Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zaten bir kaç günde bir bi günlük ara vermek gerekiyor spora. Laktik asit in etkisinden kurtulmaya, kasların toparlanmaya ihtiyacı oluyor ama bir günden fazla ara vermek de doğru değil. Squat a gelirsek bana çok zor geliyor. Tabi bu benim hamlığımdan kaynaklanıyor. Hepsini tek sette yapamıyorum. Bir de gün geçtikçe artıyor sayısı haftaya falan ne yaparım bilmiyorum

afiyet olsun kuzum güzel menü

light bisküvi dışında güzel tatlım

okuldan fırsat kalmıyo canım bugün yapcam spor

ben ehliyetimi alalı 3 yıl olcak

Gecmis olsun canim bu aralar herkes hasta olmaya basladi havalar simdiden çarpmaya basladı

günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın

Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi:44:

günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın
Geçmiş olsun canım, niye şişliğin var?
Ay okullar başladı değil mi? Mutlu ve başarılı bir akademik yıl dilerim. Okula da gitmiyorum, iş de yok. Evde kendime düzen oturtmaya çalışıyorum. İnşallah 15 Ekim'de gitmeyi düşünüyorum. Hihihi

kabızım ve ödemim var anlamadım canım sanırım stresten filan okul stresi bastı sağol kuzucum bu arada temenni için

selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)
ben derse gideyim kılar, fırsat bulmusken hemen yazayım dedim:) gorusuruzz

selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)

iyi dersler canım kolay gelsinnn

kabızım ve ödemim var anlamadım canım sanırım stresten filan okul stresi bastı sağol kuzucum bu arada temenni için

selamlar kkızlarr
İyi dersler canım :)

afiyet olsun kuzum güzel menü

light bisküvi dışında güzel tatlım

ben ehliyetimi alalı 3 yıl olcak
Ehliyet konusu hep ertelendi durdu benim kısmet bu seneyeymiş. Yani umarım yine ertelenmez

Bende de şişkinlik var yeşilçay içiyorum

Ben tek sette yapabiliyorum da sonrasında yürüyemiyorum. Hihihi bakalım bakalım. Bir gün ara vererek ilerleyebilirim. Squat ve mekiği her gün yaparım. 70 dakika walk at home'u günde 1 yaparım en iyisi
:44:
45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım
selamlar kkızlarr
İyi dersler canım.
Derse giresim geldi. Ama ağustos böceği gibiyim bugün. Ne derse gittim ne de işe. Evdeyim bugün. Annemler dün sonunda eve döndükleri için ev yine kalabalık. Yeğenim kıpır kıpır. Etraf tehlike dolu. Özellikle de benim odam. Evde olmadıkları iki hafta içinde sessizliğe, tek başıma yaşamaya alışmışım. Başım ağrıyor. Dönme evladım, başım dönüyor diyen teyzeler gibiyim. Neyse kızlar temizlik yapacağız. Ütüler de var yapılacak. Ev kalabalıklaşınca anında işler de arttı. Akşam yine gelirim. Öpüyorum hepinizi

valla 18 e girdim hemen sınava soktular beni bende şimdi 5 mil yapıcam sonra squats ve mekik çekcem ama çok fenayım ya

akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim

Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi

geçmiş olsun canımmm

anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani

yok canım aç kalmıyorummm

geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var

Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi

hoşgeldin ebrucum bizde seni özledik

bende öle bişi değil canım ya

45 dk olan var ya 3 mile galiba ben önce onu yapıp ondan sonra squat yapmayı planlıyorum. Ama şimdi sadece on dakikasını yapıp squata geçiyorum. haftaya falan planlarımı uygulamaya başlarım
Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya
akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim
Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…