın sımıt olmamıs cnm,arkadasımızın dedıgı gıbı ya tam bugday ya da cavdar,kepeklı ekmek tercıh edebılırsın.sımıtte baya bı susam varkızar merhaba
ben cumartesi pazarları sadece akşamları girebiliyorum nete(o da eğer eşim maç izlemeye giderse) çünkü eşim evde oluyor.
bu gün yediklerim şöyle;
1 adet simit
1 dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay
2 adet mandalina
1 fincan 9'lu çay
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
4 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak buzlu çay
Sonuç verir canım ama plates kasları çok zorluyor gibi. En azından beni zorlamıştı. Tabi o hocamın da etkisi olabilir biraz. Keşke saatlerim uysaydı da devam etseydim iki derse gidebildim sadeceiyi sayılırım. dünden iyiyim en azından.
platesi sevmeye başladım. sonuç verir gibime geliyor ama ya vermezse diye korkuyorum.
hiç kas tutulması yaşamadım 2 gündür.
kedıcım merhaba;sabahkı yedıgın sımıt olmamıs cnm,arkadasımızın dedıgı gıbı ya tam bugday ya da cavdar,kepeklı ekmek tercıh edebılırsın.sımıtte baya bı susam var
arada yedıgın bır avuc fındık da bır haylı çok(kac adet oluyor acaba?) sadece leblebı ıyı olurdu zaten cok su ıcırıyor ve tok tutuyor
aksamı cok begendım brokolı,yogurt,belkı ekmek 1 adet olabılırdı canımcım
Sonuç verir canım ama plates kasları çok zorluyor gibi. En azından beni zorlamıştı. Tabi o hocamın da etkisi olabilir biraz. Keşke saatlerim uysaydı da devam etseydim iki derse gidebildim sadeceAma o güne dek varlığını hissetmediğim kaslarım gece boyunca uyutmamıştı beni, buna da şükrediyorum en azından var olduklarını hatırlattılar bana
Çiğ fındığı ve çiğ bademi daha çok seviyorum zaten.kastamonuda yaşıyorum burada simitler susamsız yapılıyor malesef :S
fındık kabuklu olduğundan 5-6 tane kadar düşüyor. tavsiye ederim çiğ fındık tüketin omega açısından daha faydalı
ekmek konusunda evet akşam için 2 fazla ama zamanla azaltıcam.
Anladım canım. Hangi sporla uğraşıyordun?benim ciğerlerimde delikler kaldı ağır bir bronşit geçirmiştim. o yüzden kardiyo yapamıyorum nefesim yetmiyor. ama kaslarımı çok zorlamadı benim. belkide eskiden sporcuydum ondandır.
Çiğ fındığı ve çiğ bademi daha çok seviyorum zaten.Kastamonuda simitlerin susamsız yapıldığını yeni öğrendim. Nasıl oluyor tadı susamsız?
Anladım canım. Hangi sporla uğraşıyordun?
Kastamonu ya yolum düşerse bir tadına bakayım.bende buraya taşınınca gördüm ve çok şaşırdım. ama tadı kesinlikle bizim bildiğimiz gibi değil ve daha kuru bir yapısı var.
taekwon do yaptım bir yıl kadar tabi bu 10 yıl önceydi ama evlenene kadar orada öğrendiğimiz esneme hareketlerini yapmaya devam ettim. evlendikten sonra çeşitli sebeplerle uzak kaldım ve kaslarım çok zayıfladı. eskiden balerinler gibi bacaklarımın birini sağa diğerini sola açarak yere oturabiliyordum.
Haklısın canım. Sabır...
Teşekkür ederim canım benim.
O akrabanı bir ara dövelim kız
Hihih kıyamadık napalım
Hihihihi evet Venüs ben oliyom
Oh olmuş
Ben kullanıyordum ama şuan kullanmıyorum. Application ile ilgili bir şey soracaksan sorabilirsin canım.
Of çık mikemmeliz yaaa
Tadı okadar güzel değil onların yaaa
Bence güzel ve elegan görünümlü bir saat süper olur
Afiyet olsun canımSabah
Domates
zeytin
peynir
yesil cay
ogle
domates corbasi bi kase
aksam
ispanak yogurt
2 lt su
spor yok
Afiyet olsun canım. Lahana sarması pirinçli miydi? Eğer pirinçliyse canım bundan sonra bulgurlu yemeye çalış olur mu?Bugun yediklerim
sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
yarim salatalik
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
Ogle :
1 kase mercimek corbasi
4 tane lahana sarmasi
2 kasik fasulye yemegi
Aksam : 2 tane tavuk kızartma ( yagsiz yamis babam izgara gibi )
Salata
hadi bakalım gez sen sevdiceğinle
akşama görüşürüz
bende iki kızımla gezdim bu gün
çocuklara bayramlık bakmaya gittik
ama çok birşey bulamadım
herşey çok pahalı
canım sıkıldı
kızar merhaba
bu gün yediklerim şöyle;
1 adet simit
1 dilim keçi peyniri
1 fincan 9'lu çay
2 adet mandalina
1 fincan 9'lu çay
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
4 adet köfte
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak buzlu çay
Menümü yazayım:
Kahvaltı:
iki kaşık lor peyniri
domates
biber
Bir dilim ekmek
çay
Ara: iki incir
Öğle:
kurufasulye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
biraz soğan
Ara: bir dilim ananas
Akşam:
kereviz yemeği
1 dilim ekmek
salata
su:1.5 lt (2ye tamamlamaya çalışacağım ama hiç içesim yok)
Spor da yapmadım bugün
Sabah
Domates
zeytin
peynir
yesil cay
ogle
domates corbasi bi kase
aksam
ispanak yogurt
2 lt su
spor yok
Bugun yediklerim
sabah: 1 kk peynir
1 domates
1 yumurta
yarim salatalik
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
Ogle :
1 kase mercimek corbasi
4 tane lahana sarmasi
2 kasik fasulye yemegi
Aksam : 2 tane tavuk kızartma ( yagsiz yamis babam izgara gibi )
Salata
selam kızlar ben geldim yorucu bigündü yani niyeyse bana öyle geldi pek de bişi yapmadım ama neyse yedik içtik işte kaçamak yapmadım tatlı vs. ama sabah kahvaltıda ekmek fazla oldu buda bi gerçek
benimde bi kaç üst almam lazım ama ay sonu malum staja çıkcağımız yere sivil gitcekmişiz hastanede öyle herşey giyilmiyo bakalım işte
tatlım şimdi şöle bi sorun var yediklerin çok sağlıksız şimdi sabah o yediğin simit 200 kalori filan ve eritmek için hızlı tempo 1 saat yürümen gerekir makarnada aynı şekilde hadi kalori hesabını geçtim karbonhidratlar direk vücutta şeker yükselttiği için depodan yağ yakacağına karbonhidrat yaktırır buda çabk acıkmana ve yağlanmana sebeb olur.sen şimdi brokoli dedin aklıma mezun olan bi üyemiz geldi emoşşş ahh napıyor ki
uzun zamandır menülerde ananas görmemiştim yağ yakmada 1 numara olduğunu sölerler
öykücüm minnoşum az olmamış mı?
lahana sarması olmamıştavukda olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?