Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata

Ara 1 elme

Aksam 18.00
1 kase nesfit yagsiz sutle

zor bı durum.ama esınle guzelce oturur konusursan senı anlayıp hakverecegınden suphem yok

sorma,ben de hasta oldum olcam,bogazım alarm verıyor

wuww..süper,kolay gesın sana.ben de bı arastırayım su squat ı

cnm menun guzel olmus.iradene hayran kaldım.ben o pureyı sanırım yerdım

zor bı durum,bi de hıc yoktan yere can sıkıntısı.umarım hemen hallolur

felaket irade ama duyduğum laflarında etkisi var herkes ne kadar değişmişsin çok zayıflamışsın ohaa sana noldu filan tüm gün bi moral deposuyla doluydum ondan yemedim

hadi canım ya bu kötü olmuş napıcaksın peki

bugünkü öğünlerim

sabah : 1 kk peynir
yarım domates
3 zeytin
1 bardak yeşilçay

öğle : kepekli tort ekmeğine 2 dilim arasına 1 kk peynir ve 3 ince dilim domatesten torst yapmıştım onu yedim

akşam : 6 kaşık tavuk taşlık
4 kaşık yoğurt
salata
arpa şehriye çorbası vardı kaptanımız makarna türüne giriyo dediği için sadece suyundan içtim 1 kepçe
2 dilim kepekli ekmek

2 litre su ( akşama 2.5 3 olur )

birazdan soda içicem ( sade )

1 saat sonra felan tekrar yeşilçay içerim

spor regl olduğum için bu akşam yapamayabilirim

felaket irade ama duyduğum laflarında etkisi var herkes ne kadar değişmişsin çok zayıflamışsın ohaa sana noldu filan tüm gün bi moral deposuyla doluydum ondan yemedim

süper..gecen gun aynısı basıma geldı.uzun zamandır gormedıgım bır akrabam bana çok zayıflamıssın dedı.ve gun boyu bana ıkram ettıgı baklavaları sekerlerı unlu yaglı vs lerı ısrarla yemedıgımı gorunce azmıne hayran kaldım dedı.ınanılmaz mutlu oldum onları ymeyınce de kendımı cok guclu hıssettım.
bı de suanda altımdakı esofmana gıremıyordum.onu gıydım.allahım buyuk mutluluk
esım sıkı sıkı sarıldı ve sende degısıklıkler var dedı bana.eskiden gobeklerımız kavusurdu bırbırlerıne sana sarılamazdım,sarılır gıbı yapardım dedı cok ınceldın bır avuc kalmıssın sankı dedı
ben de ıcımden sen daha dur dedım.....

bugunku yedıklerım su sekılde:
sabah 08.15 bır kk beyaz peynır,5 adet zeytın,bır adet domates,bır dılım çavdar ekmegı,sekersız cay
ara 11.30 1 salatalık
öğle 13.30 bır tabaktan az borulce yemegı
aksam 18.30 bır corba kasesı kadar kurufasulye yemegı,bir corba kasesı 1 yemek kaşıgıyla yapılmıs coban salata
bugun baska bısey yemem artık.
suana kadar 2 lt su,bir fıncan sade turk kahvesı ıctım.
kosuya da cıkmıcam sabahtan aksama kadar dıp kose temızlık yaptım
20*10=200 mekık (sabah)

hanifecim şimdi menün iyi güzel hoş ama akşam ekmek yemeseydin iyiydi çünkü baya doyurucu bi menü olmuş ve kilona göre biraz fazla gerisi çok güzel

aynen canım bide gözlük kullanmaya başladım 2 arkadaşım tanıyamadı beni hep alışmışlar tombik burcuya ahaha çok güldüm ama özgüven patlaması var bugün bende

tatlıcım sabaha bi haşlanmış yumurta ekle nazarlık bi menü olsun yumurta iyidir 2 güne bir ye ama harika bi menü

akşam hiç yemim dimi ekmeği :26:

bide regl şişkinliğine ne iyi gelir kızlar benim regl bittikten bikaç gün sonrada şişkinliğim devam ediyo da

Ayy canım ya 3 haftada uzunmuş kötü bi durum olmuş gerçekteen

Ben de bugün kalktım okulun oryantasyonuna gittim bide paso çıkartmakla uğraştım hiç bi yerde düzgün bilgi paylaşmamışlar birine soruyorum 1 ay gelmez falan diyo sonunda buldum gittim okula vakıfbanka para yatırcaktınız dedi, ordan vakıfbanka gittim falan, sonra eve geldim yarın alıcam pasoyu artık. Bu arada eve geldikten 1 saat sonra internet sitesinden açıklama yaptılar ilk önce para yatırılcak diye

aferin ayşenurrr
Farkındayım Burcu

Bunu ben asla yapamma ya nasıl o kadar aç kaldııın?

venuskadini seninde programın çok iyi bence ben de bi arraştıracağım ama squat bana çok zor geliyoor
Geç saatte döndüm eve ondan böyle oldu

Afiyet olsun Burcum
Ay bugün bizim de dersler başladı ben çıkartmışım onu aklımdan iş filan olunca. İlk ki hafta hiç gitmeyeceğim zaten. Okul uzadı ama ben mezun olmuşum gibi hissediyorum
Kizlar bugun ve yarin ki mesaj sayilari bana gonderiliyor bilginize......
Tamam canım
Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata

Ara 1 elme

Aksam 18.00
Afiyet olsun canım.
Akşam olan ekmeği kahvaltıda yeseydin daha mı iyi olurdu sanki :26:
Canım sen nerelisin? Börülce filan

akşam hiç yemim dimi ekmeği :26:

bide regl şişkinliğine ne iyi gelir kızlar benim regl bittikten bikaç gün sonrada şişkinliğim devam ediyo da

canım hiç yememen lazım çünkü doyurucu yiyosun

öğrencilik sıkıntı değilde şu teferruatlarrr beni öldürüyo

tamam canım görmemişim araştorayım bakalım yapabilecekmiyim

canım menün süper olmuş
tebrikler

Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
3 zeytin peynir
Domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ogle 14.30
1 kase mercimek corbasi
Salata

Ara 1 elme

Aksam 18.00

canım senin de menü süper
bende eve nesfit alıcam
sıkışıncs onu yerim diye

tamam canım görmemişim araştorayım bakalım yapabilecekmiyim

canım menün süper olmuş
tebrikler

canım senin de menü süper
bende eve nesfit alıcam
sıkışıncs onu yerim diye

sağol kuzummmm nesfiti bi ben mi yiyemiyorum ya zatn annemde kızıyo adam gibi bişi ye diye

Son düzenleme:

burcucum darısı başıma inşallah
birde kışın kimse kimseyi görmez yaa
yaza zayıf olarak girmeyi çok istiyorum
burcu sen ne kadar zamanda vermiştin kilonu canım

sağol kuzummmm nesfiti bi ben mi yiyemiyorum ya zatn annemde kızıyo adam gibi bişi ye diye

menüler harika kızlar tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…