Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de artık bugün spora başlayayım diyorum. Hatta squattan o kadar etkilendim ki ona da başlayacağım.

süper olur canım bende başlıycam
canım bu squatı nasıl yapıcaz ben anlayamadım tam da araştıramadım gerçi
benimde ciddi bir üst bacak sorunum varş.
üst bacaklarım kalın benim
en büyük sıkıntım

Dün dergi almıştım canım orada vücut ağırlığıyla squat vardı. Eve gidince orada yazanları buraya yazayım.

İnternette öncesi sonrası fotoğraflarına baktım çok etkilendim

Dün dergi almıştım canım orada vücut ağırlığıyla squat vardı. Eve gidince orada yazanları buraya yazayım.

İnternette öncesi sonrası fotoğraflarına baktım çok etkilendim

ayyy çok iyi olur canım
bende niyetlendim bu squata
önden yürüyüş arkadan da squat yaparım artık

canım farkındaysan ben öğlede yemiyorum sen şimdi ekmeği tek öğüne dşür ya öğle ye ya sabah ona göre bi ayar çek kendine :44:

bugün tek sabah yedim

Olur tabi canim hatta herkes 16,17 sini toplu gonderirse sevinirim

tamam canım bu akşam yollarım

Kızlar çok halsizim, regl beni şapşal etti. Spor yapmaya çok üşeniyorum. Yemek yemeye bile üşeniyorum.
Ama kesinlikle bugün sporumu yapacağım.

ay bende ya bugün daha çok ağrıyo spor yapamıcam yine

kızlar ya bu şişlik nasıl gidicek cumaya kesin karnım şiş giricem kilom fazla çıkıcak napıcaaam

sabah
kaşarlı yağsız tost

ara:1 türk kahvesi

öğle
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 köfte
1 küçük kase yoğurt

akşam
balık ızgara +salata

ara:1 şeftali

Ben çok beğendim, afiyet olsunn

Gunaydin kizlar
Dunku menumu paylasim
Sabah
1domates 1yumurtadan yapilmis menemn
az peynir
yesil cay
ogle
bir kase çorba
aksam
bi tane karni yarik bi kase yogurt
su 1.5 lt
squat 80

Afiyet olsun canım, biraz daha su içebilirsin belki

Afiyet olsun canım

deneme deneme deneme

canım http ile başlayan ve .pgn'ye kadar olan alanı alman lazım. Tickerfactory'den yapıyorsan "Direct Image URL" yazan yerdeki link.

kızlar ya bu şişlik nasıl gidicek cumaya kesin karnım şiş giricem kilom fazla çıkıcak napıcaaam

Yeşil çay ve bol su içmeni öneririm canım.

Son düzenleme:
Bugün tüm gün çalıştım kızlar, baya bir iş birikmişti anca gelebildim..

Kocamı bekliyorum şimdi, playstation oynayacağız şimdi Galatasaray maçı başlayana kadar

Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik yesillik biber
1 fincan yesil cay
ara 2 tane kayisi

Ogle
Salata corba
Ara 1 tane elma

Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su 45 dakika leslie

Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum

Dunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik yesillik biber
1 fincan yesil cay
ara 2 tane kayisi

Ogle
Salata corba
Ara 1 tane elma

Aksam 1 kase nesfit yagsiz sutle

3 litre su 45 dakika leslie

Afiyet olsun canım

Kizlar dogum gununde kocama bir supriz yapmak istiyorum ama elifsuyu babannesine birakmam gerekiyor nasil soyluyecegim bilmiyorum ...anne elifsu sende kalabilirmi diyemiyorum neden bu kadar zorlandigimada zaten anlam veremiyorum

Hmm, istemeyebilir diye mi çekiniyorsun? Eğer araları iyiyse çok mutlu bile olabilir torunu onda kalacağı için..

ay canım cumaya kadar su dopingi yapim ben ozaman

Bugün tüm gün çalıştım kızlar, baya bir iş birikmişti anca gelebildim..

Kocamı bekliyorum şimdi, playstation oynayacağız şimdi Galatasaray maçı başlayana kadar

ayy ne güzel maşllah nazar değmesin yuvanızaaa

hımm canım annen seviyosa çocuklarla vakit geçirmeyi hiç çekinme söyle hoşuna bile gider

ne yapıcağını düşündün mü

kızlar bugün gelemedim şimdide dayımlardayız gece anca gelirim öptüm hepinizi bu arada bugün tempolu 4 km yol yürüdük arkadaşımla hatta daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…