Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin ebrucum bizde seni özledik

bende öle bişi değil canım ya
Hoşbulduk kuzucum. Gerçekten çalışmak zor geliyor artık. Size fazla zaman ayıramıyorum ona üzülüyorum. Allahtan sen varsın gözüm arkada kalmıyor.

Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya

Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadım

ben sadece haftada 3 yada 4 gün yapcam sanırım canım ya okul program çok yoğun bu sene bi an önce kilolardan kurtulmam lazım buraya vakit ayıramıcam çünkü fazla

Hoşbulduk kuzucum. Gerçekten çalışmak zor geliyor artık. Size fazla zaman ayıramıyorum ona üzülüyorum. Allahtan sen varsın gözüm arkada kalmıyor.

banada okumak zor geliyo ebrucum yaaaa

ben sadece haftada 3 yada 4 gün yapcam sanırım canım ya okul program çok yoğun bu sene bi an önce kilolardan kurtulmam lazım buraya vakit ayıramıcam çünkü fazla

canım squats ı yaparken çok ağrı çekio insan ama çok işe yarıyor
Bebeğim ben yaparken çok zorlanmıyorum. Fakat sonrası kötü iki gündür yamuk yumuk oturup kalkıyorum. Ben mi yanlış bişey yaptım acaba ya

günaydın kızlar çok kötüyüm ya karnım davul gibi tartıya çıkmak istemiyorum yarın

geçmiş olsun canım
geçer canım yarına kadar inşallah

selamlar kkızlarr
okuldayım, kutuphaneden yazıyorum, ne durumdasınızz? benim internetime 7 gun kaldı, gun sayıyorum valla:)
ben derse gideyim kılar, fırsat bulmusken hemen yazayım dedim:) gorusuruzz

kolay gelsin canım
dersi güzel dinle ki sonra çalışmayasın
ben üniversitede okurken hiç vize final çalışmazdım harıl harıl
inek öğrenciler gibi en önde oturur dersi sinlerdeim
ve müthiş not tutardım
sınav zamanı bir kere defteri gözden geçirirdim
ben matematik okuduğum için anladın anladın anlamadın mümkün değil anlaman

iyiyz kuzucum sen nasılsın

iyiyim bende komposto yaptım sabahtan beri
domates rendeledim kavanoza koydum

akızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim

maşallah burcu süpersin
bende bir yapabilsem zaman bulup

Slm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi

bizde seni özledik ebrucum
yoğun işler herhalde

sabah buralardaydı niye yazmadı ki acaba :44: gerçekten bu büyük haksızlık

Kızlar gerçekten ama gerçekten ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Tamamen kişisel sorunlardan dolayı gelemedim. Önce unuttum doğrusu, daha sonra da korktum, kızacağınızı düşündüm. Bu süre de giderek uzadı Korkumdan dolayı yani..Ama sonra baktım sonu yok, hem gelip yazmak istiyorum hem korkuyorum.En sonunda yazmaya karar verdim. Ne deseniz haklısınız. Gerçekten inanılmaz üzgünüm Kimseyi hele de kendimi yarı yolda bırakmak ister miyim hiç Ama gerçekten çok aksilikler oldu..Ebru'cum eğer istersen diskaşifiye edebilirsin beni. Sana itiraz edecek yüzüm gerçekten yok Ama gerçekten grup da siz de çok değerlisiniz benim için. Yarışmaya almasanız bile forumda yine yazmak okumak cevap vermek isterim...

İşe başlayınca da öğrenciliği arıyorsun canım. Tadını çıkart bu günlerin.

Evet canım yaaa. İki çocukla işe gidip evle ilgilenmek gerçekten zor oluyor. Birde diyet olunca feleğim şaşıyor. Minik kreşte kucaktan kucağa geziyor evde de yere bırakınca basıyor bağırtıyı. Eve gelince o uyuyana kadar sürekli onunla ilgilenmem gerekiyor. İş yerinde işler çok yoğun. Sürekli hareket halindeyim. Masa başında oturabilsem uzun süre hemen göz atıyorum takıma ama zor oluyor. Domatesi nasıl koydun kavanoza? Bende yapacağım ama bi türlü aklıma yatmadı tarifler. :44:

zamanın olmasada diyete dikkat et yeter canım sen lohusasın zaten verirsin

canım diskalifiye etmedik izne ayırdık paylaşımın güzel gderse kaptan seni tekrar alabilir

arkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)

Son düzenleme:
ya bu nedır boyle ya dun tum gun ates bas ağrısı grıp yattım gozumu bıle acmadan.sana da gecmıs olsun

bilmiyorum canım ya ateşimde var ama grip nezle gibi biş değilim yani sadece başağrısı ve ara ara ateş var

balık yanında yoğurt biraz tehlikeli canım ya ama menün güzel

kızlar akşam yemeği için annemi bekliyorum ızgara balık yicez o nedenle birazcık geç olcak 7 buçuk gibi

Selam kizlar, bugunum de cok yogun gecti. Musterimizle yan yana calistiigim icin giiiremedim. Yoldayim simdi. Yemegimi falan yiyip gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…