Merhaba kizlar bugun sabahtan beri yeni oturabildim....faelaket yorgunum
sevgicim gözüm yollarda kaldı ya
Vallahi burcucugum ne soyleseniz haklisiniz ama su personel olayimi cozene kadar bana biraz musama gosterebilirseniz sevinirim cunku aksam kizi 9.30 da yatiriyorum bibakiyorum ki bende uyuyakalmisim gecmisi bile okuyokuyamiyorum b
Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
Domates salatalik yesillik
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay
Ara 2 kuru kayisi 1 tane ceviz ici
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Ara 1 tane elma
Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle
3 litre su sabah 45 dakika leslie
Ohaaa çok geçmiş olsun hayatım. Ben de bugün bir melankolik haldeyim. Hiçbir şey yapasım yok.kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss
Ohaaa çok geçmiş olsun hayatım. Ben de bugün bir melankolik haldeyim. Hiçbir şey yapasım yok.
Bir anda ağır yiyince mi oluyor canım bu?uzun zamandır hatta yaklaşık 1.5 senedir olmamıştım ama geçen arkadaşlarla üniforma bakarken bi yöresel yemekler satan bi restoranın önünden geçtik ve teyze gözleme yapıyordu uzun zaman sonra ilk defa ohh ne güzel koktu dedim dün biraz iyiydim bugün çok fenayım
Mantıklı canım ben de öyle yapayım bari
kızlar akşam yemeği için annemi bekliyorum ızgara balık yicez o nedenle birazcık geç olcak 7 buçuk gibi
kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss
ay yok erteledik de erteledik ehliyetivalla 18 e girdim hemen sınava soktular benibende şimdi 5 mil yapıcam sonra squats ve mekik çekcem ama çok fenayım ya
Maşallah kuzumaakızlar 1 saat leslie yaptım akşamda bölgesel egzersiz yapıcam 10 dk bacak 10 dk basen 200 filanda mekik çekerim
İyiyiz Ebrucuğum kaptancığım (Kaptan demeye devamSlm kızlar. İşler yeni azaldı. Bi bakayım dedim ne var ne yok. Özledim sizi
Peki o zaman canımgeçmiş olsun canımmm
anladım canım yeni başladıysan normal böyle heryerinin ağrıması squatıda bence yeni başladıysan eğer 25-25 yap 2 set halinde yani
yok canım aç kalmıyorummm
geçmiş olsun canım bendede adet şişkinliği var
Çok ağır geliyorsa azalt canım bir kaç hafta sonra arttırırsın.
Olsun canım yinede çok iyi :) Ben de programımı biraz azaltıcam sanırım ya
Ay helal olsun canım ya benim ölüm çıkıyor hala spor yapmadım
felaket bi başagrısı çekiyorum kızlar o nedenle gelemedim :2:
Geçmiş olsun ikinize deya bu nedır boyle ya dun tum gun ates bas ağrısı grıp yattım gozumu bıle acmadan.sana da gecmıs olsun
Afiyet olsun. Kavun azdır umarımarkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)
haydi güzel haberlerini bekliyoruzAma yarin bomba gibi bir bildirim yapicam cunku sabah tartildim benim icin super bir sonucla karsilasti sanirim cok kosturmaktanda kaynakli bu hafta super bir sonuc aldim
Çok güzel olmuş canımDunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Ara 1 tane elma
Kızlar gerçekten ama gerçekten ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. Tamamen kişisel sorunlardan dolayı gelemedim. Önce unuttum doğrusu, daha sonra da korktum, kızacağınızı düşündüm. Bu süre de giderek uzadıKorkumdan dolayı yani..Ama sonra baktım sonu yok, hem gelip yazmak istiyorum hem korkuyorum.En sonunda yazmaya karar verdim. Ne deseniz haklısınız. Gerçekten inanılmaz üzgünüm Kimseyi hele de kendimi yarı yolda bırakmak ister miyim hiç Ama gerçekten çok aksilikler oldu..Ebru'cum eğer istersen diskaşifiye edebilirsin beni. Sana itiraz edecek yüzüm gerçekten yok Ama gerçekten grup da siz de çok değerlisiniz benim için. Yarışmaya almasanız bile forumda yine yazmak okumak cevap vermek isterim...
