75 dakika kadar yapmaya çalışıyorum canım. Dün yapamadım, çok üzüldüm. Her yerim ağrıyordu. İlk gün biraz ağır gelmiş, oturup kalmakta zorlanıyorum. 2. gün sporumu yapamadım ama bugün yapıcam.
Afiyet olsun canım benim, spor yok mu sende şaşırdım :)
Afiyet olsun canım. Mekikleri çektin mi? :) Biber yoğurtlaması nasıl oluyor?
Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?
Ben de alışmaya çalışıyorum canım. İlk günden çok yüklenmişim, bugün devam edeceğim.
Afiyet olsun canım, squat nasıl gitti?
Diyet olsun canım. Spor da olsaymış mikemmel olurmuş.
Afiyet olsun canım, çok güzel
Afiyet olsun canım, olsun yine de hareketsiz kalmamışsın..
Benim hiç hata vermiyor yahu herkeste problem var :/
Geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun
Menüm :
Sabah
Tam bugday arası beyaz peynirli tost
Öğlen
2 köfte (toplamda elim kadar), mercimek çorbası, cacık, çoban salata
Ara
1 elma, 1 sütlü nescafe
Akşam
1 kase sütlü nesfit, 4-5 çiğ fındık
2,5lt su, 1 sade soda
Birazdan yeşil çay içip yatacağımm
menümü yazayım
sabah
1 yumurta
2 dilim ekmek
tarım domates
salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
ara:1 şeftali
öğle
3 köfte
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı ıspanak
küçük kase yoğurt
salata
ara:
elma ve 3 tane limonlu light bisküvi
akşam:
1,5 kase mercimek
1 kase yoğurtyoğurt
salata ve yarım karnıyarı
3 litre su
yürüyüş yapıcak zamanım kalmadı evi temizledim bu gün
amcam ameliyat olmuştu ona ziyarete gittim
75 dakika kadar yapmaya çalışıyorum canım. Dün yapamadım, çok üzüldüm. Her yerim ağrıyordu. İlk gün biraz ağır gelmiş, oturup kalmakta zorlanıyorum. 2. gün sporumu yapamadım ama bugün yapıcam.
Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?
Ben de alışmaya çalışıyorum canım. İlk günden çok yüklenmişim, bugün devam edeceğim.
Az önce sürücü kursuna gitmeye karar vermemle her şey netleşti sayılır
Afiyet olsun canım
aç kalma da canım.
Hoşgeldin. Biraz kendini tanıtır mısın?
Afiyet olsun
İlerleyen günler çok korkutuyor beni. İnternette dolanıp duran 30 günlük programa başladım. O da gittikçe artıyor ya
Geçmiş olsun. Amcan iyidir umarım.
Bir de Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine yoğurt falan yeseydin daha iyi olurdu canım. Meyveyi yoğurtla beraber tüketince kandaki şeker oranı daha kontrollü oluyor ve daha uzun süre tok tutuyor diye biliyorum
İnşallah alınırsın canım. O zaman bayramda gideceksin. Kayseri miydi? :26:
Bende ogluma 4 aylik hamileydim surucu kursuna gittigimde
Afiyet olsun canım
aç kalma da canım.
Afiyet olsun
İlerleyen günler çok korkutuyor beni. İnternette dolanıp duran 30 günlük programa başladım. O da gittikçe artıyor ya
Bir de Afiyet olsun canım. Bisküvi yerine yoğurt falan yeseydin daha iyi olurdu canım. Meyveyi yoğurtla beraber tüketince kandaki şeker oranı daha kontrollü oluyor ve daha uzun süre tok tutuyor diye biliyorum
Gecmis olsun canim bu aralar herkes hasta olmaya basladi havalar simdiden çarpmaya basladıgunaydın kızlar oluyorum yaa daha iyişleşmedım basım catlıyor gripten dolayı cok zor bır agrı off :2: sımdı işe gıtmem lazımm ha bu arada ebrucum bana sormussun ne olacak dıye alıntılamayı unuttum sımdı bayrama kadar boyle calısacagım bayramdan sonra eleman almazlarsa gidecegım ama bayramda ihtiyacları olurmus maalesefinş. alınırım bır daha kısmet hayırlısı olsun inş.
hadı kızlar byyyy....