Geçmiş olsun canım.felaket bi başagrısı çekiyorum kızlar o nedenle gelemedim :2:
Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.ya bu nedır boyle ya dun tum gun ates bas ağrısı grıp yattım gozumu bıle acmadan.sana da gecmıs olsun
Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.arkadaslar dunku yedıklerım:
sabah bır dılım kepek ekmegı ,bır kk beyz peynır,bır domates,bır haslanmıs yumurta,sekersız cay
ara 1 salatalık
oğle bır kase corba
ara bıraz kavun
aksam 1 tane ızgara balık,yoğurtlu semızotu salatası (1 yemek kasıgı zeytınyağı soslu)
2.5 lt su
spor yok (çok hastayım,hala yataktayım)
Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.kızlar akşam yemeği için annemi bekliyorum ızgara balık yicez o nedenle birazcık geç olcak 7 buçuk gibi
Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek.Selam kizlar, bugunum de cok yogun gecti. Musterimizle yan yana calistiigim icin giiiremedim. Yoldayim simdi. Yemegimi falan yiyip gelirimm
Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.kızlar ben umma olmuşum annem hemen tanıyı koydu yaaa umma olmak canın bişi çeker yada bişi kokar yiyemezsin ya öle bişi işte lohusalarda filan süt kanalı tıkanır hatta neyse çok fenayım ateşim var başım ağrıyo ve gögüs uçlarım sızlıyo ve canım hiç de iyi bişi çkmemişti yani bildiniz cısssss
Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorumVallahi burcucugum ne soyleseniz haklisiniz ama su personel olayimi cozene kadar bana biraz musama gosterebilirseniz sevinirim cunku aksam kizi 9.30 da yatiriyorum bibakiyorum ki bende uyuyakalmisim gecmisi bile okuyokuyamiyorum b
Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım.Dunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
5 zeytin 1 kk peynir
1 fincan yesil cay
Ogle
1 kase mercimek corbasi
Ara 1 tane elma
Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık.uzun zamandır hatta yaklaşık 1.5 senedir olmamıştım ama geçen arkadaşlarla üniforma bakarken bi yöresel yemekler satan bi restoranın önünden geçtik ve teyze gözleme yapıyordu uzun zaman sonra ilk defa ohh ne güzel koktu dedim dün biraz iyiydim bugün çok fenayım
Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş.bugün yediklerim :
sabah :
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 tane acı biber
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak yeşil çay
öğle : çeyrek ekmeğe tost yapmıştım sabah onu yedim
akşam : 1 tane rosto köfte
salata
ayran
2 litre su yatana kadar 2.5-3 olur
yeşilçayda içicem yatmadan
yarın sınavım var o yüzden pek giremiyorum bi sorun olur mu :26:
Bir anda ağır yiyince mi oluyor canım bu?
bende ilk zamanlar böyle yapıyordum canım
afiyet olsun tatlım
ayy canım regl mi olucaksın acaba :26:
Kızı uyuttum koştum geldim hemen
Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun tatlım. İnşallah düzelirsin en kısa zamanda. Sana tavsiyem bol bol limonlu ıhlamur iç. Gribe bire bir hatta benim ufaklığın doktoru da ıhlamur içirin dedi.
Menün çok güzel afiyet olsun. Burcu' da söylemiş biz genelde balık yediğimiz gün yoğurt ve süt yemeyiz.
Geç olacak tam cuma öncesi. Keşke kendin daha önce yiyebilseydin.
Yanında birileri olunca girmek imkansız oluyor zaten buraya gelmek.
Hadi yaaaaa. Öyle mi oluyor muş? Canın neyi çekmişti diyecektim ki aşağıda söylemişsin. Keşke ucundan azıcık yeseydin. Bazen güzel kokuyor insanın burnuna.
Personel olayını çözene kadar sana hiç bişey söylemiyorum Sevgi'cim. Ama lütfen ne zaman fırsat bulursan gel. Bana bak en azından o kadar iş arasında buraya vakit ayırmaya çalışıyorum. Herkesten de böyle bir özveri bekliyorum
Menün çok güzel olmuş tebrik ederim canım.
Hay allahım yaaa alaydın ya ucundan azıcık.
Uzun zamandan beridir gördüğüm en iyi Hanife menüsü. Tebrikler çok güzel bir menü olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?