Afiyet olsun canım. Evet benim de çok ağrım oluyor. Bu hep böyle mi olacak? Uyumadan yapsam daha mı iyi olur?agri varsa iyi demek bence kan dolasimi oluyor en azından dayanamicak gibiysen yatmadan yap ben arada öle yapiyorum bazen sbh yapiyorum belli olmuyo
Benim hiç hata vermiyor yahu herkeste problem var :/bende de olmuyodu yaziyorum hata verip duruyodu neyseki duzeldi
Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi:44:Zaten bir kaç günde bir bi günlük ara vermek gerekiyor spora. Laktik asit in etkisinden kurtulmaya, kasların toparlanmaya ihtiyacı oluyor ama bir günden fazla ara vermek de doğru değil. Squat a gelirsek bana çok zor geliyor. Tabi bu benim hamlığımdan kaynaklanıyor.Hepsini tek sette yapamıyorum. Bir de gün geçtikçe artıyor sayısı haftaya falan ne yaparım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım, niye şişliğin var?günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın
Ay okullar başladı değil mi? Mutlu ve başarılı bir akademik yıl dilerim. Okula da gitmiyorum, iş de yok. Evde kendime düzen oturtmaya çalışıyorum. İnşallah 15 Ekim'de gitmeyi düşünüyorum. Hihihiokuldan fırsat kalmıyo canım bugün yapcam spor
Geçmiş olsun canım, niye şişliğin var?
Ay okullar başladı değil mi? Mutlu ve başarılı bir akademik yıl dilerim. Okula da gitmiyorum, iş de yok. Evde kendime düzen oturtmaya çalışıyorum. İnşallah 15 Ekim'de gitmeyi düşünüyorum. Hihihi
selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)
ben derse gideyim kılar, fırsat bulmusken hemen yazayım dedim:) gorusuruzz
kabızım ve ödemim var anlamadım canım sanırım stresten filan okul stresi bastı sağol kuzucum bu arada temenni için
İyi dersler canım :)selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)
Ehliyet konusu hep ertelendi durdu benim kısmet bu seneyeymiş. Yani umarım yine ertelenmezafiyet olsun kuzum güzel menü
light bisküvi dışında güzel tatlım
okuldan fırsat kalmıyo canım bugün yapcam spor
ben ehliyetimi alalı 3 yıl olcak
Bende de şişkinlik var yeşilçay içiyorumgünaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın
45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım
Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi:44:
İyi dersler canım.selamlar kkızlarr
Ehliyet konusu hep ertelendi durdu benim kısmet bu seneyeymiş. Yani umarım yine ertelenmez
Bende de şişkinlik var yeşilçay içiyorum
45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım
İyi dersler canım.
Derse giresim geldi.Ama ağustos böceği gibiyim bugün. Ne derse gittim ne de işe. Evdeyim bugün. Annemler dün sonunda eve döndükleri için ev yine kalabalık. Yeğenim kıpır kıpır. Etraf tehlike dolu. Özellikle de benim odam. Evde olmadıkları iki hafta içinde sessizliğe, tek başıma yaşamaya alışmışım. Başım ağrıyor. Dönme evladım, başım dönüyor diyen teyzeler gibiyim. Neyse kızlar temizlik yapacağız. Ütüler de var yapılacak. Ev kalabalıklaşınca anında işler de arttı. Akşam yine gelirim. Öpüyorum hepinizi
kızlar selam
nasılsınız
eşimin anneannesine kahvaltıya gitmiştik
ancak geldim
gunaydın kızlar oluyorum yaa daha iyişleşmedım basım catlıyor gripten dolayı cok zor bır agrı off :2: sımdı işe gıtmem lazımm ha bu arada ebrucum bana sormussun ne olacak dıye alıntılamayı unuttum sımdı bayrama kadar boyle calısacagım bayramdan sonra eleman almazlarsa gidecegım ama bayramda ihtiyacları olurmus maalesefinş. alınırım bır daha kısmet hayırlısı olsun inş.
hadı kızlar byyyy....
Afiyet olsun canım
aç kalma da canım.
Afiyet olsun
günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın
Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi
geçmiş olsun canımmm
anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani
yok canım aç kalmıyorummm
geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var
Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım
Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadımakızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?